Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Burgstaller

Alt det får I:
Ferie ved dejlig badesø
Naturskønt i bjergene
Familievenlige aktiviteter
Faciliteter med restaurant
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Græs, 200 m, Sand
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Grill tilladt
Kul og gas
Tennis
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Græs, 200 m, Sand
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Grill tilladt
Kul og gas
Tennis

Midt i storslået natur

Hvis du og din familie elsker at være aktive ved og på vandet, er Camping Burgstaller det helt ideelle sted at holde ferie. Campingpladsen ligger lige ved Millstätter søen i det smukke østrigske Kärnten, hvor der er bjerge, naturparker og gode familieoplevelser. Der er både noget til de små, og så kan voksne også nyde mange skønne faciliteter og aktiviteter på campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Græs, 200 m, Sand
Strand
Strand legeplads
Swimmingpool
Solbadningsområde
Græs
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Ridning
På pladsen, Ponyture
Cykeludlejning
Bordtennis
Tennis
Multisportsbane
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Pladsstørrelse
Stor plads
Vandsport
Vandski
Windsurfing skole
Surf-skole
Bådudlejning
Underholdning
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Restauranter / barer
Restaurant
Strandbar
Bar
Pizzaria
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
PC med Internet
Grill tilladt
Kul og gas
Omgivelser
Tætteste by
1.5 km

Velkommen til Camping Burgstaller

Naturskøn camping i Østrig

Naturskøn camping i Østrig

Campingpladsen Burgstaller ligger ved Lido Sittlinger, som er en af de fineste badebyer ved søen. Her er der plads til alle med en masse aktiviteter for både børn og voksne. Det gælder blandt andet legepladser, klatrevæg, beachvolleybane, tennisbane, ridebane, cykeludlejning og sejlsport – alt sammen i billedskønne omgivelser, hvor I kan se bjergene, grøn natur og søer i området. 

Masser af vandaktiviteter i søen

Masser af vandaktiviteter i søen

Vil du gerne have pulsen op eller bare køle af med en dukkert, kan campingpladsens sø være hjemsted for både sjove aktiviteter og afslapning. Camping Burgstaller ligger lige op af Millsätter sø og har flere store badebroer og vandrutsjebaner. Langs søen er der flere store og velplejede græsplæner og grønne områder til solbadning. Der er også en sandlegeplads og et sikret og lavt område af søen, hvor de mindste trygt kan pjaske rundt og lege i vandkanten.

Restauranter, barer og indkøb

Restauranter, barer og indkøb

Efter en dag fuld af strabadser er det vigtigt at få et godt måltid mad. Camping Burgstaller har flere restauranter og barer, hvor du kan få stillet din sult og nyde noget lækkert mad. Den ene restaurant er et pizzeria, som har et stort udvalg og en tilhørende bar. Her finder du også bowlingbaner, sauna og massagestole. Kokken Marco laver både østrigske, internationale og middelhavsspecialiteter, og han laver også selv pizzaerne fra bunden. Den anden restaurant er Ritschis, som er en hyggelig familierestaurant, der også har både lokale og internationale retter. 

Campingpladsen har et minimarked med selvbetjening med alt, hvad du behøver til din ferie. Det er blandt andet friskbagt brød fra det lokale bageri og lækre specialiteter til jeres egen madlavning.

Aktiviteter og sjov til store og små

Aktiviteter og sjov til store og små

Rundt omkring søen og på pladsen er der masser af aktiviteter dagen lang – både for børn og voksne. Mange af aktiviteterne foregår ved søen, men pladsen har også flere sportsfaciliteter med pedalbådsudlejling, sejle- og surferskole, stand-up paddeling, beachvolley og ponyridning. 

Der er også et speciallavet ungdomsprogram, hvor de unge kan være med i volley- og bordtennisturneringer eller feste til specielle ungdomsaftener. For de mindste er der en børneklub fyldt med sjove og farverige aktiviteter som togture, westerngolf og hoppeborg. Når I skal have aftenerne til at gå, kan man lytte til live musik på pladsen. I sommermånederne arrangerer campingpladsen nemlig flere forskellige musikbegivenheder. Genrene er meget forskellige, og du vil kunne opleve alt fra folkemusik til rockekoncerter på den store show-scene.

Smukt område med nationalpark

Smukt område med nationalpark

Burgstaller Camping ligger mellem nationalparken Hohe Tauern og bjergkæden Nock Mountains. Det betyder, at du i området omkring campingpladsen kan finde høje bjerge, vandfald og gletsjerflader. Det er et helt naturvidunder. Igennem det meste af nationalparken er der markerede vandrestier, hvor man kan gå på opdagelse på egen hånd eller med en guide. Derfor er der på grund af pladsens gode placering utallige muligheder for dagsture og vandreture i de omkringliggende Nockbjerge, som har storslåede udsigter fra bjergveje, svævebaner og lifter.