Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ardeche Camping

Alt det får I:
Tre swimmingpools
Restaurant, snackbar og drinksbar
Familievenlig campingplads
Spændende oplevelser omkring pladsen
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin, Hoppeborg
Legeplads
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin, Hoppeborg
Legeplads

Campingferie for hele familien

Ardéche skaber rammerne om den helt rigtige ferie i Ardéche-regionen! Her er muligheder for at få skønne dage på pladsen med adgang til stor swimmingpool, restaurant med lokal mad, bar og en masse aktiviteter for børn og voksne. Campingpladsen ligger i skønne omgivelser med flere små landsbyer i nærheden. Der er samtidig ikke langt til områdets attraktioner og naturskønne oplevelser. I kan også tage på dagsture til den franske riviera længere sydpå. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Med legeredskaber, Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fodbold
Petanque
Aquarobics
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis
Sportsturneringer
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt, Max. 1 hund
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin, Hoppeborg
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Mellemstor plads
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Børne-disco
Butikker
Bageri
100 m
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Generelt
Egnet til
Teenagere (12+), Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Gas og el
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Nærmeste supermarked
100 m

Velkommen til Ardéche Camping

Pool på Ardéche Camping

Pool på Ardéche Camping

Ingen ferie i Sydfrankrig uden en masse timer i swimmingpoolen! Ardéche Camping byder på hele tre swimmingpools og et utal af liggestole. På den måde kan hele familien nyde mange timer i pladsens poolområde. Der er således både en opvarmet pool for de helt mindste, et stort svømmebassin til de voksne og en hundrede kvadratmeter stor legepool for børn. I poolområdet er der chancer for at være med til et utal af spil og lege alle dage på pladsen. Et stort springvand samt flere rutsjebaner er samtidig tilknyttet området. Der er udsigt til mange timers sjov på campingpladsens poolområde.

Mad og drikke på ferien

Mad og drikke på ferien

Ardéche Camping serverer aftensmad hver aften i sæsonen. Her er muligheder for at smage på lækker lokal mad i form af grill-menuer, som med garanti er et hit for både børn og voksne. Det er også muligt at bestille pizzaer og andre snacks i campingpladsens snackbar, der har åbent i dagtimerne. Ferien bliver også kun bedre når I kan til drinks efter at have nydt lækre måltider sidst på aftenen. Her er Ardéche Camping ingen undtagelse med et drinkskort, som appellerer til enhver smag.


Indkøb

Indkøb

Ardéche Camping har lige, hvad familien har brug for i håndkøb. Ønsker man lave større indkøb til aftensmad, så kan det anbefales at besøge de omkringliggende byer i området. Muligheder for shopping er begrænset i området. Det kan anbefales at tage dagsture til nogle af de større byer længere sydpå, hvis I ønsker at shoppe.

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

Der er med garanti muligheder for at holde jer aktive og beskæftigede på Ardéche Camping. Her er aktiviteter for alle aldre i form af blandt andet fodboldbane, minigolf og bordtennis. Børnene har mange timers sjov og leg i vente på campingpladsens legeplads, hoppeborg og trampolin. Voksne og børn kan ligeledes dyrke vandaerobic hver morgen i poolområdet, hvis lysten er til det.

Tag på udflugt i området

Tag på udflugt i området

Regionen Ardéche i Sydfrankrig er rig på naturoplevelser og smukke turistattraktioner. Tag blande andet familien med ud at se spændende naturparker og de ældgamle grotter. En spændende og anderledes oplevelse for alle aldre. Campingpladsen laver også udflugter til bl.a. landsbyer, hvor alle har muligheden for at komme tættere på den lokale kultur i form af mad og drikke. En ferie i Ardéche regionen bliver med sikkerhed ikke kedeligt.