Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Breitenbrunn

Alt det får I:
Direkte til badesø med strand
Prøv vandsport og cykling
Minibutik og nær restaurant
Oplev Østrigs skønne natur
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Græs
Strandtype
Sø, 250 m
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Tennis
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Græs
Strandtype
Sø, 250 m
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Tennis

Campingferie i solrige og familievenlige Burgenland

Ønsker I at opleve solskin, smuk natur og fantastiske bademuligheder i familievenlige omgivelser, så er Camping Breitenbrunn et oplagt valg som feriedestination. Camping Breitenbrunn er placeret lige ved den store sø, Neusiedler See i det østrigske område Burgenland, hvor der er garanti for lækre strande til både den ambitiøse svømmer og familien, som foretrækker at soppe i vandkanten. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Græs, Sø, 250 m
Andre faciliteter
Havn
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Sportsfaciliteter
Basketball
Cykeludlejning
Tennis
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Vandsport
Bådudlejning
Surf-skole
Vandski
250 m
Windsurfing
Windsurfing skole

Camping Breitenbrunn i Østrig

Campingferie i smuk natur

Campingferie i smuk natur

På Camping Seebad Breitenbrunn er der mange oplevelser i vente. Burgenland er et område i Østrig, som er kendt for sit dejlige vejr (300 dages solskin om året), smukke slotte, bjergtagende natur og store kulturelle oplevelser. Er I til rekreation, kan I tage til et af de mange termiske bade i området, mens I om aftenen kan nyde den lokale gourmetmad sammen med områdets særlige vin.

Der er utroligt mange muligheder for at tage på udflugt i naturen i Burgenland med både cykel og på gåben, hvor den rolige, men imponerende natur kan nydes. Samtidig er der garanti for underholdning til børnene i Burgenlands badelande eller forlystelsesparker.

Stranden lige uden for døren

Stranden lige uden for døren

Er du en vandhund, er det heldigt, at Camping Breitenbrunn kan tilbyde dig alle former for vandoplevelser lige uden for døren. Da campingpladsen som nævnt er placeret lige ud til Neusiedler See, som er hele 315 km2, kan du springe direkte i vandet lige fra morgenstunden. Der er både rolige familieområder med fantastiske sandstrande og mulighed for at udøve mere avancerede former for vandsport som surfing, kitesurfing og sejlsport. Kort fortalt er der vandaktiviteter til hele familien.

Der vil også være mulighed for at leje både til en sejltur, ligesom cykler og elcykler kan lejes på campingpladsen, så I kan tage på cykeltur i det smukke nærområde.

Spis lokal mad på camping

Spis lokal mad på camping

Når sulten trænger sig på efter en lang og aktiv dag på stranden, er det godt, at der i nærheden af Breitenbrunn er masser af muligheder for at spise sig mæt i den lækre og lokale mad. F.eks. er der lige ved siden af campingpladsen Windsbraut Strandbar, hvor I kan få serveret forskellige mad- og drikkevarer fra området. Yderligere kan I også købe ind i det lokale supermarked, Mini Market, mens Seekantine også er en anden restaurantmulighed med et stort udbud af lokal mad.

Camping Breitenbrunn indbyder derfor til en fantastisk ferie for hele familien i smukke omgivelser.

Området omkring campinpladsen

Området omkring campinpladsen

Noget af det bedste i Burgenland er den smukke og autentiske kultur i området. Forbundshovedstaden Eisenstadt er en af de bedste muligheder for at opleve denne kultur. Eisenstadt byder på smukke, gamle bygninger, som f.eks. deres gamle rådhus og domkirke. Faktisk er Eisenstadt en så smuk og bevaringsværdig by, at den er på Unescos verdensarvliste, hvorfor den absolut er en besøg værd. Bl.a. kan I i byen besøge et museum for den østrigske komponist, Joseph Haydn.

Hvis I vil besøge de lokale vinregioner, er der også mulighed for dette tæt på Eisenstadt. Her findes vinregionerne Kleinhöflein og St. Georgen, hvor I også kan prøve den lokale vin i en af de små kroer.