Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Bijela Uvala

Top Faciliteter
Direkte til hav / sø
Udendørs pool
ferskvand
Grill tilladt
Kul, gas og el
Separat børnepool
ferskvand
Fodbold
Tennis
mod betaling

Camping Bijela Uvala ved Istrien i Kroatien

Camping Bijela Uvala er en af de smukkeste campingpladser på halvøen Istrien, blot 5 km fra centrum af Porec. Pladsen strækker sig over et kæmpestort areal og byder fra sommersæsonen 2017 på hele 4 poolområder. Beliggende helt ned til den dejlige strand med det krystalklare vand, som er præmieret med Det Blå Flag er den et ideelt valg til ferien. På stranden kan man, mod ekstra betaling, leje parasoller og liggestole, spille Beach Volley eller dyrke andre former for sportsaktiviteter. Camping Bijela Uvala tilbyder alt hvad I kan ønske under jeres ferie. Der er restauranter, grillbar, bar, supermarked, mulighed for at få massage (ekstra), gratis hotspot og souvenir shop. Der er et rigt aktivitetsprogram i højsæsonen med mini-club (4-12 år) 6 dage om ugen både morgen og eftermiddag. Morgengynmastik, sportsturneringer og aftenunderholdning med levende musik, hvor der er mulighed for at benytte den store danse terrasse. Så det er bare at vælge hvad der passer bedst til Jer! Læs mere
Læs mere
Luk
Tag bussen til dette feriested
Badebus destination
Afstand til strand
Direkte til hav / sø
Strand
Solsenge på stranden
mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
ferskvand
Separat børnepool
ferskvand
Baby pool
ferskvand
Solsenge ved poolen
mod betaling
Sportsfaciliteter
Fodbold
Tennis
mod betaling
Bordtennis
mod betaling
Fitness
mod betaling
Ridning
Basketball
Sportsturneringer
Minigolf
Mod betaling
Cykeludlejning
Mountain bikes, Cykler (voksen)
Generelt
Egnet til
Teenagere (12+), Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Sprog som tales
Italiensk, Tysk, Engelsk, Hollandsk
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Isbod
Pizzaria
Diskotek
Maks. 1 kilometer
Restaurant
Take away
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Børnefaciliteter
Toiletter, Brusere
Andre faciliteter
Havn
båderampe
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Hæveautomat
På pladsen
Læge
Vandsport
Bådudlejning
Windsurfing
Leje udstyr muligt, betales på pladsen
Wellness faciliteter
Massage
Butikker
Souvenirs
Supermarked
Glutenfri udvalg
Kiosk
Bageri
Frisør
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Pula
Tætteste by
5 km

Praktisk information

Bemærk, at der er mulighed for at tage Badebussen til dette feriested!

Boliger - Camping Bijela Uvala

Læs mere om Camping Bijela Uvala

Camping Bijela Uvala – Istrien

Camping Bijela Uvala – Istrien

Camping Bijela Uvala er en 4-stjernet campingplads i Istrien, Kroatien. Pladsen ligger i et fantastisk smukt naturområde med direkte adgang til det populære Adriaterhav. Derudover er Camping Bijela Uvala kendt for at være en særdeles børnevenlig campingplads med et hav af aktiviteter og faciliteter for de små. Derudover finder Ipå campingpladsen et hyggeligt poolområde for hele familien med flere små rutsjebaner, som netop vil bringe vandhundene frem hos de yngre børn.
På Camping Bijela Uvala finder I et stort udvalg af Mobilhomes, så I kan finde den helt ideelle bolig uanset familiens størrelse og behov.


Småbørnsvenlige swimmingpools

Småbørnsvenlige swimmingpools

På Camping Bijela Uvala finder du de bedste faciliteter til de yngre vandentusiaster. Her bydes du og familien nemlig velkommen til et stort og nyrenoveret poolområde, der rummer to forskellige børnepools, hvoraf den ene har flere forskellige legeredskaber i vandet samt en lille vandrutsjebane. Den anden børnepool har et legetårn med vandkanoner og sjove vandrutsjeaner. Foruden de to børnepools finder du en stor swimmingpool for hele familien. Her kan I nyde en afkølende dukkert, svømme en tur eller komme ned i gear med en undervandsmassage.

Direkte adgang til Adriaterhavet

Direkte adgang til Adriaterhavet

Foruden en dukkert i pladsens swimmingpools, har I tilmed mulighed for at få sand mellem tæerne. Camping Bijela Uvala ligger nemlig I den fantastiske bugt Plava laguna – Den Blå Lagune i Adriaterhavet. Her kan I for alvor nyde den skønne natur med snorkelture i det klare blå, vand eller med hop fra klipperne på stranden. Derudover er standen et paradis for børn, som ønsker at udforske havbunden og nyde det azurblå vand. Camping Bijela Uvala arrangerer tilmed sjove strandaktiviteter i højsæsonen, så I kan holde jer aktive og prøve dykning, vandski og sejlads, mens I er på ferie.

To smagfulde restauranter og en bar

To smagfulde restauranter og en bar

Når sulten melder sig efter en sjov dag ved stranden eller poolen, eller efter et spil fodbold, tennis, beachvolley, bordtennis eller golf, finder du på Camping Bijela Uvala to restauranter – en traditionel restaurant og en grill. Restauranten byder på klassiske retter og lokale specialiteter, så I for alvor kan tilegne jer de bedste, kroatiske smagsoplevelser. På grillen har I tilmed mulighed for takeaway, så maden kan nydes i ro og mag hjemme i boligen. Er de voksne til forfriskende drinks eller vin, kan dette ligeledes nydes på pladsens bar eller i Hawaii-strandbaren, som tilbyder en fantastisk stemning og udsigt, mens du nyder de nedkølende drinks.

Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Bijela Uvala findes der en række butikker, så I kan få alt det nødvendige til ferien. Pladsen har et fint supermarked, hvor der altid er friske varer og kroatiske specialiteter. Derudover har pladsen sin egen grønthandler, hvor der kan købes frisk frugt og grønt. Til de shoppelystne er der tilmed en souvenirshop/aviskiosk, hvor den perfekte feriegave til familien kan købes med hjem.

Lidt om området

Lidt om området

Fra Bijela Uvala har I tilmed mulighed for at slentre hen ad den hyggelige strandpromenade med fiskerbåde og gadehandlere, indtil I kommer til Porec. Porec er en hyggelig by, som romerne grundlagde for cirka 2000 år siden. Den gamle bydel er derfor et besøg værd og er en meget populær turistattraktion. Om aftenen kan I tilmed opleve en hyggelig stemning i byen samtidig med, at I får jer et lækkert måltid på en hyggelig restaurant.

Med Badebussen til Camping Bijela Uvela

Med Badebussen til Camping Bijela Uvela

Ønsker I at blive kørt direkte til Camping Bijela Uvela uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem Camping Bijela Uvela. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.