Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Amfora d'Arcs

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Udendørs pool
Mini klub
Fodbold
Tennis
Multisportsbane
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Udendørs pool
Mini klub
Fodbold
Tennis
Multisportsbane

Skøn plads for børnefamilier

Amfora d’Arcs Camping er beliggende tæt på strandene i kystbyen Cambrils og grænser op til en 50 kilometer lang cykelsti, der går langs kysten fra Cambrils til Pineda. Campingpladsen er en perfekt feriedestination for børnefamilier, der gerne vil kombinere sportslige aktiviteter, badeferie og afslapning, hvilket alt sammen er muligt på Amfora d’Arcs. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Underholdning
Mini klub
July - August
Underholdning (dag)
July - August
Generelt
Egnet til
Teenagere (12+), Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Restauranter / barer
Bar
Take away
Restaurant
July - September
Snackbar
Sportsfaciliteter
Fodbold
Basketball
Boule
Tennis
Multisportsbane
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Butikker
Frugt og grønt
Minimarked
Souvenirs
Pladsstørrelse
Stor plads

Praktisk information

Bemærk: Pladsens restaurant er open fra d. 18/04-04/05 og igen fra d. 01/07-01/09 2019.

Boliger - Camping Amfora d'Arcs

Velkommen til Camping Amfora d'Arcs

Ideel til den aktive familie

Ideel til den aktive familie

Campingpladsen tilbyder et væld af oplevelser for både store og små og er et oplagt feriemål for den aktive familie, der gerne vil holde deres ferie tæt på strand og by. Med sin placering tæt på Cambrils smukke kyst er det muligt at bade og slappe af på stranden eller benytte sig af de mange muligheder, byen tilbyder. Der er også et væld af aktiviteter på campingpladsen. I kan benytte jer af campingpladsens swimmingpools, dyrke boldspil og fitness, og børnene kan deltage i de mange aktiviteter, der henvender sig til deres aldersgruppe. I kan også tage på tur til nogle af de mange aktivitetssteder, der ligger i umiddelbar nærhed af campingpladsen, hvilket blandt andet indbefatter et vandland og en forlystelsespark.
Lækkert poolområde og 900 m til stranden

Lækkert poolområde og 900 m til stranden

Der er rig mulighed for at bade og have det sjovt på campingpladsen, som har to swimmingpools – en til børn og en til voksne. Her kan I bade, hygge jer og slappe af under palmerne ved poolkanten. 900 meter fra campingpladsen ligger kystbyen Cambrils, som med sine brede sandstrande og klare vand indbyder til leg og afslapning.
Nyd god traditionel mad her

Nyd god traditionel mad her

På campingpladsens restaurant kan I spise jeres aftensmad i hyggelige og uformelle omgivelser. På restauranten serveres der god, traditionel mad. Vil I gerne have flere restauranter at vælge imellem, kan I tage en tur til Cambrils, hvor der er et fint udvalg af restauranter i forskellige prisklasser. I kan også nyde en kold forfriskning ved den smukke strandpromenade. I Cambrils er der også gode indkøbs- og shoppingmuligheder.
En bred vifte af sjove aktiviteter

En bred vifte af sjove aktiviteter

Der er underholdning for hele familien på campingpladsen. Børnene kan lege på legepladsen og boltre sig i børnepoolen. De kan også deltage i nogle af de mange børneaktiviteter, der henvender sig til deres aldersgruppe. De 4-8-årige kan mødes med deres jævnaldrende i miniklubben, mens de 8-12-årige kan dyrke boldspil i Max-klubben. Der er også sportslige aktiviteter for de voksne, der kan holde sig i form i ferien ved at melde sig ind i campingpladsens fitnessklub, hvor I kan dyrke alt fra pilates til boksning og vandgymnastik. Det er også muligt at dyrke forskellige former for boldspil såsom fodbold, basketball og volleyball. Også uden for campingpladsen er der masser af oplevelser i vente. I kan leje cykler og cykle langs kysten fra Cambrils til Pineda, eller tilbringe en dag ved de smukke strande i Cambrils. I kan også besøge Jumpland i Cambrils, hvor der er adrenalinpumpende aktiviteter for både børn og voksne, eller Aquopolis Costa Daurada – et stort vandland med rutsjebaner og vandaktiviteter.