Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Belvedere Village

Alt det får I:
Kort afstand til Gardasøen
Hele 3 skønne pools
Gode aktiviteter
Afslappet atmosfære
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Antal: 3
Mini klub
Legeplads
Separat børnepool
Restaurant
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Antal: 3
Mini klub
Legeplads
Separat børnepool
Restaurant

Ferie idyl i ferieboliger ved Gardasøen i Italien. Stort pool område, legeplads og dejlig stor børnepool, familieferie med Friferie.

På dejlige Belvedere Village tilbyder de skøn familie idyl, med hele 3 swimmingpools, lækkert stort børne poolområde med splash zone og rutsjebaner og masser af muligheder for leg og hygge. Belvedere Village tilbyder enkle og moderne ferieboliger i rolig og afslappet atmosfære. Her har I alle muligheder for at nyde godt af alle Gardasøens fortræffeligheder. På Belvedere Village har I desuden mulighed for at tilkøbe halvpension. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Antal: 3
Separat børnepool
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder på pladsen, betales på stedet
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Spansk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Zumba
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Belvedere Village ved Gardasøen

Pool & Strand

Pool & Strand

Når I bor på Belvedere Village, har I kun 2 km til den skønne Gardasø, hvor der både kan bades og opleves i stor stil. I kan leje vandcykel og tage på eventur på egen hånd, eller tage en af de mange bådture som tilbydes ved søen, både på tværs og på langs, og gå på oplevelse i de mange fine byer.  Ved de skønne pools på Belvedere Village, kan vandhunde i alle aldre nyde sommerstemningen og solen, mens de boltrer sig i vandet eller nyder solen på langs i solstolene. 

På Belvedere Village finder I både et laguneformet bassin med solterrasse og med masser af underholdning for børnene, samt en 50 meter pool til de "seriøse" svømmere, og ikke mindst en stor babypool med vandlegetøj, som har en max. dybde på 70 cm.

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

På Belvedere village er der i højsæsonen især, skruet helt op for alt det sjove, med talrige aktiviteter for børnene. Hem kan ikke lide sjove skattejagter, ansigtsmaling, Minidisco og Mini Olympiade? Mini Klubben er åben søndag til fredag både for- og eftermiddag for børn fra 4-12 år. 

Beachvolley banen er meget populær til en lille udfordring blandt venner og familie og det samme er cykeludlejning, så den skønne Gardasø kan udforskes på bedste vis. I højsæsonen er er også mulighed for at tilmelde sig aktiviteter som f.eks. vandaerobics.

Oplevelser

Oplevelser

Belvedere Village er beliggende ca. 2 km fra den skønne Gardasø, hvor I både kan bade og dyrke forskellige former for vandsport. Ved næsten alle byer ved Gardasøen, går der bådture både på tværs og på langs af søen. Det er spændende og sjovt at opleve, hvordan søens bredder forandre sig, fra den ene ende af søen til den anden. Vil I på bjertvandring kan det anbefales at tage til Malcesine og køre med bjergbanen til toppen af Monte Baldo. Her er mange dejlige byer at besøge og opleve bl.a. Peschiera del Garda, Lazise og Salo. Den skønne italienske feriestemning kommer man ikke uden om noget sted. 

Mad og drikke

Mad og drikke

En del af charmen ved at rejse til Italien, er den italienske mad. Den originale Pizza, i mange smagsvarianter, som bare smager endnu bedre, når man sidder på en lille restaurant, med solen bagende ned. Den skønne italiensk is, der findes i så mange varianter, at det næste er umuligt at komme igennem dem alle under et besøg. På Belvedere finder I både restaurant og pizzeria, så måltiderne kan nydes direkte på stedet, hvis I ønsker dette.