Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Besøg drypstenshulerne i Attagrot!
Direkte adgang til sø
Vandre- og cykelruter
Animationsprogram og temaaftener
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
Bordtennis
Hund tilladt
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
Bordtennis
Hund tilladt

Familievenligt feriested i naturskønne omgivelser

Biggesee er for dem som leder efter en en campingferie i naturen, med forskellige aktiviteter for hele familien og overraskende smukke byer i nærheden. Flora og fauna, søer, skove og enge i rekreationsparken Biggesee giver jer velfortjent hvile og afslapning. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Souvenirs
Hund
Hund tilladt
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Fiskeri
Minigolf
Til børnene
Legeplads
Mini farm
Underholdning
Underholdning (dag)
Wellness faciliteter
Sauna

Praktisk information

Vakantiepark Biggesee er under ombygning. Campingpladsen er stadig tilgængelig og åben.

Velkommen til Camping Biggesee

Svømmefaciliteter på Camping Biggesee

Svømmefaciliteter på Camping Biggesee

Søen direkte ved denne campingplads i Attendorn er en virkelig vidunderlig badeplads. Dyk ned i det kølende vand, lej en sejlbåd og udforsk området rundt om søen med en picnic. Eller nyd den fortryllende udsigt fra stranden. Der er også en udendørs swimmingpool på campingpladsen, som I også kan benytte, hvor I også finder et børneområde.

Faciliteter og aktiviteter

Faciliteter og aktiviteter

Der er underholdning for børn og teenagere (på hollandsk eller engelsk) i omkring 30 til 50 timer om ugen. Minigolf og beachvolley er populære sportsgrene for hele familien og legepladsen er oplagt for de yngste campister. I souvenirbutikken kan I købe små souvenirs med hjem for at minde en skøn campingferie. I kan købe dagligvarer i mini-supermarkedet ved siden af receptionen og indenfor en radius af 100 meter er der forskellige restauranter og flere butikker. 

Omgivelserne omkring Camping Biggesee

Omgivelserne omkring Camping Biggesee

Besøg det imponerende slot Schellenberg eller forkæl børnene med eventyr og sjov i drypstenshulerne i Attagrot, Fort Fun Adventure Land eller Panorama-Park Sauerland Wildpark. Udnyt vandre- og cykelruterne i dette idylliske område, hvor der venter mange tyske byer med smuk arkitektur på at blive opdaget. Attendorn i sig selv er værd at se, og det samme er historiske Marburg. Et tip til fodboldfans er en rundvisning i Borussia Dortmunds Signal Iduna Park. Den berømte Kölnerdom ligger kun en times kørsel fra campingpladsen.