Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Bel

Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Kul, gas og el
Tennis
Multisportsbane
Separat børnepool
Opvarmet

Velkommen til Camping Bel

Camping Bel er en 4-stjernet campingplads i Frankrig, hvor familien kan beskæftige sig med alverdens aktiviteter og samtidig nyde gode badefaciliteter med både pool, vandland og strand. Pladsen ligger i hjertet af La Tranche sur Mer, som er et skønt ferieområde med et bredt udvalg af restauranter, oplevelser og dejlige badestrande. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet
Indendørs pool
200 m
Restauranter / barer
Take away
100 m, May - September
Snackbar
100 m, May - September
Bar
May - September
Til børnene
Legeplads
Indendørs legeplads
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Sportsfaciliteter
Tennis
Cykeludlejning
Multisportsbane
Fitness
Bordtennis
Underholdning
Underholdning (dag)
Pladsstørrelse
Mellemstor plads

Boliger - Camping Bel

Camping Bel i Frankrig

Ferie ved La Tranche sur Mer

Ferie ved La Tranche sur Mer

Glæd jer til en dejlig ferie på Camping Bel, der ligger i den smukke franske region Vendée helt ud til Atlanterhavet ved La Tranche sur Mer. Campingpladsen har en masse skønne faciliteter, så I kan føle jer velkommen på ferien i sydens sol på en skyggefuld plads i rolige og naturskønne omgivelser. Om I er et par, venner eller hele familien, der rejser sammen, så får I aktiviteter til alle ferieformer med både gåture, svømning og afslapning.

Pool, vandland og strand

Pool, vandland og strand

Hop i poolen, svøm et par baner og plask hinanden til i det dejlige badeområde på campingpladsen. Her er der en større, udendørs pool, som er opvarmet til jeres fornøjelse, en separat børnepool samt en lille overdækket pool. Hvis dette ikke er nok, er der blot 200 meter til vandlandet Auniscéane med en stor indendørs pool eller 300 meter til sandstranden. 

Fordelagtige faciliteter

Fordelagtige faciliteter

Cykeludlejning, fitness, multisportsbane og tennis er blot nogle af de mange faciliteter, som I kan prøve kræfter med på Camping Bel. Derudover er der legeplads til børnene, og for de helt mindste på højst 4 år, er der et indendørs legerum. 

Skal familien have en afslappende stund, kan I nyde kold drikkelse i campingpladsens bar og sidde i solen på terrassen. Derudover ligger der et supermarked blot 200 meter fra pladsen til indkøb. 

I hjertet af området

I hjertet af området

Camping Bel ligger i hjertet af La Tranche sur Mer omgivet af aktivitetsfyldte oplevelser. Fra pladsen er der blot 500 meter til centrum, hvor I finder et bredt udvalg af restauranter, hyggelige caféer og sjov til børnene. I kan tage på byvandring, slappe af på stranden eller besøge forlystelsesparken l ile aux pirates, når børnene skal forkæles.