Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Bon Repos

Alt det får I:
Tæt på Barcelona
Nem adgang til stranden
Diverse aktiviteter
To pools
Top faciliteter
Direkte til strand
Strandtype
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand
Strandtype
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Legeplads

Camping Bon Repòs – En feriedestination tæt ved stranden

I den nordøstlige del af Spanien ligger Camping Bon Repòs, som er et stykke nord fra Barcelona. Man kan nyde udsigten til stranden fra selve pladsen, og det er et fantastisk område med mange attraktioner. Camping Bon Repòs ligger en perfekt afstand fra Barcelona, uden at I vil opleve storbyens travlhed, men stadigvæk har mulighed for at tage ind til Barcelona, hvis I har lyst til at shoppe. Hvis I er en familie, der elsker vandet, så er Camping Bon Repòs en oplagt feriedestination, eftersom der er mulighed for at tage på stranden, og derudover har campingpladsen også egen pool og meget mere. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand
Strandtype
Strand
Solsenge på stranden
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
April - October
Separat børnepool
Med legeredskaber
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
TV Rum
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Læge
Butikker
Supermarked
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Fodbold
Golfbane
Tæt på pladsen, 20 km
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Windsurfing

Velkommen til Camping Bon Repòs

Terrasse med udsigt til havet

Terrasse med udsigt til havet

En af de fantastiske ting ved Camping Bon Repòs er, at den har en stor terrasse med udsigt til havet, hvor der bliver afholdt forskellige arrangementer for hele familien. Der kan være lysshow eller livemusik, som I kan nyde under maden. Stedet har egen restaurant og bar, så I kan få en bid af den lækre spanske mad.

I kan også tage ud at spise i området, der har mange forskellige restauranter at byde på. Restaurant Antoni ligger ikke så langt fra pladsen, og her kan I opleve den spanske madkultur tæt ved havet, hvor der serveres mad fra bar og grill.

Der er gode muligheder for at handle ind, hvis I skulle blive inspireret til at lave mad selv. Stedet har eget indkøbscenter, og der er ikke langt til andre indkøbsmuligheder.

En feriedestination for vandhunden

En feriedestination for vandhunden

Ved Camping Bon Repòs er der let adgang til havet, men pladsen har også to forskellige pools. Der er lavet en særlig pool til børnene, så de kan svømme trygt, mens de voksne nyder solen på sidelinjen. Der er også en pool til voksne og større børn, hvor I kan blive kølet af, når I trænger til det.

På stranden er der forskellige aktiviteter som f.eks. strandfodbold og volleyball, men I kan også komme ud på vandet at sejle eller windsurfe. Ikke langt fra pladsen kan man tage dykkerkursus, hvor man først prøver at dykke i en pool med hjælp fra instruktør.

Siesta er en del af den spanske kultur

Siesta er en del af den spanske kultur

De spanske byer fyldes af liv i løbet af eftermiddagen, fordi siesta er en del af deres kultur. Det betyder som regel to til tre timers afslapning, hvor folk tager ud at spise og handler ind til dagen. Det giver den omkringliggende by et rigt liv med mange forskellige aktiviteter.

Det kan være, I har lyst til at lære om den spanske historie og kultur. Så er der mulighed for det på et af de mange museer i nærheden. Camping Bon Repòs ligger et godt sted, fordi man har stranden foran sig og en by i baggrunden, hvor man kan komme ud at opleve Spanien, når man vil have en pause fra sand imellem tæerne.

Ikke så langt fra Camping Bon Repòs ligger Can Mas de Dalt, som er et slot, hvor I kan opleve den spanske historie og få et indblik i, hvordan livet var før i tiden.

Camping Bon Repòs er en oplagt feriedestination, der byder på sol, strand og sommer, som hele familien kan nyde sammen.