Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Bijela Uvala

Alt det får I:
Oplevelsesrig og hyggeligt område
Naturskøn campingplads
Børnevenligt poolområde
Direkte adgang til Adriaterhavet
Top faciliteter
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 2220
Tætteste by
5 km
WiFi
Hele stedet (gratis)
Grill tilladt
Top faciliteter
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 2220
Tætteste by
5 km
WiFi
Hele stedet (gratis)
Grill tilladt

Smuk campingplads på halvøen Istrien

Camping Bijela Uvala er en af de smukkeste campingpladser på halvøen Istrien, blot 5 km fra centrum af Porec. Campingpladsen strækker sig over et kæmpestort areal og byder på hele 3 poolområder. Beliggende helt ned til den dejlige strand med det krystalklare vand, som er præmieret med Det Blå Flag er den et ideelt valg til ferien. På stranden kan man, mod ekstra betaling, leje parasoller og liggestole eller dyrke vand sportsaktiviteter. Camping Bijela Uvala tilbyder alt, hvad I kan ønske under jeres ferie. Der er restauranter, grillbar, bar, supermarked, mulighed for massage, gratis hotspot og souvenirshop. Der er et rigt aktivitetsprogram i højsæsonen med mini-club (4-12 år) 6 dage om ugen både morgen og eftermiddag. Morgengynmastik, sportsturneringer og aftenunderholdning med levende musik, hvor der er mulighed for at benytte den store danse terrasse. Så det er bare at vælge, hvad der passer bedst til jer! Læs mere
Læs mere
Luk
Tag bussen til dette feriested
Badebus destination
Generelt
Antal standpladser
Antal: 2220
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Italiensk
Stedets terræn
Bakket, Flad
Tætteste by
5 km
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, Græs
Swimmingpool
Udendørs pool
Antal: 3, Ferskvand
Separat børnepool
Ferskvand
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Baby pool
Ferskvand
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Strand
Flydende vandland ved stranden
Mod betaling
Hundestrand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Andre faciliteter
Havn
Båderampe
Hæveautomat
På stedet
Læge på stedet
Parkering
Bilfrit sted (central parkering mod betaling))
WiFi
Hele stedet (gratis)
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Mod betaling
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Mountain bikes, mod betaling
Fitness
Udendørs
Fodbold
Minigolf
Mod betaling
Ridning
Tæt på stedet
Sportsturneringer
Tennis
Mod betaling
Underholdning
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Bageri
Kiosk
Souvenirs
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Teenagere (12+ år)
Restauranter / barer
Restaurant
Pizzaria
Bar
Take away
Isbod
Diskotek
Maks. 1 kilometer
Snackbar
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
mod betaling
Hund
Hund tilladt
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
Strandferie
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Pula
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Mod betaling
Vandsport
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Vandsport
Bådudlejning
Betales på stedet
Minibåde
Mod betaling
Paddleboard udlejning
Vandcykeludlejning
Betales på stedet
Windsurfing
Leje udstyr muligt, betales på pladsen
Wellness faciliteter
Massage
Betales på stedet

Praktisk information

Med øjeblikkelig virkning gælder følgende regler. På grund af brandfare er det ikke tilladt at bruge en kulgrill på campingpladserne. En el- eller gasgrill er tilladt. Mange campingpladser har særlige brandsikre sten-grillpladser. Disse er gratis at bruge."

Velkommen til Camping Bijela Uvala

Til Istrien og Camping Bijela Uvala

Til Istrien og Camping Bijela Uvala

Camping Bijela Uvala er en 4-stjernet campingplads i Istrien, Kroatien. Campingpladsen ligger i et fantastisk smukt naturområde med direkte adgang til det populære Adriaterhav. Derudover er Camping Bijela Uvala kendt for at være en særdeles børnevenlig campingplads med et hav af aktiviteter og faciliteter for de små. 

Pladsen har I et hyggeligt poolområde for hele familien med flere små rutsjebaner, som netop vil bringe vandhundene frem hos de yngre børn. På Camping Bijela Uvala finder I et stort udvalg af mobilhomes, så I kan finde den helt ideelle bolig uanset familiens størrelse og behov.

Småbørnsvenlige swimmingpools

Småbørnsvenlige swimmingpools

På Camping Bijela Uvala finder du de bedste faciliteter til de yngre vandentusiaster. Her bydes du og familien nemlig velkommen til et stort og nyrenoveret poolområde, der rummer to forskellige børnepools, hvoraf den ene har flere forskellige legeredskaber i vandet samt en lille vandrutsjebane. 

Den anden børnepool har et legetårn med vandkanoner og sjove vandrutsjeaner. Foruden de to børnepools finder du en stor swimmingpool for hele familien. Her kan I nyde en afkølende dukkert, svømme en tur eller komme ned i gear med en undervandsmassage.

Direkte adgang til Adriaterhavet

Direkte adgang til Adriaterhavet

Camping Bijela Uvala ligger i den fantastiske bugt Plava laguna – Den Blå Lagune i Adriaterhavet. Her kan I for alvor nyde den skønne natur med snorkelture i det klare blå, vand eller med hop fra klipperne på stranden. 

Stranden er et paradis for børn, som ønsker at udforske havbunden og nyde det azurblå vand. Camping Bijela Uvala arrangerer tilmed sjove strandaktiviteter i højsæsonen, så I kan holde jer aktive og prøve dykning, vandski og sejlads, mens I er på ferie.

To smagfulde restauranter og en bar

To smagfulde restauranter og en bar

Når sulten melder sig efter en sjov dag ved stranden eller poolen, eller efter et spil fodbold, tennis, beachvolley, bordtennis eller minigolf, finder du på Camping Bijela Uvala to restauranter – en traditionel restaurant og en grill. 

Restauranten byder på klassiske retter og lokale specialiteter, så I for alvor kan tilegne jer de bedste, kroatiske smagsoplevelser. 

På grillen har I tilmed mulighed for take-away, så maden kan nydes i ro og mag hjemme i boligen. 

Er de voksne til forfriskende drinks eller vin, kan dette ligeledes nydes på pladsens bar eller i Hawaii-strandbaren, som tilbyder en fantastisk stemning og udsigt, mens du nyder de nedkølende drinks.

Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Bijela Uvala findes der en række butikker, så I kan få alt det nødvendige til campingferien. Campingpladsen har et fint supermarked, hvor der altid er friske varer og kroatiske specialiteter. Derudover har campingpladsen sin egen grønthandler, hvor der kan købes frisk frugt og grønt. Til de shoppelystne er der tilmed en souvenirshop/aviskiosk, hvor den perfekte feriegave til familien kan købes med hjem.

Lidt om området

Lidt om området

Fra Camping Bijela Uvala har I tilmed mulighed for at slentre hen ad den hyggelige strandpromenade med fiskerbåde og gadehandlere, indtil I kommer til Porec. Porec er en hyggelig by, som romerne grundlagde for cirka 2000 år siden. Den gamle bydel er derfor et besøg værd og er en meget populær turistattraktion. Om aftenen kan I tilmed opleve en hyggelig stemning i byen samtidig med, at I får jer et lækkert måltid på en hyggelig restaurant.

Med Badebussen til Bijela Uvala

Med Badebussen til Bijela Uvala

Ønsker I at blive kørt direkte til Camping Bijela Uvala uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem Camping Bijela Uvala. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen. 

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.