Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Betuwestrand

Alt det får I:
Flotte faciliteter
Sjov vandpark!
Hyggelig campingplads
Spændende oplevelser omkring pladsen
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Legeplads

Velkommen til Camping Betuwestrand!

Ønsker I en ægte campingoplevelse, der ikke blot byder på camping? Så er Camping Betuwestrand, den perfekte campingplads for jer! Her får I en autentisk oplevelse af at campere, samtidig med at I får al den komfort, I kan ønske jer, samt flere oplevelser, end I kan nå at komme igennem på et enkelt besøg. For børn, unge og voksne byder Camping Betuwestrand på vandsjov i alle afskygninger. I finder både action, afslapning og spænding. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Junior klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Cykeludlejning
Fiskeri
Fodbold
Multisportsbane
Skaterbane
Tennis
Til børnene
Legeplads
Mini gocarts
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Vandsport
Vandski

Uforglemmelig camping i Holland

Få fart på ferien i vandparken!

Få fart på ferien i vandparken!

Camping Betuwestrands vandpark ligger omkring en herlig sø med en fin sandstrand og i grønne omgivelser. Badebroer leder ud til store vandrutsjebaner, og stranden er ideel til alskens strandaktiviteter. Så skal der være fart over feltet og masser af vandsprøjt, så tjek Camping Betuwestrands vandattraktioner ud. Vovehalse har gode muligheder for at blive underholdt; I kan komme ud at stå på vandski, der virkelig giver vind i håret. Familiens endnu mere action-søgende kan prøve kræfter med wakeboarding, hvor man står på et enkelt bræt og trækkes over vandet – dette lægger perfekt op til at lave tricks som flips og hop. En kæmpe luftpude ligger også klar til at skyde enhver vovehals langt op i luften ved at hoppe ned på den fra et højt tårn!

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Specifikt designet til at lade teenagere have lidt tid for dem selv, er The Zone indrettet med afslapningsmuligheder som Playstation-spil, biograf og plads til at dase med telefonen i hånden. Campingpladsen er spækket med faciliteter til børnesjov såsom den gigantiske hoppepude og hoppeborgen ude i vandet. Der bliver også arrangeret en masse børnevenlige konkurrencer og spil, så undersøg, hvad der rører sig på jeres besøg. I kan også forhøre jer om pladsens program, der har til formål at afholde forskellige workshops, konkurrencer og andre aktiviteter for børn og under. Dette er en super mulighed for de yngre at stifte nye bekendtskaber, mens de voksne tager en pause.

Super indkøbsmuligheder på pladsen!

Super indkøbsmuligheder på pladsen!

Camping Betuwestrand har sit eget minimarked, der byder på alle de daglige hverdagsprodukter, I skal bruge i løbet af ferien. Find alt fra barberblade og toiletpapir til varmt brød og endda et flot udvalg af tøj, smykker og souvenirs. Ønsker I at smøre en madpakke til dagens oplevelser, så finder I også alle ingredienserne her. Butikken har også flere særlige produkter som malerier, duftpinde og andre spændende sager – så slå et smut forbi butikken og få mere ud af jeres ophold.

Oplevelser i nærheden af Camping Betuwestrand

Oplevelser i nærheden af Camping Betuwestrand

Et stort trækplaster for Camping Betuwestrand er de exceptionelle attraktioner i området omkring campingpladsen. I kommer til at kunne bruge hele dage uden for pladsen og stadig ikke nå at se alle de spændende seværdigheder. Af steder I kan besøge skal nævnes det Nationale Glasmuseum Leerdam. Sint Pieterskerk Beesd er en anden kulturattraktioner, som historieinteresserede ikke må gå glip af. For dyreelskerne er ugle- og dyreparken De Paay en oplagt mulighed, og kultur- samt naturelskerne kan slå et smut forbi ny hollandske vandlinje. Skal der være mere fart over feltet, så er Monkey Town Leerdam stedet for jer. Her kan børnene krybe, klatre, hoppe og lege i dette kæmpe legeparadis, mens de voksne får sig en kop kaffe og en velfortjent slapper.