Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Belterwiede

Alt det får I:
Cykeludlejning
Bo på vandet
Badesø
Skønne omgivelser
Top faciliteter
Direkte til sø
Bordtennis
Hund tilladt
Top faciliteter
Direkte til sø
Bordtennis
Hund tilladt

Et naturreservat for alle vandelskere

Nyd en ferie i det dejlige område Overijssel, hvor jeres feriebolig har direkte adgang til søen, og I kan endda lægge til med jeres båd! Denne feriepark er moderne og byder på en afslappende ferie, hvor I kan få skuldrene helt ned efter en travl hverdag. Omgivelserne er oplagte til en varieret ferie, som både byder på ture til nærtliggende byer, samt cykel og gåture i naturen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Antal stjerner
3 stjerner
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Restauranter / barer
Brød Service
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri

Velkommen til Feriepark Belterwiede

Bademuligheder og aktiviteter

Bademuligheder og aktiviteter

Denne ferie handler om ren afslapning, og dertil finder I selvfølgelig en dejlig badesø, hvor I kan svømme og dyppe jer efter en lang dag. Vil I spille, så er en runde bordtennis altid et hit, og I finder bordtennisborde i ferieparken. Jeres omgivelser ligger op til vandre- og cykelture, hvor I kan udforske Giethoorn og Meppel samt natur så langt øjet rækker. Lej en båd og tag en picnickurv med ud og se området fra vandsiden.

Restaurant og indkøbsmuligheder

Restaurant og indkøbsmuligheder

På gåafstand fra jeres feriebolig finder I en restaurant, som byder på retter for alle i familien. Foretrækker I selv at lave mad, så er der også mulighed for det, da alle ferieboliger har et moderne køkken som er til fri benyttelse. I kan også tage ind til nogle af de nærtliggende byer på jeres ferie og opdage traditionelle retter for området. I kan få leveret morgenbrød til jeres feriebolig hver morgen, så I kan tage det stille og roligt fra morgenstunden. 

Udflugtsmål omkring ferieparken

Udflugtsmål omkring ferieparken

Om I er til forlystelser, zoo eller teater, så finder I det i nærheden af Feriepark Belterwiede. Besøg forlystelsesparken Slagharen med mere end 40 attraktioner, som kun ligger 50 km fra ferieparken. Oplev eventyr blandt elefanterne og aberne i den tropiske jungle, mellem pelssælerne og I WILDLIFE Adventure Zoo i Emmen, som liger under en times kørsel fra jeres bolig. Sidst, men ikke mindst, kan I se en forestilling i Shakespeareteateret kun 30 min kørsel fra Feriepark Belterwiede.