Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Ampolla Playa

Alt det får I:
Aktiviteter for alle aldre
Tæt på stranden
Mulighed for at leje cykler
Børnevenlige faciliteter
Top faciliteter
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 214
Tætteste by
2 km
WiFi
Hele stedet (gratis)
Grill tilladt
Kul
Top faciliteter
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 214
Tætteste by
2 km
WiFi
Hele stedet (gratis)
Grill tilladt
Kul

Et ophold i luksus ved stranden på Camping Ampolla Playa

Camping Ampolla Playa ligger ved den gamle fiskerlandsby Ampolla, som sidenhen er blevet en større by med mange attraktioner for hele familien. En ferie i denne smukke by kan byde på sol, sommer og strand i luksus. Ønsker I en ferie med en masse forskellige aktiviteter eller en ferie med ren afslapning, så er Camping Ampolla Playa stedet for jer. Der er nemlig mulighed for at tilpasse ferien, som I ønsker den. Det kan være, at en hyggelig dag på stranden med et par besøg til strandbaren er den oplagte ferie for jer. Det kan også være, I hellere vil opleve den kulinariske og historiske side af Spanien og byen Ampolla, og så er der også mulighed for det. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 214
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
Stedets terræn
Flad
Tætteste by
2 km
Afstand strand & type
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Solsenge ved poolen
Strand
Solsenge på stranden
Andre faciliteter
WiFi
Hele stedet (gratis)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Udendørs
Multisportsbane
Petanque
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Vandsport
Padel
Mod betaling

Velkommen til Camping Ampolla Playa

Den spanske madkultur

Den spanske madkultur

I Spanien holder man siesta for at komme ud af solen, når den er på sit højeste, og det har givet landet en kultur for at lave god mad og nyde tiden i løbet af dagen. Det har præget Camping Ampolla Playa, hvor I kan besøge forskellige restauranter i nærheden. Amics Del Mar er en restaurant, der ligger i gåafstand fra Camping Ampolla Playa. Restauranten serverer spanske specialiteter og har udsigt til havet. 

Camping Ampolla Playa har egen restaurant og bar, men I behøver ikke rejse langt, hvis I bliver inspireret af det spanske køkken og har lyst til at smage på de lækre råvarer, området kan byde på. Der er nemlig indkøbscenter på pladsen, så I kan handle dagligvarer ind.

Sjove aktiviteter til enhver smag

Sjove aktiviteter til enhver smag

Camping Ampolla Playa har mange forskellige aktiviteter at byde på. Det mest oplagte valg er selvfølgelig en tur på stranden, som ligger så tæt på, at man kan dufte saltvandet. Hvis I er en familie, der elsker vandet, så kan I også leje en kajak og komme ud at sejle. 

På Camping Ampolla Playa har I også mulighed for at leje cykler, så I kan komme rundt i området uden problemer, men der er også mulighed for at blive nær pladsen, hvor der er forskellige sportsaktiviteter til hele familien som f.eks. et spil fodbold. 

Der er anlagt en sjov legeplads, så børnene kan komme ud at nyde solen, hvis I trænger til en dag væk fra stranden, men har lyst til at være aktive.

Tag på opdagelse i de nærliggende byer

Tag på opdagelse i de nærliggende byer

Når I opholder jer på Camping Ampolla Playa, er det oplagt at tage rundt i området, der har meget at byde på. Det kan være, I har lyst til at se et spansk slot eller tage på museum for at lære lidt om stedet. Nord for byen er der et stort og flot naturområde, som er et fantastisk område at tage en tur igennem. 

Sydøst for Camping Ampolla Playa er der adskillige skønne naturområder og endda flere naturparker, som I kan besøge, hvor man virkelig kan opleve det spanske land. I gåafstand fra Camping Ampolla Playa kan I finde Monument al Delta de l’Ebre og mange andre spændende attraktioner. 

Camping Ampolla Playa er en oplagt feriedestination for hele familien, hvor I kan nyde en luksusferie med afslapning og aktiviteter efter behag.