Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Acqua e Sole

Top Faciliteter
Maks. 1,1 - 5 km
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas
Fodbold
WiFi
hele pladsen (mod betaling)

Velkommen tl Camping Acqua e Sole

Drømmer du om at holde ferie på en dejlig og smuk fransk ø? Så er den 4-stjernet campingplads Acqua e Sole lige noget for dig. Pladsen er omgivet af turkisblåt hav og bjerge, og området byder på et skønt poolområde med vandrutsjebaner og sjov for hele familien. Derudover er der mange andre aktiviteter for alle aldersgrupper såsom miniklub, sportsturneringer og vandaerobic. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Maks. 1,1 - 5 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Fodbold
Bordtennis
Fitness
Volleyball
Sportsturneringer
Boule
Aquarobics
Billard / pool
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Til børnene
Legeplads
Generelt
Grill tilladt
Gas
WiFi
hele pladsen (mod betaling)
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
TV Rum
Butikker
Bageri

Boliger - Camping Acqua e Sole

Læs mere om Camping Acqua e Sole

Pladsen til enhver smag

Pladsen til enhver smag

Uanset om du drømmer om at holde en aktiv eller helt afslappende ferie, så har du rig mulighed for det, når du besøger Acqua e Sole. Pladsen er beliggende på den franske ø, Korsika, i Middelhavet og byder alle typer af gæster velkomne. På pladsen har du rig mulighed for at nyde poolområdet, spise god mad, drikke drinks eller dyste mod andre i diverse sportsturneringer. Derudover er der mange skønne steder at besøge i nærheden af pladsen.
Swimmingpool og strand tæt på

Swimmingpool og strand tæt på

På campingpladsen finder du en skøn swimmingpool, hvor både store og små kan boltre sig. Derudover er der et soppebassin til de helt små. Ved poolområdet er der desuden en vandrutsjebane, som de modigste gæster kan prøve. Trænger du til ren afslapning, kan du benytte dig af pladsens solsenge, som er placeret omkring poolen. Ikke langt fra pladsen finder du en skøn sandstrand, Pinarellu, som er over to kilometer lang. Her kan du trygt tage hele familien med og nyde det hvide sand og det turkisblå vand.
Udsøgt spise i vente

Udsøgt spise i vente

Uanset hvornår sulten melder sig, kan du få den stillet i pladsens skønne restaurant. Her serveres både lækre pizzaer og andre skønne retter for hele familien. Du kan nyde maden på restaurantens dejlige terrasse, eller du kan tage den med hjem til din plads. Derudover finder du en dejlig bar ved poolen, som serverer kolde drikkevarer til enhver smag. Trænger du til at slukke tørsten på de varme dage, så har du altså rig mulighed for det.
Gode indkøbsmuligheder

Gode indkøbsmuligheder

På selve campingpladsen er der en lille købmand, som sælger friskbagt morgenbrød. Her kan du desuden få mange basisvarer, som gør din ferie god. Ønsker du at handle større ind, er der et supermarked blot 500 meter væk fra pladsen. Her kan du finde et stort udvalg af madvarer. Vil du selv lave mad til din familie, kan du leje en grill på pladsen, som sikrer dig en rigtig feriestemning.
Aktiviteter hvor alle kan være med

Aktiviteter hvor alle kan være med

Ligegyldigt om du er til en aktiv eller afslappende ferie, så har denne campingplads noget for dig. På pladsen er der mulighed for at lave mange forskellige former for aktiviteter, som passer til enhver aldersgruppe og ethvert behov. Alle børn er velkomne i pladsens børneklub, hvor der tilbydes et hav af forskellige sjove og kreative aktiviteter. Der er også en stor og dejlig legeplads til rådighed for alle børn. Derudover afholdes der forskellige sportsturneringer, hvor alle kan være med. Desuden findes baner til både petanque, volleyball, fodbold og mange andre sportsaktiviteter, som frit kan benyttes. Hver dag er der vand-aerobic ved poolområdet, som garanterer sjov og god træning for hele familien.
Naturrige omgivelser at udforske

Naturrige omgivelser at udforske

Denne skønne campingplads er beliggende i byen Porte-Vecchio, som er en lille landsby placeret mellem hav og bjerge. Pladsen ligger tæt på de smukke strande i det sydlige Korsika, som altid er et besøg værd. På disse strande har du rig mulighed for at nyde solen, svømme eller dykke. Derudover bør du opleve den skønne natur fyldt med vilde bjerge og kløfter. I området er der mange stier, som kan du kan vandre eller cykle på, og som tager dig helt tæt på naturen.