Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Butterfly

Inklusiv i prisen
Direkte til strand
Børnevenligt poolområde
Attraktivt område
Tæt på skønne byer
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, 50 m
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el
Fodbold
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, 50 m
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el
Fodbold

Velkommen til Camping Butterfly

Den hyggelige plads Camping Butterfly ligger i gåafstand til Peschiera del Garda og kun 50 meter fra stranden. Brug de lækre solskinsdage ved poolområdet med hele familien. På Pladsen finder I restaurant, bar, mini supermarked, legeplads og mulighed for forskellige former for boldspil. Camping Butterfly er et godt udgangspunkt for ture i området. Den interessante by Verona ligger i nærheden, og undervejs kan vi anbefale et stop hos en af de mange vinproducenter i området. Desuden er der rig mulighed for at tage med på bådudflugter på Gardasøen, hvor der er stop i flere af de gamle hyggelige byer med smalle gader, caféer og god atmosfære. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand / småsten, 50 m
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Ferskvand, May - September
Separat børnepool
Med legeredskaber
Solsenge ved poolen
Gratis
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson, June - September
Børne-disco
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Havn
Bøjeudlejning, Båderampe
Sikkerhedsboks
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona
Tætteste by
750 m
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
Pladsens terræn
Flad
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Antal: 1
Take away
Diskotek
Diskoteksbus
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Sportsfaciliteter
Boule
Bordtennis
Fiskeri
Fitness
Fodbold
Aquarobics
Butikker
Minimarked
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Bådudlejning

Boliger - Camping Butterfly

Camping Butterfly ved Gardasøen i Italien

Camping Butterfly

Camping Butterfly

Camping Butterfly er en 4-stjernet campingplads, kun 50 meter fra en skøn strand i det populære italienske område ved Gardasøen. Derudover byder Camping Butterfly på et skønt palmeomkranset poolområde med et familiebassin og et separat legebassin, perfekt til de yngste børn. Pladsen byder ligeledes på et hav af aktiviteter og er derfor perfekt til jer, som nyder en aktiv livsstil. Lige uden for pladsen kan I nemlig både fiske, dykke og spille golf – alle sjove aktiviteter for hele familien.
Hos Camping Butterfly finder I flere forskellige muligheder for boliger. Her finder I blandt andet mobilhomes i flere forskellige størrelser, så I kan finde lige netop den bolig, som passer til familiens størrelse og behov.

Skønt poolområde og populær sandstrand

Skønt poolområde og populær sandstrand

Hos Camping Butterfly kan I for alvor slippe vandhundene løs i det hyggelige poolområde. Her finder I nemlig en fin familiepool, for både store og små, samt en børnepool for de mindste. I familiepoolen har de voksne og større børn mulighed for at tage sig en svømmetur eller øve sig i at springe fra kanten. Det kan ligeledes anbefales at tage en dukkert i Gardasøen,som I finder blot 50 meter fra Camping Butterfly.

Det er ikke kun vandhundene, som kan få lysterne stillet på Camping Butterfly. På pladsen har I også mulighed for en familie dyst i bl.a.  bordtennis, fodbold og volleyball. Alle sjove sportsaktiviteter for hele familien, som uden tvivl vil skabe hygge og glæde på ferien.

Italiensk restaurant og bar

Italiensk restaurant og bar

Efter en lang dag med sjov og leg i poolen eller en udflugt i området, melder sulten sig hurtigt – og her behøver I ikke at forlade pladsen for at få et skønt, italiensk måltid. På Butterfly finder I nemlig en restaurant der servere pizza,  under åben himmel. Hvis I ønsker at nyde maden fra jeres campingvogn, telt eller mobilhome, er der tilmed mulighed for take away på Camping Butterfly.
Er I til forfriskende drinks og italiensk vin, finder I endog en hyggelig bar på Camping Butterfly. Her kan I opleve en autentisk stemning og få tørsten stillet, mens I nyder en smuk solnedgang.


Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

På Camping Butterfly har I mulighed for at gøre jeres daglige indkøb i det lokale mini supermarked. Her finder I et småt, men tilstrækkeligt udvalg af dagligvarer, så I kan tilberede en lækker morgenmad, frokost eller aftensmad. Hvis I ønsker at shoppe, skal I køre til de nærliggende byer. Blot 500 meter fra pladsen finder I Peschiera del Gara, og 10 kilometer fra pladsen finder I Lazise.

Kort om området

Kort om området

Camping Butterfly ligger ved den smukke Gardasø. Gardasøen er et meget attraktivt område for turister fra hele verden, som ønsker at nyde den smukke italienske kultur og natur. I området finder I derfor et hav af spændende oplevelser for hele familien. Ønsker I sus i maven og god underholdning, kan I besøge Gardaland, som er en fantastisk forlystelsespark for hele familien. Ønsker I at opleve kultur, er den flotte by Verona et besøg værd. Verona er hjemsted for verdens største opera, og er samtidig kendt for den berømte balkon fra Romeo og Julie. De charmerende pladser og hyggelige smalle stræder giver ekstra krydderi til feriehyggen. Hvad med at runde en skøn feriedag af i restaurant Santa Felicita, en italiensk kirke lavet om til restaurant,  Verona byder på en fin romantisk og autentisk stemning, som vil give jer en spændende oplevelse med i bagagen.