Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Abeille Maison Glamping Resort

Alt det får I:
Havudsigt
Luksuriøs glampingoplevelse
Smukke omgivelser
Privat pool
Top faciliteter
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund tilladt
Top faciliteter
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund tilladt

En ferie fyldt med luksus og afslapning

På den kroatiske ø Brač finder I dette lille glamping resort kun for voksne, beliggende i skoven tæt på Adriaterhavet. Slap af og nyd hinandens selskab under træerne, udforsk den smukke natur, slap af på den romantiske bounty-strand og planlæg en dagstur til Split. Læs mere
Læs mere
Luk
Antal stjerner
5 stjerner
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
15.3 km
Tætteste by
2.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 8
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Wellness faciliteter
Massage

Velkommen til Abeille Glamping Resort Zlatni Rat

Privat pool og bounty strand!

Privat pool og bounty strand!

Nyd jeres private swimmingpool på jeres terrasse af jeres hyggelig og moderne telt, eller gå til den bløde bounty-strand for at solbade uendeligt. Her kan I også tage en dukkert i det knaldblå Adriaterhav og beundre de filmiske omgivelse. Windsurfing og snorkling er også muligt fra Zlatni Rat-stranden, også kendt som Guld Kysten.

Faciliteter hos Abeille Glamping Resort Zlatni Rat

Faciliteter hos Abeille Glamping Resort Zlatni Rat

En ferie til Abeille Glamping Resort Zlatni Rat er primært for ren afslapning og få fornyet energi, så resortet byder ikke på underholdning eller vilde aktiviteter. Nyd i stedet lokale produkter, herunder også fra havet, som tilberedes på en unik måde til morgenmad eller middag i den moderne og lækre restaurant Marika. Fra jeres egen terrasse kan I nyde timer i den fredelige oase med havets susen i baggrunden: Det er for den slags øjeblikke, I har fortjent efter at have arbejdet hårdt hele året.

Omgivelserne omkring resortet

Omgivelserne omkring resortet

Tag på en naturskøn vandretur mod Vidova Gora, øens højeste punkt, og spot undervejs gribbe, sommerfugle og andre dyrearter. Klosteret i Blaca, bygget omkring en grotte, er en unik seværdighed, ligesom de fascinerende museer i den autentiske landsby Škrip. Tag over til det uforglemmelige Split og dyk ned i det gamle landsbyliv i maleriske byer som Pučišća, Sumartin og Supetar. Brač er den perfekte lokation til en ferie med spændende ture samt ren afslapning!