Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Au Clos de la Chaume

Alt det får I:
Campingplads lige ved skoven
Smukke omgivelser i bjergene
Aktiviteter for hele familien
Pool på campingpladsen
Top faciliteter
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Indendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
Fleksibel overdækn.
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Indendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
Fleksibel overdækn.
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Vi kender Camping Au Clos de la Chaume

En ferie til det nordøstlige Frankrig bliver kun bedre med et ophold hos Camping Au Clos de la Chaume. Her er der rig mulighed for at have det sjovt i naturens omgivelser med adgang til skov og sø. Campingpladsen byder på en swimmingpool med liggestole og aktiviteter i form af legeplads, hoppeborg og bordtennis. Camping Au Clos de la Chaume ligger i gåafstand fra byen Corcieux. Sandstrand er også inden for kort rækkevidde af campingpladsen omkring Lac de Gérardmer. Oplev den skønne bjergregion med et ophold på Camping Au Clos de la Chaume. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år)
Ekstratelt (lille)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
200 m
Nærmeste marked
1 km
Nærmeste supermarked
1 km
Tætteste by
1.3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Petanque
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Højsæson

Velkommen til Camping Au Clos de la Chaume

Pool og strand

Pool og strand

Ingen ferie sydpå uden et par gode timer ved pool eller strand. Camping Au Clos de la Chaume byder på begge dele i form af overdækket swimmingpool samt adgang til stranden ved Lac de Gérardmer. Poolen er overdækket, sådan at gæsterne kan nyde det 26 grader varme vand i alt slags vejr. Samtidig kan både voksne og børn nyde timerne i de mange liggestole omkring swimmingpoolen. Campingpladsen er som sagt også i kort køreafstand til sandstrand omkring søen ved Gérardmer. Der er med andre ord rig mulighed for at bruge mange timer i vandet ved et ophold hos Camping Au Clos de la Chaume.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

En god sommerferie sydpå huskes især for de mange gode måltider med familien! Et besøg hos Camping Au Clos de la Chaume er ingen undtagelse. Campingpladsen giver rig mulighed for, at familien selv kan lave mad hver dag. Campingpladsen har med andre ord inventar og køkkenfaciliteter til egen madlavning. Omvendt så kan man med fordel besøge byen Gérardmer. Her finder man en række tilbud inden for gastronomi og barer. Smag på de lokale egnsretter og specialiteter eller nyd alt fra en lokal øl til gode drinks i diverse barer.

Indkøb- og shoppingmuligheder

Indkøb- og shoppingmuligheder

Camping Au Clos de la Chaume giver gæsterne mulighed for håndkøb i form af is, slik og drikkevarer. Ønsker man at købe større ind, så anbefales det at tage ind til de nærmeste byer. På den måde kan man handle stort ind i diverse supermarkeder. Med andre ord de bedste omstændigheder til at handle ind til morgen- og aftensmad hjemme på campingpladsen. I forhold til shopping er byen Gérardmer et rigtig godt bud. Her kan både børn og voksne få en oplevelse af at gå rundt i de gamle gader. Fantastiske timer ligger og venter med et besøg i Gérardmer.

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Aktiviteter og underholdning på pladsen

En god ferie bliver kun bedre med fælles aktiviteter! Camping Au Clos de la Chaume byder på en lang række af tilbud inden for kategorien. Campingpladsen ligger i et skønt skov- og naturområde. Her kan den vilde natur udforskes. På campingpladsen er der både legeplads og spillerum, mens hele familien kan få en dyst i enten volleyball eller bordtennis. Campingpladsen afholder lege og spil for børn i swimmingpoolen.

I området

I området

Alsace-Lorraine regionen byder på naturskønne oplevelser i form af bjerge og søer. Tag derfor en vandre- eller cykeltur i Vosges-bjergene nær campingpladsen. Oplev udsigten over området – et syn man sent vil glemme. Besøg de mange gamle byer i området og oplev lokal kultur helt tæt på kroppen.