Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Resort Arcen

Alt det får I:
Badesø og mulighed for at fiske
En masse faciliteter
Indendørs poolområde
Gode spisemuligheder på pladsen
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Restaurant
Take away
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Restaurant
Take away

Dejlig familieferie på Resort Arcen

Som nabo til den tyske grænse finder I den rummelige campingplads, Resort Arcen. Her får I masser sjove aktiviteter, flotte faciliteter og mulighed for maksimal ferieafslapning for hele familien. Poolen er lukke for renovering i 2023 men campingpladsens badesø kan benyttes. Nyde solen på den hyggelige strand eller dyst i forskellige discipliner og sportsgrene som blandt andet mini-golf eller billard. Resort Arcen står klar til at give hele familien en dejlig ferie i det hyggelige område Limburg i Holland. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Indendørs pool
Butikker
Supermarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Golfbane
Minigolf
Sportsturneringer
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Børneklub (turoperatør)

Praktisk information

Venligst bemærk den indendørs swimmingpool vil være lukket fra den 9. januar til den 10. februar 2024 på grund af vedligeholdelsesarbejde.
Venligst bemærk på grund af vedligeholdelsesarbejde vil Hof Domburgs swimmingpool være lukket fra mandag den 6. november til mandag den 13. november 2023. I kan benytte poolen på Roompot Beach Resort i Kamperland. Det ligger ca. 25 minutters kørsel derfra.

Mere om Resort Arcen

Poolområde og badesø

Poolområde og badesø

Bemærk venligst at poolområdet er lukket pga. renovering i hele 2023 !!


På Resort Arcen kan familiens vandhunde plaske alt det de vil - selv i dårligt vejr! Campingpladsens poolområde er indendørs og sikrer at selv hvis ferievejret svigter, skal feriestemningen ikke stoppe. Poolområdet er varieret og med masser muligheder for mange timers vandplaskeri på legepladsen, i børnebassinet eller på kanten af poolen. Når solen skinner kan I bade fra campingpladsens egen strand i den hyggelige badesø. 

Masser sjov for både børn og voksne

Masser sjov for både børn og voksne

På Resort Arcen er både store og små sikre på at være underholdt hele ferien. De yngste familiemedlemmer kan være med i mini-klubben hvor der arrangeres sjove lege, spil, dans og meget mere. Pladsens søde maskot kaninen Koos Konijn dukker af og til op til miniklubbens aktiviteter og er gerne med til at danse. For hele familien er der masser forskellige faciliteter til blandt andet sport. Spil blandt andet basketball, mini-golf og bordfodbold på campingpladsen. 

Spis jer mætte på Camping Arcen

Spis jer mætte på Camping Arcen

Det er jeres egen skyld, hvis I går sultne i seng når I holder ferie på Resort Arcen. Med både à la carte restaurant, buffetrestaurant, pizzaria, snackbar og takeaway er der masser muligheder for at spise lækre måltider efter en lang dag med masser aktiviteter. Vil I tilberede måltider selv kan I handle i campingpladsens supermarked eller køre mellem 5 og 10 minutter for at finde et supermarked uden for campingpladsen. 

Ekstra faciliteter på Resort Arcen

Ekstra faciliteter på Resort Arcen

Ud over de mange sportsfaciliteter og aktiviteter byder Park Arcen også på gedeklapning, cykel- og mountainbikeudlejning og trampoliner på campingpladsen. Som gæster på campingpladsen har I også adgang til gratis wi-fi på hele pladsen. 

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Er I vilde med dyr kan det bestemt anbefales at køre ca. halvanden time sydpå og besøge GaiaZOO hvor der er næsten 100 forskellige slags dyr opdelt i parken efter de forskellige habitater i hele verden. I kan også besøge Movie Park Bottrop-Kirchhellen som ligger kun en times kørsel fra campingpladsen. Her kan I opleve vilde forlystelser og hænge ud med stjernerne fra Ice Age eller Ninja Turtles.