Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Beau Rivage

Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Grill tilladt
Kul, gas og el
Tennis
Separat børnepool

En børnevenlig plads i naturskønne rammer

Nyd en sommerferie i smukke omgivelser, som vil være et minde for livet. Frankrig byder nemlig hvert år mange turister velkommen til sydens sol, og i år er ikke nogen undtagelse. Her finder du alt, hvad du behøver for at holde en uforglemmelig sommerferie med familien, og i området Dordogne finder du både natur, kultur og ro. Dordogne er et område, der er beliggende inde i landet, men til trods for dette finder du Dordogne-floden klods op af campingpladsen Beau Rivage, der er det ideelle valg til dig og din familie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet, May - September
Separat børnepool
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
August
TV Rum
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Hollandsk, Fransk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Billard / pool
Bordtennis
Tennis
Volleyball
Boule
Restauranter / barer
Pizzaria
June - September
Bar
Take away
Restaurant
June - September
Diskotek
Vandsport
Kanoudlejning
August
Til børnene
Legeplads
Butikker
Minimarked
June - September
Pladsstørrelse
Lille plads

Boliger - Camping Beau Rivage

Velkommen til Beau Rivage

Hvorfor rejse til Beau Rivage?

Hvorfor rejse til Beau Rivage?

Hvordan lyder en sommerferie med sol, varme, natur og familietid? Ikke helt dårligt, tænker vi, og nu har du chancen for dette. For med en ferie på den trestjernede campingplads Beau Rivage kommer du og familien ikke til at mangle noget. Her er noget for jer alle, hvad end I er til afslapning, sport eller underholdning. Beau Rivage har sørget for et væld af forskellige faciliteter, som I alle kan nyde godt af. 

Swimmingpool og adgang til Dordogne-floden

Swimmingpool og adgang til Dordogne-floden

Du finder et dejligt poolområde på pladsen, så du kan tage familien under armen og nyde de varme dage ved poolen. Den vil tilmed være opvarmet hele sæsonen, og det samme gælder for den tilhørende børnepool for de mindste. Vil du hellere nyde flodens vand, så skal du ikke langt for at nå flodens bred.
Underholdning og aktiviteter for alle aldre

Underholdning og aktiviteter for alle aldre

Er du bange for, at ferien kun bliver på langs, så behøver du ikke frygte dette, hvis du bor på Beau Rivage. Her er der nemlig rig mulighed for både at være aktiv og blive underholdt – især for børnene. De mindste kan nyde godt af Amigo Club, der er en børneklub for børnene. Der er også en stor legeplads, hvorpå de kan slå sig løs, og så vil der hver dag og aften være et bredt underholdningsprogram for hele familien. Der er også et væld af muligheder, når det kommer til sportsgrene, og du kan blandt andet prøve kræfter med volleyball og tennis. 
Gode spise- og indkøbsmuligheder

Gode spise- og indkøbsmuligheder

Du skal heller ikke gå på kompromis med din frokost eller aftensmad, når du bor på Beau Rivage. Her finder du nemlig en snackbar samt muligheden for at få din mad som take-away, hvis det skal spises ved poolen eller på pladsen. Du kan også tage familien med i restauranten og vælge frit på det lækre og indbydende menukort, hvor der er noget for alle. Og så kan I passende slutte aftenen af i baren, inden det er tid til at gå i seng. Du behøver ikke starte bilen for at handle de mest almindelige varer på ferien. Du finder nemlig et lille supermarked på pladsen, som har et begrænset, men særdeles godt udvalg i butikken. Her er der nok at vælge imellem, så du nemt kan klare både morgenmad, frokost og andre fornødenheder med de indkøb, som du laver i butikken. 
Naturoplevelser og interessante byer

Naturoplevelser og interessante byer

Dordogne er et område, der fortjener en dag eller to på cykel eller i kajak. Nyd den frodige natur og den ro, som området byder på. Du kan også tage familien med til Sarlat, der er hovedstaden i Périgord Noir, og som er en af de smukkeste byer i landet. Også Le Gouffre de Padirac er en oplevelse værd, og her finder du grotter med fascinerende klippevægge.