Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Aminess Sirena

Alt det får I:
Skønne bademuligheder
Gode faciliteter
Blot 1,5 km fra Novigrad
Stort aktivitetsprogram for alle
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el

Velkommen til Camping Aminess Sirena

Camping Aminess Sirena er beliggende i en granskov nær Novigrad. Pladsen ligger tæt på ferieområdet Laguna og Hotel Maestral, som omfatter en pool, fitnesscenter, tennisbane og beachvolleybane. Camping Aminess Sirena's gæster kan benytte alle faciliteterne mod et ekstra gebyr. Poolen Punto Mare, som ligger helt nede ved stranden lidt fra campingpladsen, er til rådighed for alle gæsterne på området. Pladsen har egen lille strand, som frit kan benyttes. I området finder I spændende restauranter med lokale retter og et bredt udvalg af lokale vine. Har I ikke lyst til at gå udenfor pladsen, finder I buffetrestauranten Oleaner på stedet, som tilbyder lette retter eller I kan gå på grill-restauranten Pivnica Serena. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Mod betaling
Jacuzzi / Whirlpool
Mod betaling
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Teenage klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Souvenirs
Supermarked
Lille udvalg, 200 m
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
PC med Internet
Mod betaling
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
1 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 74 km
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Strandbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Fodbold
Minigolf
Mod betaling
Multisportsbane
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Yoga
Zumba
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Kajakudlejning
Vandcykeludlejning
Vandpolo
Vandski
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen

Camping Aminess Sirena på Istrien

Charmerende Camping Aminess Sirena

Charmerende Camping Aminess Sirena

Mellem et væld af pinjetræer og direkte til Istriens smukke hav, finder I campingpladsen Aminess Sirena. Sammen med Aminess Laguna Hotel og Aminess Maestral Hotel udgør campingpladsen og hotellerne et resort, der dækker et stort område. Mod et ekstra gebyr, er I frit stillet til, at benytte hotellernes faciliteter, som bl.a. inkluderer pool, wellness og fitnesscrum. Fra Camping Aminess Sirena er der kun 1,5 km til centrum af den hyggelige by Novigrad, som giver jer rig mulighed for at udforske byens små stræder. 

Vær opmærksom på at boligtypen Premium ligger på et afgrænset område inde på selve campingpladsen og har egen reception, samt pool der kun kan benyttes af gæsterne i Premium-boligerne.

Pool og strand

Pool og strand

På Camping Aminess Sirena er der rig mulighed for masser af vandpjaskeri. Campingpladsen ligger direkte ud til en skøn strand, som er tildelt det blå flag. Det blå flag sikre jer rent havvand og et velbevaret strandområde, hvor der er plads til hygge, vandsjov og afslapning. Ved stranden finder I også Punto Mare funcenter, som udgør et område med en dejlig infinitypool, bar med kolde forfriskninger og masser af underholdning for hele familien. Når I bor på Camping Aminess Sirena har I fri adgang til Punto Mare-området, så campingpladsen falder bestemt i god jord hos familiens vandhunde. Bemærk at Punto Mare ligger ca. 500 meter fra campingpladsen. 

Skønne madoplevelser i vente

Skønne madoplevelser i vente

Gider I ikke bruge tid på at tilberede mad på jeres ferie, så fortvivl ikke. På Sirena Grill kan I læne jer tilbage og nyde frisk fisk og lækkert kød serveret med god vin fra lokale producenter. I kan også bevæge jer hen til Restaurant Oliveto på Aminess Maestral Hotel, som sørger for at forkæle jer med udsøgt mad. Melder sulten sig på stranden, så smut forbi Oleandar beach bar, hvor der serveres snacks og kolde drikke. I Novigrad blot 1,5 km finder I også et væld af hyggelige restauranter. 

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

På Camping Aminess Sirena kommer I ikke til at kede jer, for der er masser af sjove aktiviteter i vente. Dagene byder på underholdning, som morgengymnastik, sportsturneringer og filmquizzer, hvor alle familiens medlemmer kan deltage. I højsæsonen kan børn og teenagere få nye kammerater i mini- og teenageklubberne, alt i mens I kan slappe af og nyde solens stråler. På stranden er der ogs¨å rig mulighed for at udforske havet fx. ved at leje kajakker, stå på paddleboard og suse på jetski. 

Er I fristet til at være aktive på jeres campingferie, så finder I på campingpladsen gode sportsfaciliteter, såsom fodboldbane, tennisbane, minigolfbane og bordtennis. Området er også oplagt til gå-, løbe- og cykelture. Bemærk at nogle faciliteter kan være mod ekstra betaling. 

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Istrien byder på et væld af oplevelser. I finder masser af hyggelige byer, som er besøgsværdig heribland Pula, Porec og Rovinj. Kroatien er også kendt for storslået natur, smukke øer og uopdaget strande, der bestemt bør udforsket. På Istrien findes over 1000 grotter, som er åbent for gæster og de anbefalelsesværdige. Særligt vandsport er i fokus på Istrien og på mange strande finder I et utal af vandsportaktiviteter og organiseret bådture. Er der vandhunde i familien, så må I ikke snyde jer selv for en tur i Istralandia Waterpark!