Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Basko Polje

Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, 700 m
Grill tilladt
Gas og el
Fodbold
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, 700 m
Grill tilladt
Gas og el
Fodbold
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Velkommen til Camping Basko Polje

Camping Basko Polje ligger cirka en kilometer fra centrum af den lille by Baska Voda på kysten ved Makarska. På pladsen kan I nyde de kulinariske specialiteter i restauranten og der er mulighed for at klare de daglige indkøb i det lille supermarked. Camping Basko Polje ligger i et smukt område med masser af udflugtsmuligheder hvis I elsker at nyde den smukke natur. Den smukke natur med mange vandrestier i bjergene, samt pladsens mange boldbaner, gør Camping Basko Polje iddeel til en aktiv ferie for hele familien med både natur, strand og charmerende byer i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Småsten, 700 m
Strand
Hundestrand
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Butikker
Andre butikker
Bageri, Frugt og grøntsager
Frugt og grønt
Supermarked
Lille udvalg
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Basketball
Fodbold
Volleyball
Cykeludlejning
Generelt
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Børnefaciliteter
Brusere
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Havn
7 km
Hæveautomat
Pladsstørrelse
Stor plads
Omgivelser
Nærmeste busstation
7 km
Nærmeste lufthavn
Split, 80 km

Boliger - Camping Basko Polje

Camping Basko Polje ved Dalmatien i Kroatien

Badedage for hele familien

Badedage for hele familien

Camping Basko Polje er det ideelle udgangspunkt for skønne strandoplevelser. Med den direkte adgang til skønne sandstrande er det nemlig let at nyde en sjov og afslappende familiedag ved havet. Her kan I lade jer fornøje af det azurblå hav, der er omkranset af smukke bjerge og fyrretræer. Stranden er derfor perfekt til solbadning i et af de mest solrige områder i Middelhavet, eller en afkølende dukkert i sommervarmen.

Smuk natur og gode faciliteter til en aktiv ferie

Smuk natur og gode faciliteter til en aktiv ferie

Camping Basko Polje ligger i et smukt naturområde for foden af Bikovo Bjerget. Det er oplagt at snøre skoene og besøge naturparken Bikovo, som danner den flotte natur ved campingpladsen. Her kan I for eksempel vandre til de mange udsigtspunkter, der tilbyder en fascinerende udsigt over det smukke blå hav. Med de mange vandrestier og udsigtspunkter er parken ideel til aktive vandredage, men det er også let at komme til parkens mange seværdigheder med bil. Derfor kan hele familien let være med. Men I kan også nyde en aktiv ferie inde på selve campingpladsen, da der både er baner til fodbold, basket og beach-volley. Desuden kan I via pladsen lege cykler samt deltage i dykkerlektioner.

Gode muligheder for at stille sulten

Gode muligheder for at stille sulten

Efter en aktiv dag, uanset om den er tilbragt på stranden, i naturparken eller på boldbanen, så vil maven rumle lystigt derud af. Det vil dog ikke være et problem at stille sulten i en fart. På pladsen finder I nemlig en skøn restaurant, fastfood, pizzeria, barer og et dejligt bageri. Derfor kan I både nyde skønne aftensmåltider samtidig med at I kan få friskbagt brød til morgenbordet. Hvis I ønsker at være kreative i jeres eget feriekøkken kan I handle ind i supermarkedet på pladsen.

Seværdigheder I området

Seværdigheder I området

Det er selvfølgelig oplagt at lade sig fascinere af naturens vidundere i den skønne nationalpark Bikovo. Men hvis I har ønsker om kulturelle oplevelser er de charmerende kroatiske byer i nærheden bestemt værd at besøge. Kun 8 kilometer fra pladsen ligger den hyggelige kystby Makarska i en lille bugt ud til Adriaterhavet. Her kan I nyde dejlige sandstrande eller forkæle smagsløgene på de mange restauranter med lokale specialiteter og smukke udsigter over bugten. En dagstur til Split er også et godt forslag til en oplevelsesrig familiedag.