Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Beau Rivage

Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand / småsten, 700 m
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand / småsten, 700 m
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads

En børnevenlig plads i naturskønne rammer

Nyd en sommerferie i smukke omgivelser, som vil være et minde for livet. Frankrig byder nemlig hvert år mange turister velkommen til sydens sol, og i år er ikke nogen undtagelse. På Camping Beau Rivage finder du alt, hvad du behøver for at holde en uforglemmelig sommerferie med familien, og i området Languedoc finder du både natur, kultur, ro og byliv. Campingpladsen Beau Rivage, er beliggende med direkte adgang til strand og "Bassin de Thau", så det er det ideelle valg til dig og din familie, hvis i elsker sol og vandpjaskeri. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand / småsten, 700 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet, February - September
Separat børnepool
Indendørs pool
Fleksibel overdækn.
Jacuzzi / Whirlpool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
Sprog som tales
Engelsk, Hollandsk, Fransk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt, Max. 1 hund
Omgivelser
Tætteste by
50 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Fitness
Multisportsbane
Petanque
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal

Velkommen til Beau Rivage

Hvorfor rejse til Beau Rivage?

Hvorfor rejse til Beau Rivage?

Hvordan lyder en sommerferie med sol, varme, natur og familietid? Ikke helt dårligt, tænker vi, og nu har du chancen for dette. For med en ferie på den trestjernede campingplads Beau Rivage kommer du og familien ikke til at mangle noget. Her er noget for jer alle, hvad end I er til afslapning, sport eller underholdning. Beau Rivage har sørget for et væld af forskellige faciliteter, som I alle kan nyde godt af. 

Swimmingpool og adgang til strand

Swimmingpool og adgang til strand

Du finder et dejligt poolområde på pladsen med 2 bassiner, så du kan tage familien under armen og nyde de varme dage ved poolen. Den vil tilmed være opvarmet hele sæsonen, og det samme gælder for den tilhørende børnepool for de mindste. Vil du hellere nyde en dag på stranden, så er der direkte adgang til strand og bassin de Thau, hvor vandet generelt er lidt varmere end havet.

Underholdning og aktiviteter for alle aldre

Underholdning og aktiviteter for alle aldre

Er du bange for, at ferien kun bliver på langs, så behøver du ikke frygte dette, hvis du bor på Beau Rivage. Her er der nemlig rig mulighed for både at være aktiv og blive underholdt – især for børnene. De mindste kan nyde godt af børneklubben. Der er også et væld af muligheder, når det kommer til sportsgrene, og du kan blandt andet prøve kræfter med volleyball, basket, bordtennis eller vandaerobic, yderligere findes der også et fitnessområde, hvor der er mulighed for at holde formen ved lige, hvis det er noget I ønsker. Om aftenen er der underholdning og show, som hele familien kan nyde sammen.

Gode spise- og indkøbsmuligheder

Gode spise- og indkøbsmuligheder

Du skal heller ikke gå på kompromis med din frokost eller aftensmad, når du bor på Beau Rivage. Her finder du nemlig en snackbar, hvor du bl.a. har mulighed for også at spise morgenmad. Du kan også tage familien med i restauranten, som ligger ud til stranden, hvor der er noget for alle.

Du behøver ikke starte bilen for at handle de mest almindelige varer på ferien. Du finder nemlig et supermarked kun 150m fra pladsen. Her har de åben alle ugens dage, og finde det mest fornødne. Yderligere findes der også forskellige butikker inde i byen.

Oplevelser og byer i nærheden

Oplevelser og byer i nærheden

Den smukke havn i Mèze er et hyggeligt sted at begive sig hen. Her er virkelig en maritim stemning som er dedikeret til dykning, fiskeri og vandsport. I kan bl.a. kitesurfe, sejle med katamaran, tage på cykeltur i det smukke Languedoc-område eller langs lagunen.

I havnen findes der her selvfølgelig også masser af fiskere og østersproducenter som har fantastisk skaldyr(østers og muslinger) I kan nydes sammen med et koldt glas lokalt hvidvin. I kan også tage bilen til en af de mange vingårde som er beliggende i området.

På mindre 1 time kan I komme til den smukke by Montpellier, som ligger nord for Camping Beau Rivage. Her findes der masser af shopping, arkitektur, historie og restauranter.