Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Breitenbrunn

Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sø, 250 m, Græs
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Tennis
Restaurant
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sø, 250 m, Græs
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Tennis
Restaurant

Campingferie i solrige og familievenlige Burgenland

Ønsker I at opleve solskin, smuk natur og fantastiske bademuligheder i familievenlige omgivelser, så er Camping Seebad Breitenbrunn et oplagt valg som feriedestination. Camping Seebad Breitenbrunn er placeret lige ved den store sø, Neusiedler See i Burgenland i Østrig, hvor der er garanti for lækre strande til både den ambitiøse svømmer og familien, som foretrækker at soppe i vandkanten. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sø, 250 m, Græs
Sportsfaciliteter
Basketball
Cykeludlejning
Tennis
Hund
Hund ikke tilladt
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Windsurfing
Windsurfing skole
Surf-skole
Bådudlejning
Vandski
250 m
Restauranter / barer
Restaurant
Andre faciliteter
Havn
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
4 km

Velkommen til Camping Seebad Breitenbrunn

Campingferie i smuk natur

Campingferie i smuk natur

På Camping Seebad Breitenbrunn er der mange oplevelser i vente. Burgenland er et område i Østrig, som er kendt for sit dejlige vejr (300 dages solskin om året), smukke slotte, bjergtagende natur og store kulturelle oplevelser. Er I til rekreation, kan I tage til et af de mange termiske bade i området, mens I om aftenen kan nyde den lokale gourmetmad sammen med områdets særlige vin. Der er utroligt mange muligheder for at tage på udflugt i naturen i Burgenland med både cykel og på gåben, hvor den rolige, men imponerende natur kan nydes. Samtidig er der garanti for underholdning til børnene i Burgenlands badelande eller forlystelsesparker.

Camping Seebad Breitenbrunn – stranden er lige uden for døren

Camping Seebad Breitenbrunn – stranden er lige uden for døren

Er du en vandhund, er det heldigt, at Camping Seebad Breitenbrunn kan tilbyde dig alle former for vandoplevelser lige uden for døren. Da campingpladsen som nævnt er placeret lige ud til Neusiedler See, som er hele 315 km2, kan du springe direkte i vandet lige fra morgenstunden. Der er både rolige familieområder med fantastiske sandstrande og mulighed for at udøve mere avancerede former for vandsport som surfing, kitesurfing og sejlsport. Kort fortalt er der vandaktiviteter til hele familien.

Der vil også være mulighed for at leje både til en sejltur, ligesom cykler og elcykler kan lejes på pladsen, så I kan tage på cykeltur i det smukke nærområde.

Spis lækker lokal mad

Spis lækker lokal mad

Når sulten trænger sig på efter en lang og aktiv dag på stranden, er det godt, at der i nærheden af Seebad Breitenbrunn er masser af muligheder for at spise sig mæt i den lækre og lokale mad. F.eks. er der lige ved siden af pladsen Windsbraut Strandbar, hvor I kan få serveret forskellige mad- og drikkevarer fra området. Yderligere kan I også købe ind i det lokale supermarked, Mini Market, mens Seekantine også er en anden restaurantmulighed med et stort udbud af lokal mad.

Seebad Breitenbrunn indbyder derfor til en fantastisk ferie for hele familien i smukke omgivelser.

Området omkring Camping Seebad Breitenbrunn

Området omkring Camping Seebad Breitenbrunn

Noget af det bedste i Burgenland er den smukke og autentiske kultur i området. Forbundshovedstaden Eisenstadt er en af de bedste muligheder for at opleve denne kultur. Eisenstadt byder på smukke, gamle bygninger, som f.eks. deres gamle rådhus og domkirke. Faktisk er Eisenstadt en så smuk og bevaringsværdig by, at den er på Unescos verdensarvliste, hvorfor den absolut er en besøg værd. Bl.a. kan I i byen besøge et museum for den østrigske komponist, Joseph Haydn.

Hvis I vil besøge de lokale vinregioner, er der også mulighed for dette tæt på Eisenstadt. Her findes vinregionerne Kleinhöflein og St. Georgen, hvor I også kan prøve den lokale vin i en af de små kroer.