Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping and FerienPark Baltic

Alt det får I:
Aktiviteter til børn og voksne
Inden- og udendørs pool
Naturskønt ved den baltiske kyst
Oplev Tysklands største klatreskov
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Take away
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Take away

Velholdt campingplads i det tyske

Tilbring din sommerferie på denne 30 hektar store campingplads omgivet af fantastisk natur og hvide sandstrande. Campingpladsen er beliggende i Tyskland ved den baltiske kyst og tilbyder aktiviteter for hele familien. Campingpladsen ligger perfekt til kør-selv ferie fra Danmark. Pladsen er beliggende i naturskønne omgivelser, og hvis I ønsker at udforske den smukke natur, kan I tage på cykeltur eller ride en tur langs kysten. I kan også besøge Zoo Rostock eller Kletterwald Hohe Düne, som er Tysklands største klatreskov. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Andre faciliteter
Hæveautomat
Butikker
Kiosk
Minimarked
Supermarked
Lille udvalg
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Take away
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Minigolf
Squash
Tennis
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Wellness faciliteter
Sauna

Velkommen til Camping & Feriepark Baltic

Masser at tage sig til hos Camping og feriepark Baltic

Masser at tage sig til hos Camping og feriepark Baltic

Campingpladsen er en sand ferieperle med sine mange aktiviteter for både børn og voksne. Den har en unik beliggenhed tæt ved strand og vand, og den henvender sig særligt til den aktive familie, som ønsker lige dele afslapning og sjove aktiviteter. I kan tilbringe timer ved stranden, spille tennis på campingpladsens tennisbaner, eller forkæle jer selv med en wellness-behandling, der blandt andet inkluderer dampbad og massage. Der er også masser af aktiviteter for børnene. De kan lege på campingpladsens legepladser, bade ved stranden eller se dukketeater. 
Forfriskende dukkert i poolen eller på stranden

Forfriskende dukkert i poolen eller på stranden

Der er rig mulighed for at bade på campingpladsen, som både har en indendørs og en udendørs swimmingpool. Den 28 grader varme indendørs pool er en del af campingpladsens wellness-tilbud og meget populær blandt gæsterne. Her kan I bade eller slappe af på en liggestol og lytte til vandets rislen. Den udendørs pool er dobbelt så stor. Her kan I nyde en dukkert og en drink på poolkanten. Om vinteren er poolen ideel til et koldt dyb inden en tur i saunaen. Der er også mulighed for at modtage svømme- og aerobictimer hele året.
Flere restauranter, barer og supermarked

Flere restauranter, barer og supermarked

I behøver ikke selv at tænde op i grillen på campingpladsen, der har flere forskellige restauranter. På pladsen finder I også en udendørs cocktailbar, som er et populært mødested samt en strandbar, hvor I kan købe kolde forfriskninger, når solen bager. I kan handle ind i campingpladsens supermarked.
Underholdning og aktiviteter for store og små

Underholdning og aktiviteter for store og små

Der er aktiviteter og underholdning på campingpladsen for både børn og voksne hele året rundt, og campingpladsen er ikke mindst et paradis for børn. På pladsen finder I flere legepladser, hvor de små kan lege, og i hovedsæsonen er der dukketeater hver onsdag kl. 11. Om aftenen er der børnediskotek, hvor børnene i selskab med deres forældre kan synge og danse. For teenagerne er der også masser af aktiviteter, og de kan blandt andet spille airhockey i campingpladsens spillehule. Hvis du har brug for at slappe helt af, kan du forkæle dig selv med en wellness-behandling. Du kan blandt andet bade, benytte dig af saunaen eller prøve det romerske dampbad. Hvis du vil være god mod din krop, kan du få en skønhedsbehandling eller massage. Du kan også tilmelde dig et yoga- eller pilateshold. På campingpladsen er der også underholdning i form af live-musik og DJ’s hver lørdag aften. Har I brug for at slappe af til en god film, kan I besøge campingpladsens biograf ”Tindåsen”. I højsæsonen er der 2-3 forestillinger hver dag. Området omkring campingpladsen byder også på spændende aktiviteter.