Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Ideel til familier, som elsker natur
Kun 500 m fra historiske Osor
Restaurant med betagende udsigt
Gode muligheder for vandsport
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sten
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sten
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane

Camping for den naturglade og aktive familie

I det naturskønne område Cres-Losinj i Kroatien finder du inde i en fyrretræsskov den hyggeligste campingplads, nemlig Camping Bijar. Er du til den aktive ferie tæt på natur, og vil du have mulighed for at dyrke sport, er det her stedet for dig. Er du også til kultur og historie, kan du besøge den historiske by Osor, som kun ligger 500 meter væk fra campen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sten
Butikker
Minimarked
Ferie tema
På en ø
Generelt
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Take away
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Kajakudlejning

Velkommen til Camping Bijar

En hyggelig plads nær kysten

En hyggelig plads nær kysten

Camping Bijar er rettet mod den aktive familie. Savner du og din familie at være tættere på naturen i hverdagen, så er det på vores skønne campingplads, I skal tage hen og holde ferie. I kan dyrke samtlige sportsgrene, her er faciliteter for vandsport, og de smukke strande er kun et stenkast væk. I 2009 var Camping Bijar vinderen af prisen ”Simpatia ed Ecologia”, der oversat betyder sympati og økologi. Det er en pris, som vi er meget stolte af og stadig gør alt, hvad vi kan, for at leve op til. Her er også underholdning for børnene på pladsen, da vores personale løbende afholder sjove arrangementer.
Ideel til en solrig strandferie

Ideel til en solrig strandferie

Campingpladsen vender mod kysten på en mild skråning. Her er mange strande i området, som består af sten. Her er gode muligheder for at finde et privat hjørne, så man kan sole sig i fred og slappe af. Da strandene er beskyttet mod vind og blæst, vil du heller ikke blive forstyrret af vejret. Her er gode bade- og sportsfaciliteter, og ikke langt fra strandene finder du en restaurant.
Restaurant med havudsigt

Restaurant med havudsigt

Vi har vores helt egen restaurant, hvor du kan nyde den smukkeste udsigt fra terrassen. Da restauranten er lige ud til kysten, vil du opleve at kunne høre havets bølger og dufte til den salte luft. Udover den romantiske atmosfære, er vores betjening og mad i topkvalitet. Vi har også en bar, så du altid kan få noget lækkert at køle ned på, om end dagen har stået på aktiviteter eller afslapning. På pladsen er der mulighed for at handle det ind, du mangler. Byen Osor er selvfølgelig også en oplagt handelsmulighed, da den kun ligger 500 meter væk.
Gode rammer til at være aktiv

Gode rammer til at være aktiv

Her er masser af sportsfaciliteter: Basketball, volleyball, bordtennis, og kun tre kilometer væk, i en by ved navn Nerezine, er der også fodboldfaciliteter. Børnene har en legeplads, som de kan boltre sig på, og vores dygtige personale holder en gang imellem arrangementer for børnene, så de kan have det sjovt med deres jævnaldrende. Der er mange smukke ruter ned til havet, hvor du enten kan cykle eller gå ned, og her kan I f.eks. ro i kajak eller blot tage nogle skønne svømmeture. Massage er også noget, pladsen tilbyder. Det foregår mellem klokken ni og tolv om morgenen samt klokken fem og ni om aftenen.
Udforsk de naturrige omgivelser

Udforsk de naturrige omgivelser

Området Cres-Losinj i Kroatien byder på de smukkeste naturoplevelser. Du kommer til at bo iblandt fyrretræer og tæt på hav - ideelt for de aktive og naturglade campister. Du kan også opleve den historiske by Osor, som er kendt for sine mange museer, flotte gader og underholdning om aftenen.