Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Amfora d'Arcs

Alt det får I:
Under 1 km til sandstranden
Restaurant med traditionel spise
Bred vifte af sjove aktiviteter
Poolområde til alle i familien
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Udendørs pool
Mini klub
Grill tilladt
Tennis
Fodbold
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Udendørs pool
Mini klub
Grill tilladt
Tennis
Fodbold

Skøn campingplads for børnefamilier

Camping Amfora d’Arcs er beliggende tæt på strandene i kystbyen Cambrils og grænser op til en 50 kilometer lang cykelsti, der går langs kysten fra Cambrils til Pineda. Campingpladsen er en perfekt feriedestination for børnefamilier, der gerne vil kombinere sportslige aktiviteter, badeferie og afslapning, hvilket alt sammen er muligt på campingpladsen Amfora d’Arcs. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Sportsfaciliteter
Tennis
Fodbold
Basketball
Petanque
Multisportsbane
Hund
Hund tilladt
Pladsstørrelse
Stor plads
Underholdning
Mini klub
July - August
Underholdning (dag)
July - August
Butikker
Frugt og grønt
Souvenirs
Minimarked
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
July - September
Snackbar
Take away
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Egnet til
Teenagere (12+), Børn (5-11 år)
Omgivelser
Tætteste by
1.5 km

Praktisk information

Bemærk: Pladsens restaurant er open fra d. 18/04-04/05 og igen fra d. 01/07-01/09 2019.

Velkommen til Camping Amfora d'Arcs

Ideel til den aktive familie

Ideel til den aktive familie

Campingpladsen tilbyder et væld af oplevelser for både store og små, hvilket gør den til et oplagt feriemål for den aktive familie, der gerne vil holde deres ferie tæt på strand og by. Camping Amfora d'Arcs ligger tæt på Cambrils smukke kyst, hvor I kan bade og slappe af på stranden eller benytte de mange muligheder, som byen tilbyder. I kan benytte jer af campingpladsens pools, dyrke boldspil og fitness, og børnene kan deltage i de mange aktiviteter.

Poolområde og 900 m til strand

Poolområde og 900 m til strand

Der er rig mulighed for at bade og have det sjovt på campingpladsen, som har to swimmingpools – en til børn og en til voksne. Her kan I bade, hygge jer og slappe af under palmerne ved poolkanten. Cirka 900 meter fra campingpladsen ligger kystbyen Cambrils, som med sine brede sandstrande og klare vand indbyder til leg og afslapning. I har altså rig mulighed for at bade i både klorvand og saltvand på jeres campingferie.

Nyd god traditionel mad her

Nyd god traditionel mad her

På campingpladsens restaurant kan I spise jeres aftensmad i hyggelige og uformelle omgivelser. På restauranten serveres der god, traditionel mad. Vil I gerne have flere restauranter at vælge imellem, kan I tage en tur til Cambrils, hvor der er et fint udvalg af restauranter i forskellige prisklasser. I kan også nyde en kold forfriskning ved den smukke strandpromenade. I Cambrils er der også gode indkøbs- og shoppingmuligheder.
En bred vifte af sjove aktiviteter

En bred vifte af sjove aktiviteter

Børnene kan lege på legepladsen og boltre sig i børnepoolen. De kan også deltage i nogle af de mange børneaktiviteter, der henvender sig til deres aldersgruppe. De 4-8-årige kan mødes med deres jævnaldrende i miniklubben, mens de 8-12-årige kan dyrke boldspil i Max-klubben. Der er også sportslige aktiviteter for de voksne, der kan holde sig i form i ferien ved at melde sig til fitness, hvor I kan dyrke alt fra pilates til boksning og vandgymnastik. Det er også muligt at dyrke forskellige former for boldspil såsom fodbold, basketball og volleyball.

Oplevelser uden for pladsen

Oplevelser uden for pladsen

Også uden for campingpladsen er der masser af oplevelser i vente. I kan leje cykler og cykle langs kysten fra Cambrils til Pineda eller tilbringe en dag ved de smukke strande i Cambrils. I kan også besøge Jumpland i Cambrils, hvor der er adrenalinpumpende aktiviteter for både børn og voksne, eller Aquopolis Costa Daurada – et stort vandland med rutsjebaner og vandaktiviteter. Det er bare at tage ud og opleve området.