Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Baia Verde

Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Maks. 0,25 - 1 km
Supermarked
Lille udvalg
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson

Velkommen til Camping Baia Verde

Camping Baia Verde er en nyere campingplads med gode faciliteter beliggende ved byen Manerba del Garda (ca. 2,7 km) i den sydlige del af Gardasøen. Her kan I nyde den afslappende atmosfære og boltre jer i det nye dejlige poolområde. Pladsen har direkte adgang til Gardasøen, med udsigt over det smukke blå vand og de bjergrige omgivelser. Pladsen tilbyder mange forskellige slags aktiviteter og i området finder i masser af udflugtsmuligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Maks. 0,25 - 1 km
Strandtype
Småsten
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Højsæson
TV Rum
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 50 km
Tætteste by
4.6 km
Nærmeste supermarked
3 km
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk
Til børnene
Legeplads
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Fodbold
Golfbane
5 km
Bordtennis
Volleyball
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Snackbar
Pizzaria
Butikker
Minimarked
Supermarked
Lille udvalg
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Pladsstørrelse
Lille plads

Boliger - Camping Baia Verde

Camping Baia Verde ved Gardasøen

Aktiviteter til vands og til lands

Aktiviteter til vands og til lands

Pladsen er udstyret med tre forskellige, sjove pools. Den ene pool er en børnepool, hvor også de små medlemmer af familien trygt kan plaske i vandet. Dette dejlige poolområde er omkranset af en stor terrasse med mange liggestole, der kan benyttes til en afslappende stund. Udover gode oplevelser i poolen, er det muligt at spille fodbold, tennis, volleyball og bordtennis på pladsens baner. Børnene kan også besøge Baia Verdes legeplads og måske møde nogle nye legekammerater,  eller de kan  deltage i de mange sjove underholdningsprogrammer. Der er også underholdning for hele familien i højsæsonen, hvor der bliver arrangeret live musik til de skønne italienske sommeraftener.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Ønsker I at forkæle jer selv med skønne restaurantbesøg, eller ønsker I selv at tilberede lækkerier for familien? Uanset hvad, giver Camping Baia Verde mulighed for begge løsninger. I kan besøge pladsens restaurant, der ligger nær poolområdet. Her kan I bestille italienske lækkerier til aftensmaden. I den tilknyttede bar kan i købe drikkevarer og lækre is i løbet af dagen, så I let kan stille den lille lækkersult. Der er muligt at smage og købe lokale vine fra området nær Gardasøen. Ved pladsens minimarked kan I købe friske råvarer til en god hjemmelavet middag. Andre fornødenheder til dagen kan I også købe her.

Udflugtsmuligheder

Udflugtsmuligheder

Campingpladsen ligger ved den smukke by Manerba del Garda, der er omkranset af smuk natur. I byen kan I for eksempel gå hyggelige ture langs havnemolen og nyde en vaffel med den dejlige italienske is. Det hører jo nærmest med til at holde ferie ved Gardasøen. Desuden afholdes der tit markeder i byen, hvilket også er værd at opleve. Kendte byer som Verona, Lazise og Limone er også glimrende udflugtsmål for en skøn dagstur med spændende oplevelser. Skal der fart over feltet, så byder Gradaland på forlystelser for alle aldre, her er en dag næsten ikke nok.