Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Au Paradis des Campeurs

Alt det får I:
Smukke omgivelser
Børneklub
Aktiviteter på vandet
Hyggelige byer i nærheden
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Bordtennis
Restaurant

Camping Au Paradis des Campeurs i Cote d’Azur

I Côte d’Azur-området, også kendt som Rivieraen i Sydfrankrig, ligger Camping Au Paradis de Campeurs. Au Paradis des Campeurs ligger direkte ud til stranden og Middelhavet, og den er det perfekte feriested for dem, der ønsker alt godt fra Middelhavet – hvad end det er blå bølger, Middelhavs cuisine eller den varme sol og flotte natur. Oplev en kulturel ferie, hvor I besøger de nærliggende franske byer, som emmer af middelhavscharme og god vin og mad. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand
Strand
Bus til stranden
Hundestrand
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Børne-disco
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Bageri
Kiosk
Minimarked
Souvenirs
Vinhandel
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
15 km
Nærmeste lufthavn
Nice
Nærmeste supermarked
3 km
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Betales på pladsen
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Cykler (børn), Mountain bikes, Børnesæde, Bycykler
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Padel

Velkommen til Camping Au Paradis des Campeurs

Strand med hvidt sand og turkisblå middelhavsbølger

Strand med hvidt sand og turkisblå middelhavsbølger

Fra Camping Au Paradis des Campeurs er der direkte adgang til Gaillarde-strandens bløde og hvide sand og turkisblå vand. I kan nyde det rolige hav, bygge sandslotte og nyde den smukke udsigt over Middelhavet, hvor man kan ane land i horisonten. Her kan I bruge mange timer på leg og gåture. Fra stranden er der også mulighed for at iagttage en utroligt smuk solopgang og solnedgang.

Camping med fokus på hygge og samvær

Camping med fokus på hygge og samvær

Camping Au Paradis des Campeurs har en Take Away-restaurant og en snackbar med en tilhørende bar, hvor I kan nyde drinks om aftenen. Derudover er der et minimarked med dagligvarer, så I kan få fat på de ting, som I skulle mangle under jeres ophold. Der er hermed lagt op til en masse familiehygge både ude og hjemme, hvor I kan nyde samværet. På campingpladsen er der en masse grønne områder, som medvirker til en idyllisk atmosfære.

Sjove aktiviteter og hyggelig underholdning på pladsen

Sjove aktiviteter og hyggelig underholdning på pladsen

Ud over restaurant og bar har Camping Au Paradis des Campeurs en udendørs biograf, hvor der vises film om aftenen. Campingpladsen tilbyder også en børneklub, hvor det primære fokus er på naturoplevelser og læring om naturen og miljøet. På campingpladsen finder I også hønsehus og legeplads, så der er mange muligheder for leg og underholdning i løbet af dagen. I kan også leje el-cykler til hele familien, så I kan lade bilen stå og udforske omgivelserne på cykel.

Tag ud og vær aktive

Tag ud og vær aktive

Er jeres familie lidt mere sporty, kan I prøve de mange forskellige vand- og landaktiviteter. I kan for eksempel sejle i kano eller kajak, stå på jetski, spille bordtennis eller tage på ridetur i området. Jetski og de lidt mere sporty vandaktiviteter foregår ved floderne Arena og Perrin, som ligger tæt på campingpladsen. I har desuden også mulighed for at leje paddleboards og tage dem med på stranden.

Udforsk det spændende Middelhavsområde

Udforsk det spændende Middelhavsområde

Camping Au Paradis des Campeurs ligger tæt på byerne Sainte-Maxime og Saint-Tropez. I Sainte-Maxime finder I et vandland med sjove vandrutsjebaner, katedralen Eglise Sainte-Maxime og havnen Port de Sainte-Maxime. Byen er fyldt med energi og har gode muligheder for vandsport og bådsejlads. Der er et levende natteliv og en masse lækre restauranter. Herfra sejler der også både til og fra Saint Tropez, så I slipper for at køre i bil til den næste by.  

Saint Tropez inviterer på en lang række lækre restauranter og familievenlige strande. Derudover finder I forskellige museer og kirkegårde med udsigt til Middelhavet. Er I til kultur, kan I besøge Chapelle Sainte-Anne, som er en af byens seværdigheder.  

Vil I udforske naturen, kan I ved campingpladsen finde spændende natur med skovterræn, som egner sig særdeles godt til cykelture på mountainbikes.