Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Amfora Plava Laguna

Alt det får I:
2 km til byen Umag
Pool inden- og udendørs
Få meter til stranden
Lejligheder af høj kvalitet
Top faciliteter
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Saltvand
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Saltvand
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane

Velkommen til Amfora Plava Laguna

Amfora Plava Laguna ligger i et stort ferieområde ved Umag i den nordlige del af Istrien. Her tilbydes der nyrenoverede lejligheder af høj kvalitet. På stedet finder I dejlig pool samt indendørs pool (mod betaling) som også gør stedet velegnet i ydersæsonerne. Amfora Plava Laguna ligger blot 10 minutters gåtur fra centrum af den smukke historiske by Umag, hvor der om er et rigt udvalg af forretninger, restauranter og isbarer. Langs havnen ligger der et stort udvalg af hyggelige små fiskerestauranter, hvor de lokale retter kan nydes til en moderat pris. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten
Swimmingpool
Udendørs pool
Saltvand
Solsenge ved poolen
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
2 km
Nærmeste lufthavn
84 km
Tætteste by
2 km
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Minigolf
Multisportsbane
Ridning
Tæt på pladsen
Tennis
Til børnene
Legeplads
Minitog på pladsen
Vandsport
Dykning

Ferielejligheder Amfora Plava Laguna i Kroatien

Mere om Amfora Plava Laguna

Mere om Amfora Plava Laguna

Amfora Plava Laguna ligger inde i Stella Maris Resort blot få meter fra stranden. Stedet byder på 2 swimmingpools, adskillige restauranter og tennisbaner. Lejlighederne, som er renoveret i 2011, er pæne og udstyret med air-condition, badeværelse, køkken og terrasse eller balkon, hvorpå man kan nyde solen, læse en god bog eller spille kort med familien. Stedet ligger i flot natur med fyrretræer og hav tæt på. Umag er kun 2 km væk og i sommerperioden oser byen af liv. 

Hvis I har brug for mere information eller vil booke jeres ferie til Amfora Plava Laguna, så kan I kontakte Friferies dygtige rejserådgivere på tlf. 70154141. I kan også booke jeres bolig her på hjemmesiden.

Pool og strand

Pool og strand

Amfora Plava Laguna ligger inde i Stella Maris resort og ferieparken byder på 2 udendørs pool og 1 indendørs. Det ene udendørs poolområde byder på vandrutsjebane og vandlegeplads, mens det andet udgør en større pool. Der er desuden børnepool. Alle poolområder er med lækkert saltvand. Indendørspoolen kan benyttes mod et gebyr og kan benyttes året rundt. Amfora Plava Laguna ligger direkte til en dejlig rullestenstrand, hvor man kan tage sig en forfriskende dukkert. På stranden er det muligt at leje liggestole, så I kan slappe af og koble af fra hverdagens stress og jag. 

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

I ferieparken er der et væld af aktiviteter for alle aldre, så I kommer bestemt ikke til at kede jer! Der er børneklubber med forskellige aktiviteter, som er inddelt efter alder fra 8 måneder til 4 år, fra 5 til 8 år, fra 9 til 14 år og for teenagere mellem 14 og 17 år. For voksne arrangeres der forskellige sportsaktiviteter, såsom vandpolo, vandaerobics, fitnessprogrammer med yoga, pilates og aerobics, samt sociokulturelle aktiviteter og workshops. Ferieparken byder også på aftenunderholdning med live musik, shows og temafester. 

Der findes mange andre faciliteter - sportsbane, supermarked, diskotek, bordtennis og legeplads. Det verdenskendte tenniscenter, ITC, ligger lige ved siden af feriestedet og har hele 14 tennisbaner, samt tennisskole. Tennisområdet kan benyttes mod et gebyr.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Ferieparken indbyder med et væld af spisemuligheder. Der findes 6 restauranter, et pizzeria, samt en snackbar og en café. Der er noget for alles smag, om man er til buffet, street food eller A la carte, så finder I det her. På feriestedet finder I også et supermarked, hvor I kan handle råvarer og fornødenheder. Det fuldt udstyret køkken i lejligheden gør det muligt selv at bestemme menuen og måltiderne kan nydes på balkonen eller terrassen. Fordelen ved en ferielejlighed, er at I selv kan bestemme om I vil spise hjemme i mere afslappede omgivelser eller om andre skal tilberede maden for jer. 

Har I brug for lidt variation, så kan I gå eller kører til Umag og besøge byens mange lækre restauranter og barer.

Området omkring Amfora Plava Laguna

Området omkring Amfora Plava Laguna

Finder I ikke nok aktiviteter i ferieparken, så findes der en masse ting I kan foretage jer. Stranden er fyldt med forskellige vandsportsaktiviteter, såsom sejlads, windsurfing, kano og meget mere. I området ligger der også et ridecenter, hvor I kan tage ud at ride i den smukke natur, et dykkercenter, sportshal og fodboldbane. I kan desuden udforske området på cykler, som kan lejes tæt på ferieparken. 

Umag bør bestemt også besøges. Byen byder på flot arkitektur, spændende restauranter og fine butikker. I kan også tage til Istrialandia Aquapark og prøve de mange sjove vandrutsjebaner og vandaktiviteter - det er et hit hos hele familien.