Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Acqua e Sole

Alt det får I:
Korsikas smukke bjerge
Aktiviteter til alle aldre
2 km lang sandstrand
Pool med vandrutsjebane
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand, 3 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Mini klub
Min. alder: 5
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand, 3 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Mini klub
Min. alder: 5

Dejlig 4-stjernet campingplads på naturskøn ø

Drømmer du om at holde ferie på en dejlig og smuk fransk ø? Så er den 4-stjernet campingplads Acqua e Sole lige noget for dig. Campingpladsen er omgivet af turkisblåt hav og bjerge, og området byder på et skønt poolområde med vandrutsjebaner og sjov for hele familien. Derudover er der mange andre aktiviteter for alle aldersgrupper såsom miniklub, sportsturneringer og vandaerobic. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 3 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson, Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Højsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Ferie tema
På en ø
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Ikke tilladt i juli og August, Max. 1 hund
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
39 km
Tætteste by
15 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Undendørsterrasse
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Billard / pool
Mod betaling
Bordtennis
Fitness
Fodbold
Golfbane
9-hullers, 20 km
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen, Ponyture, Undervisning
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Brætspil
Legeplads
Vandsport
Dykning
Kanoudlejning
Windsurfing
i nærheden

Velkommen til Camping Acqua e Sole

Camping til enhver smag

Camping til enhver smag

Uanset om du drømmer om at holde en aktiv eller helt afslappende ferie, så har du rig mulighed for det, når du besøger Camping Acqua e Sole. Campingpladsen er beliggende på den franske ø, Korsika, i Middelhavet og byder alle typer af gæster velkommen. På campingpladsen har du rig mulighed for at nyde poolområdet, spise god mad, drikke drinks eller dyste mod andre i diverse sportsturneringer. Derudover er der mange skønne steder at besøge i nærheden af campingpladsen.

Swimmingpool og strand tæt på

Swimmingpool og strand tæt på

På campingpladsen finder du en skøn swimmingpool, hvor både store og små kan boltre sig. Derudover er der et soppebassin til de helt små. Ved poolområdet er der desuden en vandrutsjebane, som de modigste gæster kan prøve. Trænger du til ren afslapning, kan du benytte dig af campingpladsens solsenge, som er placeret omkring poolen. Ikke langt fra campingpladsen finder du en skøn sandstrand, Pinarellu, som er over to kilometer lang. Her kan du trygt tage hele familien med og nyde det hvide sand og det turkisblå vand.

Udsøgt spise i vente

Udsøgt spise i vente

Uanset hvornår sulten melder sig, kan du få den stillet i campingpladsens skønne restaurant. Her serveres både lækre pizzaer og andre skønne retter for hele familien. Du kan nyde maden på restaurantens dejlige terrasse, eller du kan tage den med hjem til din feriebolig. Derudover finder du en dejlig bar ved poolen, som serverer kolde drikkevarer til enhver smag. Trænger du til at slukke tørsten på de varme dage, så har du altså rig mulighed for det.

Gode indkøbsmuligheder

Gode indkøbsmuligheder

På selve campingpladsen er der en lille købmand, som sælger friskbagt morgenbrød, så dagen starter så godt som muligt med ny energi. Her kan du desuden få mange basisvarer, som gør din campingferie god. Ønsker du at handle større ind, er der et supermarked blot 500 meter væk fra campingpladsen. Her kan du finde et stort udvalg af madvarer. Vil du selv lave mad til din familie, kan du leje en grill på campingpladsen, som sikrer dig en rigtig feriestemning.

Aktiviteter hvor alle kan være med

Aktiviteter hvor alle kan være med

Ligegyldigt om du er til en aktiv eller afslappende ferie, så har denne campingplads noget for dig. Der er mulighed for at lave mange forskellige former for aktiviteter, som passer til enhver aldersgruppe og ethvert behov. Alle børn er velkomne i børneklubben, hvor der tilbydes et hav af forskellige sjove og kreative aktiviteter. Der er også en stor og dejlig legeplads til rådighed for alle børn. Derudover afholdes der forskellige sportsturneringer, hvor alle kan være med. Desuden findes baner til både petanque, volleyball, fodbold og mange andre sportsaktiviteter, som frit kan benyttes. Hver dag er der vand-aerobic ved poolområdet, som garanterer sjov og god træning for hele familien.

Naturrige omgivelser at udforske

Naturrige omgivelser at udforske

Denne skønne campingplads er beliggende i byen Porte-Vecchio, som er en lille landsby placeret mellem hav og bjerge. Campingpladsen ligger tæt på de smukke strande i det sydlige Korsika, som altid er et besøg værd. På disse strande har du rig mulighed for at nyde solen, svømme eller dykke. Derudover bør du opleve den skønne natur fyldt med vilde bjerge og kløfter. I området er der mange stier, som kan du kan vandre eller cykle på, og som tager dig helt tæt på naturen.