Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Basko Polje

Alt det får I:
Bredt udvalg af spisemuligheder
Skønne badeoplevelser
Blot 8 km fra byen Makarska
Beliggenhed ved naturpark
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 700 m
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 700 m
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold

God beliggenhed på campingferien

Camping Basko Polje ligger cirka en kilometer fra centrum af den lille by Baska Voda på kysten ved Makarska. På campingpladsen kan I nyde de kulinariske specialiteter i restauranten, og der er mulighed for at klare de daglige indkøb i det lille supermarked. Camping Basko Polje ligger i et smukt område med masser af udflugtsmuligheder og mange vandrestier i bjergene. Dette samt campingpladsens mange boldbaner, gør Camping Basko Polje ideel til en aktiv ferie for hele familien med både natur, strand og charmerende byer i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Småsten, 700 m
Strand
Hundestrand
Velegnet til
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Havn
7 km
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Andre butikker
Bageri, Frugt og grøntsager
Frugt og grønt
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
7 km
Nærmeste lufthavn
Split, 80 km
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Basko Polje

Badedage for hele familien

Badedage for hele familien

Camping Basko Polje er det ideelle udgangspunkt for skønne strandoplevelser. Med den direkte adgang til skønne sandstrande er det nemlig let at nyde en sjov og afslappende familiedag ved havet. Her kan I lade jer fornøje af det azurblå hav, der er omkranset af smukke bjerge og fyrretræer. Stranden er derfor perfekt til solbadning i et af de mest solrige områder i Middelhavet, eller en afkølende dukkert i sommervarmen.

Smuk natur og gode faciliteter

Smuk natur og gode faciliteter

Camping Basko Polje ligger i et smukt naturområde for foden af bjerget Bikovo, hvorfor det er oplagt at snøre skoene. Her kan I for eksempel vandre til de mange udsigtspunkter, der tilbyder en fascinerende udsigt over det smukke blå hav. Med de mange vandrestier og udsigtspunkter er parken ideel til aktive vandredage, men det er også let at komme til parkens mange seværdigheder med bil. Derfor kan hele familien let være med. I kan også nyde en aktiv ferie inde på selve campingpladsen, da der både er baner til fodbold, basket og beach-volley. Desuden kan I lege cykler samt deltage i dykkerlektioner.

Gode muligheder for at stille sulten

Gode muligheder for at stille sulten

Efter en aktiv dag, uanset om den er tilbragt på stranden, i naturparken eller på boldbanen, så vil maven rumle lystigt derud af. Det vil dog ikke være et problem at stille sulten i en fart. På campingpladsen finder I nemlig en skøn restaurant, fastfood, pizzeria, barer og et dejligt bageri. Derfor kan I både nyde skønne aftensmåltider, samtidig med at I kan få friskbagt brød til morgenbordet. Hvis I ønsker at være kreative i jeres eget feriekøkken kan I handle ind i supermarkedet på campingpladsen.

Seværdigheder I området

Seværdigheder I området

Det er selvfølgelig oplagt at lade sig fascinere af naturens vidundere i den skønne nationalpark Bikovo. Men hvis I har ønsker om kulturelle oplevelser er de charmerende kroatiske byer i nærheden bestemt værd at besøge. Kun 8 kilometer fra pladsen ligger den hyggelige kystby Makarska i en lille bugt ud til Adriaterhavet. Her kan I nyde dejlige sandstrande eller forkæle smagsløgene på de mange restauranter med lokale specialiteter og smukke udsigter over bugten. En dagstur til Split er også et godt forslag til en oplevelsesrig familiedag.