Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Betuwestrand

Alt det får I:
Sjov vandpark!
Spændende oplevelser omkring pladsen
Hyggelig campingplads
Flotte faciliteter
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Multisportsbane
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Multisportsbane

Velkommen til Camping Betuwestrand!

Ønsker I en ægte campingoplevelse, der ikke blot byder på camping? Så er Camping Betuwestrand, den perfekte campingplads for jer! Her får I en autentisk oplevelse af at campere, samtidig med at I får al den komfort, I kan ønske jer, samt flere oplevelser, end I kan nå at komme igennem på et enkelt besøg. For børn, unge og voksne byder Camping Betuwestrand på vandsjov i alle afskygninger. I finder både action, afslapning og spænding. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Mini gocarts
Legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Pladsstørrelse
Stor plads
Vandsport
Vandski
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+), Babyer (0-4 år)
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Junior klub
Højsæson
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Fiskeri
Fodbold
Tennis
Cykeludlejning
Skaterbane
Billard / pool

Uforglemmelig camping i Holland

Få fart på ferien i vandparken!

Få fart på ferien i vandparken!

Camping Betuwestrands vandpark ligger omkring en herlig sø med en fin sandstrand og i grønne omgivelser. Badebroer leder ud til store vandrutsjebaner, og stranden er ideel til alskens strandaktiviteter. Så skal der være fart over feltet og masser af vandsprøjt, så tjek Camping Betuwestrands vandattraktioner ud. Vovehalse har gode muligheder for at blive underholdt; I kan komme ud at stå på vandski, der virkelig giver vind i håret. Familiens endnu mere action-søgende kan prøve kræfter med wakeboarding, hvor man står på et enkelt bræt og trækkes over vandet – dette lægger perfekt op til at lave tricks som flips og hop. En kæmpe luftpude ligger også klar til at skyde enhver vovehals langt op i luften ved at hoppe ned på den fra et højt tårn!

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Specifikt designet til at lade teenagere have lidt tid for dem selv, er The Zone indrettet med afslapningsmuligheder som Playstation-spil, biograf og plads til at dase med telefonen i hånden. Campingpladsen er spækket med faciliteter til børnesjov såsom den gigantiske hoppepude og hoppeborgen ude i vandet. Der bliver også arrangeret en masse børnevenlige konkurrencer og spil, så undersøg, hvad der rører sig på jeres besøg. I kan også forhøre jer om pladsens program, der har til formål at afholde forskellige workshops, konkurrencer og andre aktiviteter for børn og under. Dette er en super mulighed for de yngre at stifte nye bekendtskaber, mens de voksne tager en pause.

Super indkøbsmuligheder på pladsen!

Super indkøbsmuligheder på pladsen!

Camping Betuwestrand har sit eget minimarked, der byder på alle de daglige hverdagsprodukter, I skal bruge i løbet af ferien. Find alt fra barberblade og toiletpapir til varmt brød og endda et flot udvalg af tøj, smykker og souvenirs. Ønsker I at smøre en madpakke til dagens oplevelser, så finder I også alle ingredienserne her. Butikken har også flere særlige produkter som malerier, duftpinde og andre spændende sager – så slå et smut forbi butikken og få mere ud af jeres ophold.

Oplevelser i nærheden af Camping Betuwestrand

Oplevelser i nærheden af Camping Betuwestrand

Et stort trækplaster for Camping Betuwestrand er de exceptionelle attraktioner i området omkring campingpladsen. I kommer til at kunne bruge hele dage uden for pladsen og stadig ikke nå at se alle de spændende seværdigheder. Af steder I kan besøge skal nævnes det Nationale Glasmuseum Leerdam. Sint Pieterskerk Beesd er en anden kulturattraktioner, som historieinteresserede ikke må gå glip af. For dyreelskerne er ugle- og dyreparken De Paay en oplagt mulighed, og kultur- samt naturelskerne kan slå et smut forbi ny hollandske vandlinje. Skal der være mere fart over feltet, så er Monkey Town Leerdam stedet for jer. Her kan børnene krybe, klatre, hoppe og lege i dette kæmpe legeparadis, mens de voksne får sig en kop kaffe og en velfortjent slapper.