Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Cala Canyelles

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 350 m
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 350 m
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Velkommen til Camping Cala Canyelles

På Camping Cala Canyelles bor I tæt på den skønneste sandstrand, og I kan også nyde feriestedets eget poolområde. I finder en masse aktiviteter og gode faciliteter på familieferien til den spanske Costa Brava kyst. Glæd jer til at skabe en masse dejlige ferieminder sammen! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 350 m
Generelt
Pladsens terræn
Bakket, Ikke egnet for folk med gangbesvær
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Mod betaling

Praktisk information

Bemærk, at det ikke er muligt, at parkere ved boligerne. Bilen skal holde på en af pladsens parkeringspladser. Vi anbefaler, at I ankommer før kl 24:00, da der herefter ikke er adgang for biler på pladsen. Campingpladsen driver et minitog som køre til stranden, dette køre regelmæssigt hele dagen fra den 22. juni og fremefter.

Boliger - Camping Cala Canyelles

Camping Cala Canyelles i Spanien

Om Camping Cala Canyelles

Om Camping Cala Canyelles

Camping Cala Canyelles er en bekvem campingplads, beliggende nær den livlige badeby Lloret de Mar ved Costa Brava i Spanien.

På campingpladsen finder I et dejligt pool område, legeplads og det flotte strandområde ”Cala Canyelles”, blot 4 minutters gang fra campingpladsen.

Strand ved feriestedet

Strand ved feriestedet

Dig og din familie kan nyde flere timers sjov på den fine sandstrand, hvor børnene kan bygge sandslotte eller løbe rundt på legepladsen. Der er også en strandrestaurant, hvor I kan få en bid mad.

Under højsæsonen arrangerer underholdnings-teamet på pladsen en masse sjove aktiviteter for børn. 

Skønne faciliteter

Skønne faciliteter

Camping Calla Canyelles byder på et supermarked med et bredt sortiment, og derudover er der bageri med brød og friskbagte kager. I finder bar/restaurant ved poolen med fantastisk udsigt over Middelhavet, samt en café-bar med et poolbord.

Campingpladsen driver et minitog, som kører fra den øverste parkeringsplads til bunden af campingpladsen. Dette kører regelmæssigt hele dagen fra den 22. juni og fremefter i sæsonen.

Mere i området

Mere i området

Nattelivet i Lloret de Mar byder på masser af sjov underholdning for unge, og så ligger det blot 4 kilometer fra campingpladsen. 

Derudover er der mulighed for at tage et smut forbi den velkendte og utrolig flotte by Barcelona, som ligger indenfor en køreafstand på 81 kilometer.