Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Breznik

Top Faciliteter
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul og gas
Fodbold
Tennis
1 km
Restaurant

Velkommen til Camping Breznik

Familien Breznik byder jer velkommen til en dejlig campingferie i det smukke og naturskønne Østrig. Pladsen har gode faciliteter til familieferien, og så kan børnene underholde sig med en masse sjove aktiviteter i løbet af dagen. Lige ved campingpladsen ligger en dejlig badesø med det varmeste vand i Østrig og tilmed rent og klart, så det rigtig indbyder til badning i solen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand / småsten, 250 m
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Organiserede udflugter
Vandreture
Junior klub
Højsæson
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Grill tilladt
Kul og gas
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Butikker
Minimarked
Bageri
Sportsfaciliteter
Fodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Golfbane
5 km
Tennis
1 km
Ridning
Ponyture
Aquarobics
Omgivelser
Nærmeste supermarked
1 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Legeplads
Restauranter / barer
Diskotek
Højsæson
Restaurant
Hund
Hund ikke tilladt

Boliger - Camping Breznik

Camping Breznik i Østrig

Familieeget campingplads

Familieeget campingplads

Camping Breznik i Østrig er eget af familien Breznik og ligger i byen Jauntal i ferieregionen Klopeiner See i Südkärnten. Familien har nøje udvalgt alle faciliteterne, som de mener, der skal til for at holde en skøn familieferie, og så er campingpladsens placering helt perfekt ned til den varmeste badesø i Østrig, Turnersee. Derudover ligger pladsen blot 1.5 kilometer fra St. Kanzin og Seelach, der er regionens centrum. 

Natur så langt øjet rækker

Natur så langt øjet rækker

På selve feriestedet bor I på naturskønne pladser med både sol, halvskygge og skygge. I får camping på et højt niveau, og alle pladserne har god placering i forhold til faciliteterne, nogle ligger dog lidt tættere på badesøen. I har natur i alle retninger og så langt øjet rækker, så I får god tid og ro til at opleve naturen og søen på cykel eller gåben. Søen har det dejligste badevand, der både er rent, klart og varmt, så I kan tilbringe mange timer ved vandet.

Familieaktiviteter og indkøb

Familieaktiviteter og indkøb

Når familien skal have ny energi, kan I spise på feriestedets grillrestaurant eller pizzeria, hvor der også er mulighed for at tage maden med hjem til boligen. Derudover er der også et supermarked, hvor I kan handle ind til dagligt brug. 

Når familien skal have samvær, er der mange faciliteter at samles om. I 2016 åbnede pladsen op for en ny og flot legeplads med trampolin og en masse anden sjov for børnene. Derudover er der animationsprogram i Topi Club i skolernes ferie med sportsfaciliteter, samt hyggelige arrangementer for familien med musik, indianerfest og campingolympiade.