Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Bella Austria

Alt det får I:
Skøn natur i omgivelserne
Hyggelig campingplads
Pool og wellnessfaciliteter
Familievenlige aktiviteter
Top faciliteter
Strandtype
Sø, 2 km
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
Sø, 2 km
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis

Smuk beliggenhed i Katschal-dalen i Østrig

Camping Bella Austria er en 4-stjernet campingplads ca. 3 km fra St. Peter am Kammersberg, en antik lille forstad beliggende i Katschal-dalen. Området er meget smukt og her kan I gå lange ture, mens I nyder det naturskønne område. På campingpladsen er der masser af faciliteter bl.a. opvarmet pool for både voksne og børn. Her er en fin legeplads, aktivitetsprogrammer i højsæsonen, mulighed for ridning og minikiosk. Campingpladsen er et super godt valg til en aktiv ferie i det smukke område. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sø, 2 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand
Separat børnepool
Ferskvand
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Supermarked
Lille udvalg, 1.5 km
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Salzburg, 160 km
Nærmeste supermarked
2 km
Tætteste by
80 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Undendørsterrasse
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Græs
Multisportsbane
Basketball, Fodbold, Volleyball
Ridning
Tæt på pladsen
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Sauna

Velkommen til Camping Bella Austria

Campingferie i Steiermark

Campingferie i Steiermark

I Katschtal-dalen midt i Østrig ligger denne fine, 4-stjernede campingplads, som er som skabt til udendørsaktiviteter! Der er trampoliner for familiens yngste medlemmer samt mulighed for at spille fodbold, basketball, volleyball eller andet på multisportsbanen! Desuden er der både inden- og udendørs legeplads, hvor børnene kan få mange timer til at gå! Hvis I skal ned i gear, er der mulighed for at dyrke yoga og pilates, og om aftenen er der underholdning for hele familien i form af quizzer, karaoke, temaaftener eller bingo!

Skønt poolområde

Skønt poolområde

Campingpladsen har et skønt poolområde med noget for enhver smag! Fra området er der en unik udsigt over det bjergrige landskab, og der er rig mulighed for at slappe af og nyde solens varmende stråler. Der er en opvarmet børnepool til familiens yngste medlemmer og en større pool til ældre børn og forældre. Omkring poolområdet er der liggestole, så komforten er helt i top, når du skal arbejde på feriekuløren, nyde de smukke omgivelser eller give dig i kast med en god bog!

Flot restaurant og bar

Flot restaurant og bar

Hvis ikke I vil bruge jeres dyrebare ferietid i et køkken, er der heldigvis mulighed for at få stillet sulten uden selv at skulle røre en finger! På Camping Bella Austria finder I en dejlig restaurant, hvor der serveres et bredt udvalg af retter. I har på restauranten mulighed for at sidde udenfor og nyde udsigten og aftensolen, eller I kan bestille maden som take-away, hvis I foretrækker at spise i jeres campingvogn eller mobilhome. Valget er jeres! Ud over en dejlig restaurant, er der også en skøn bar på pladsen. Her kan I dagen igennem få lækker kaffe og kølige drinks, så det er både et godt sted til at tage en lille pause i løbet af dagen eller til at afslutte jeres feriedag sammen.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Hvis I foretrækker selv at tilberede jeres måltider eller blot står og mangler et par småting, er hjælpen heldigvis nær! Blot halvanden kilometer fra pladsen ligger der et supermarked, som har et stort udvalg i dagligvarer til ethvert formål! Så kan I handle ind til madpakker eller aftenens måltid. Her finder I også lokale varer, som I kan nyde på ferien.

Lidt om området

Lidt om området

Noget af det mest tiltrækkende ved denne plads er de fantastiske og unikke omgivelser! Pladsen ligger i et utroligt naturskønt område, og der er rig mulighed for at tage på eventyr på cykel eller til fods! For eksempel ligger Gurktal-alperne blot en lille times kørsel fra denne campingplads. Desuden kan man komme ud at ride blot en kilometer fra pladsen, hvilket er en sjov og anderledes måde at udforske området på. 20 kilometer fra pladsen er der en dejlig golfbane, hvis man er til dén slags, og der er også mulighed for at prøve kræfter med rafting i nærheden! Fra campingpladsen er der desuden arrangerede udflugter, hvis I gerne vil ud at opleve noget, men ikke helt ved hvad – eller simpelthen bare ikke ved, hvor I skal starte med alle de muligheder!