Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Avignon Parc

Alt det får I:
Smukke omgivelser
Stort poolområde
Aktiviteter for børn i alle aldre
Restaurant og snackbar
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Separat børnepool
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Separat børnepool

Camping Avignon Parc – ferie i lækre omgivelser

Beliggende i Provence i det sydøstlige Frankrig, omkranset af frodig natur og ældgamle fyrretræer, ligger Camping Avignon Parc - et ideelt feriested for børnefamilien, der ønsker at udforske Provence og områdets charme samt elsker at svømme og dyrke spændende vandaktiviteter. I kan roligt tage familiens kæledyr med, da campingpladsen inviterer jeres firbenede familiemedlemmer med på ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Information
Læge
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Souvenirs
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
Pladsens terræn
Terasser
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
10 km
Nærmeste lufthavn
17 km
Nærmeste supermarked
1 km
Nærmeste togstation
10 km
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Fitness
Petanque
Sportsturneringer
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson

Velkommen til Camping Avignon Parc

Camping dedikeret til vandaktiviteter

Camping dedikeret til vandaktiviteter

Camping Avignon Parc er dedikeret til alle former for vandsjov. Derfor kan I nyde godt af campingpladsens opvarmede, udendørs pool og poolområde beregnet til vandleg. Her finder I en lav pool til de helt små samt vandrutsjebaner og sjove springvand. I kan også slappe af i jacuzzi og nyde den flot anlagte lagune. Ud over de udendørs pools og poolområdet finder I også indendørs, opvarmede pools, således at I kan svømme og have det sjovt, uanset hvordan vejret er.

Spisemuligheder på campingpladsen

Spisemuligheder på campingpladsen

Der er mulighed for at nyde en god middag på campingpladsens restaurant og drinks om aftenen i baren. I løbet af dagen kan I købe snacks såsom sprøde croissanter eller lækker is fra snackbaren. Frokost kan også nydes på campingpladsen i løbet af dagen, og så er der også mulighed for at nyde et glas vin direkte fra Provence. Derudover er der plads til, at I kan hygge jer med en kop kaffe, imens børnene leger på en af legepladserne, hvor der blandt andet er rutsjebaner og klatrestativer.

Aktiviteter for enhver

Aktiviteter for enhver

Der er børneklub for børn i alderen fem til syv år og juniorklub for børn i alderen otte til 12 år. Her kan børnene opleve aktiviteter som rideture på ponyer, tegne og male og lege med andre børn. På campingpladsen kan I tage et spil petanque, bordtennis eller stige på en hest og ride en tur. Derudover tilbydes der også fitness og vandaerobic. Der afholdes også temakoncerter, quizzer og karaoke, så der er en masse underholdning for hele familien.

Oplevelser i Provence

Oplevelser i Provence

Omkring Camping Avignon Parc ligger historiske byer og flotte naturområder. Meget af arkitekturen i området er som at træde tilbage i tiden. Det kan I f.eks. opleve i Avignon, som ligger kun 13 minutter fra campingpladsen. En anden spændende by er Vedène, som ligger tre kilometer derfra og er en traditionel provinsby med en autentisk, fransk atmosfære. Vedène er omringet af rullende bakker og lavendelmarker, hvilket er et fantastisk syn og en velduftende oplevelse.  

I Provence-området kan I besøge historiske landmærker såsom det romerske amfiteater Arena i byen Nîmes og byen Arles, hvor Vincent van Gogh lavede nogle af sine berømte malerier såsom ”Høst i Provence”. Har familien en sød tand, kan I besøge byen Uzes, hvor der er et museum dedikeret til Haribo-slik. Ud over byer er naturen en malerisk oplevelse, der emmer af romantik, idyl og elegance. Provence er et mekka for mad- og vinelskere, og I vil derfor støde på en masse lækre madoplevelser og smukke vinmarker.