Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Arcen

Alt det får I:
En masse faciliteter
Gode spisemuligheder på pladsen
Indendørs poolområde
Badesø og mulighed for at fiske
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Restaurant
Indendørs pool
Indendørs legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Restaurant
Indendørs pool
Indendørs legeplads

Dejlig campingferie på Camping Arcen

Som nabo til den tyske grænse finder I den rummelige campingplads, Park Arcen. Her får I masser sjove aktiviteter, flotte faciliteter og mulighed for maksimal ferieafslapning for hele familien. Plask i den indendørs pool eller i campingpladsens badesø fra den hyggelige strand eller dyst i forskellige discipliner og sportsgrene som blandt andet mini-golf eller billard. Park Arcen står klar til at give hele familien en dejlig ferie i det hyggelige område Limburg i Holland. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Swimmingpool
Indendørs pool
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Golfbane
Sportsturneringer
Bordfodbold
Basketball
Bordtennis
Minigolf
Cykeludlejning
Billard / pool
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Indendørs legeplads
Underholdning
Børneklub (turoperatør)
Butikker
Supermarked
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Take away
Pizzaria
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Mere om Camping Arcen

Poolområde og badesø

Poolområde og badesø

På Park Arcen kan familiens vandhunde plaske alt det de vil - selv i dårligt vejr! Campingpladsens poolområde er indendørs og sikrer at selv hvis ferievejret svigter, skal feriestemningen ikke stoppe. Poolområdet er varieret og med masser muligheder for mange timers vandplaskeri på legepladsen, i børnebassinet eller på kanten af poolen. Når solen skinner kan I bade fra campingpladsens egen strand i den hyggelige badesø. 

Masser sjov for både børn og voksne

Masser sjov for både børn og voksne

På Park Arcen er både store og små sikre på at være underholdt hele ferien. De yngste familiemedlemmer kan være med i mini-klubben hvor der arrangeres sjove lege, spil, dans og meget mere. Campingpladsens søde maskot kaninen Koos Konijn dukker af og til op til miniklubbens aktiviteter og er gerne med til at danse. For hele familien er der masser forskellige faciliteter til blandt andet sport. Spil blandt andet basketball, mini-golf og bordfodbold på campingpladsen. 

Spis jer mætte på Camping Arcen

Spis jer mætte på Camping Arcen

Det er jeres egen skyld, hvis I går sultne i seng når I holder ferie på Park Arcen. Med både à la carte restaurant, buffetrestaurant, pizzaria, snackbar og takeaway er der masser muligheder for at spise lækre måltider efter en lang dag med masser aktiviteter. Vil I tilberede måltider selv kan I handle i campingpladsens supermarked eller køre mellem 5 og 10 minutter for at finde et supermarked uden for campingpladsen. 

Ekstra faciliteter på Camping Arcen

Ekstra faciliteter på Camping Arcen

Ud over de mange sportsfaciliteter og aktiviteter byder Park Arcen også på gedeklapning, cykel- og mountainbikeudlejning og trampoliner på campingpladsen. Som gæster på campingpladsen har I også adgang til gratis wi-fi på hele pladsen. 

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Er I vilde med dyr kan det bestemt anbefales at køre ca. halvanden time sydpå og besøge GaiaZOO hvor der er næsten 100 forskellige slags dyr opdelt i parken efter de forskellige habitater i hele verden. I kan også besøge Movie Park Bottrop-Kirchhellen som ligger kun en times kørsel fra campingpladsen. Her kan I opleve vilde forlystelser og hænge ud med stjernerne fra Ice Age eller Ninja Turtles.