Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Buitenhuizen

Alt det får I:
Kulturelle seværdigheder
Hyggelig familiecamping
Den hollandske madoplevelse
Wellness og fitness
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Nyd byen eller slap af i naturen

Vakantiepark Buitenhuizen byder på en campingoplevelse, hvor I kan nyde det bedste fra både naturens og byens side. Her får I rolige og skønne naturlige omgivelser, som ligger tæt på Amsterdams livlige bymiljø. Faktisk ligger campingpladsen ikke mere end 20 minutters kørsel væk fra Hollands hovedstad Amsterdam, og samtidig er der ikke længere til den store internationale lufthavn Schiphol end 25 minutters kørsel. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
13 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Kiosk
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Tæt på storby
Afstand fra Amsterdam, 20 km
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år)
Grill tilladt
El
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
30 km
Nærmeste supermarked
7 km
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Bowling
Cykeludlejning
Børnesæde, Gratis
Fitness
Petanque
Tennis
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Kanoudlejning
Wellness faciliteter
Sauna

Velkommen til Vakantiepark Buitenhuizen

Vakantiepark Buitenhuizen tilbyder

Vakantiepark Buitenhuizen tilbyder

Vakantiepark Buitenhuizen byder ikke bare på en central placering, men byder også på flot natur med en naturlig sø og flod lige udenfor jeres dør. Grænsende op til campingpladsen ligger desuden Europas største golfbane, Spaarnwoude, og på selve campingpladsen finder I selvfølgelig både restaurant, legepladser, pool og wellnessområde. Alt i alt betyder det, at I ved en ferie på Vakantiepark Buitenhuizen får en luksuriøs oplevelse midt i naturen og tæt på byens kulturelle tilbud.  

Wellness, fitness og cykelture

Wellness, fitness og cykelture

Hvis der er én ting som Amsterdam er kendt for, så er det sit cykelmiljø. Her er ekstremt gode cykelruter, og dem kan I selvfølgelig udforske på egen hånd. I kan leje cykler og elektriske cykler fra lobbyen på både dags-, weekend- og ugebasis. 

Når I kommer hjem fra jeres cykeltur, kan I slappe af ved Vakantiepark Buitenhuizens udendørs pool, og bagefter kan I nyde en velfortjent tur ind i wellnessområdet. Her finder I både en lækker finsk sauna og desuden også en infrarød sauna. Har I ikke cyklet nok i løbet af dagen, kan I også tage en tur på en af de mange spinningcykler, der står til rådighed. 

Spisning og indkøb

Spisning og indkøb

Efter en lang dag kan I forkæle jer selv med en god middag fra campingpladsens egen restaurant, der serverer både lokale og internationale retter. I kan også nyde snackbaren, eller benytte jer af restaurantens tilbud på takeaway. Mangler I noget, kan I altid finde det i campingpladsens minimarked.  

På tur i området

På tur i området

Droompark Buitenhuizen er den perfekte base at opleve Hollands mange kulturelle perler fra. Fordi Amsterdam ligger så tæt på campingpladsen, er det oplagt at besøge nogle af de mere end 40 museer, der findes i Amsterdam. Anne Franks hus, Van Gogh-museet og Rembrandt-museet er nogle af de mest populære attraktioner, men der findes også mindre kendte museer, der helt klart er et besøg hver. I kan fx tage på bryggerimuseet Heineken Experience og opleve bryggeriets historie. I kan også besøge husbådsmuseet og få en fornemmelse for stolte hollandske byggetraditioner. 

Ønsker I mere fart over feltet, kan I besøge SnowPlanet, der ligger mindre end 10 minutters kørsel fra campingpladsen. Her finder I indendørs skibaner til både nybegyndere og erfarne skiløbere. 

Er I til golf, er der også gode muligheder for det i området. Grænsende ned til Vakantiepark Buitenhuizen ligger nemlig Europas største golfbane, Spaarnwoude, der byder på golfbaner omringet af fantastisk natur. 

Pandekager og sirupvafler i overflod

Pandekager og sirupvafler i overflod

Sirupvafler og pandekager er specialiteter i Holland, og dem må I ikke snyde jer selv for. Sirupvaflerne, kaldet stroopwafel, kan fås i næsten alle supermarkeder i Holland, og ønsker I fantastiske pandekager, finder I dem ved restaurant PANCAKES i midten af Amsterdam.  

Der er super gode muligheder for at udforske både det hollandske og internationale køkken på en af Amsterdams mange fremragende restauranter.