Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Butterfly

Alt det får I:
Direkte til strand
Børnevenligt poolanlæg
Attraktivt område
Tæt på skønne byer
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, 50 m
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Grill tilladt
Kul, gas og el
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, 50 m
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Grill tilladt
Kul, gas og el

Familiens hyggelige campingplads ved Gardasøen

Den hyggelige campingplads Camping Butterfly ligger i gåafstand til Peschiera del Garda og kun 50 meter fra stranden. Brug de lækre solskinsdage ved poolområdet med hele familien. På campingpladsen finder I restaurant, bar, mini-supermarked, legeplads og mulighed for forskellige former for boldspil. Camping Butterfly er et godt udgangspunkt for ture i området. Den interessante by Verona ligger i nærheden, og undervejs kan vi anbefale et stop hos en af de mange vinproducenter. Desuden er der rig mulighed for at tage med på bådudflugter på Gardasøen, hvor der er stop i flere af de gamle hyggelige byer med smalle gader, caféer og god atmosfære. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand / småsten, 50 m
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Ferskvand
Separat børnepool
Med legeredskaber
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Petanque
Fiskeri
Cykeludlejning
Cykler (børn)
Fitness
Fodbold
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Bådudlejning
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
TV Rum
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Antal: 1
Bar
Take away
Pizzaria
Diskotek
Diskoteksbus
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Opladning elbiler
mod betaling
Havn
Bøjeudlejning, Båderampe
Sikkerhedsboks
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona
Tætteste by
750 m
Ferie tema
Direkte til sø

Velkommen til Camping Butterfly

Flotte Camping Butterfly

Flotte Camping Butterfly

Camping Butterfly er en 4-stjernet campingplads kun 50 meter fra en skøn strand i det populære italienske område ved Gardasøen. Derudover byder Camping Butterfly på et skønt palmeomkranset poolområde med et familiebassin og et separat legebassin, perfekt til de yngste børn. 

Campingpladsen byder ligeledes på et hav af aktiviteter og er derfor perfekt til jer, som nyder en aktiv livsstil. Lige uden for campingpladsen kan I nemlig både fiske, dykke og spille golf – alle sjove aktiviteter for hele familien. 

Hos Camping Butterfly finder I flere forskellige muligheder for boliger. Her finder I blandt andet mobilhomes i flere forskellige størrelser, så I kan finde lige netop den bolig, som passer til familiens størrelse og behov.

Har I brug for at tage jeres hund med på camping, er det tilmed muligt på Camping Butterfly.

Skønt poolområde og populær sandstrand

Skønt poolområde og populær sandstrand

Hos Camping Butterfly kan I for alvor slippe vandhundene løs i det hyggelige poolområde. Her finder I nemlig en fin familiepool for både store og små, samt en børnepool for de mindste. I familiepoolen har de voksne og større børn mulighed for at tage sig en svømmetur eller øve sig i at springe fra kanten. 

Det kan ligeledes anbefales at tage en dukkert i Gardasøen,som I finder blot 50 meter fra Camping Butterfly. Det er ikke kun vandhundene, som kan få lysterne stillet på Camping Butterfly. 

På campingpladsen har I også mulighed for en familie dyst i blandt andet bordtennis, fodbold og volleyball. Alle sjove sportsaktiviteter for hele familien, som uden tvivl vil skabe hygge og glæde på ferien.

Italiensk restaurant og bar

Italiensk restaurant og bar

Efter en lang dag med sjov og leg i poolen eller en udflugt i området, melder sulten sig hurtigt – og her behøver I ikke at forlade campingpladsen for at få et skønt, italiensk måltid. På Camping Butterfly finder I nemlig en restaurant, der serverer pizza under åben himmel. 

Hvis I ønsker at nyde maden fra jeres campingvogn, telt eller mobilhome, er der tilmed mulighed for take-away på Camping Butterfly. Er I til forfriskende drinks og italiensk vin, finder I endog en hyggelig bar på Camping Butterfly. Her kan I opleve en autentisk stemning og få tørsten stillet, mens I nyder en smuk solnedgang.

Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Butterfly har I mulighed for at gøre jeres daglige indkøb i det lokale mini-supermarked. Her finder I et småt, men tilstrækkeligt udvalg af dagligvarer, så I kan tilberede en lækker morgenmad, frokost eller aftensmad. 

Hvis I ønsker at shoppe, skal I køre til de nærliggende byer. Blot 500 meter fra campingpladsen finder I Peschiera del Gara, og 10 kilometer fra campingpladsen finder I Lazise.

Kort om området

Kort om området

Camping Butterfly ligger ved den smukke Gardasø. Gardasøen er et meget attraktivt område for turister fra hele verden, som ønsker at nyde den smukke italienske kultur og natur. I området finder I derfor et hav af spændende oplevelser for hele familien. Ønsker I sus i maven og god underholdning, kan I besøge Gardaland, som er en fantastisk forlystelsespark for hele familien. 

Ønsker I at opleve kultur, er den flotte by Verona et besøg værd. Verona er hjemsted for verdens største opera, og er samtidig kendt for den berømte balkon fra Romeo og Julie. De charmerende pladser og hyggelige smalle stræder giver ekstra krydderi til feriehyggen. 

Hvad med at runde en skøn feriedag af i restaurant Santa Felicita, en italiensk kirke lavet om til restaurant,  Verona byder på en fin romantisk og autentisk stemning, som vil give jer en spændende oplevelse med i bagagen.