Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Cala Gogo

Top Faciliteter
Direkte til hav / sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
ferskvand
Grill tilladt
Kul, gas og el
Separat børnepool
ferskvand
Fodbold

Camping Cala Gogo ved Costa Brava

Camping Cala Gogo ligger i udkanten af Platja d'Aro i et smukt og kuperet område. Pladsen er yderst velholdt, har egen strand og et stort poolområde. Børnene kan nemt bruge hele dagen på at deltage i mange af de aktiviteter, som dagligt arrangeres på pladsen. Hvis I ikke ønsker at ligge ved poolen hele dagen, kan I tage pladsens eget lille minitog ned til den fine strand. Der findes både take-away og restaurant på Camping Cala Gogo. Herfra er der en fantastisk udsigt over Middelhavet, som I kan nyde, mens I hygger med en drink eller en is. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Direkte til hav / sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
ferskvand
Separat børnepool
ferskvand
Solsenge ved poolen
gratis
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Fodbold
Tennis
Bordtennis
Basketball
Aquarobics
Volleyball
Boule
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Hæveautomat
På pladsen
Sikkerhedsboks
Restauranter / barer
Take away
Restaurant
Isbod
Bar
Diskotek
Maks. 1 kilometer
Til børnene
Minitog på pladsen
Gratis
Legeplads
Butikker
Souvenirs
Andre butikker
Souvenirs, Bageri
Bageri
Supermarked
Stort udvalg
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
ID armbånd/kort
Medbring pasfoto
Pladsens terræn
Bakket, Ikke egnet for folk med gangbesvær
WiFi
på hele pladsen (gratis nogle områder)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsstørrelse
Stor plads

Praktisk information

Bemærk: Pasfoto skal medbringes til personligt Id-kort. Terrænet på pladsen er meget kuperet, og vi anbefaler derfor ikke denne plads, hvis man er gangbesværet. Der kan forekomme støj fra den nærliggende forlystelsespark.

Boliger - Camping Cala Gogo

Læs mere om Camping Cala Gogo

Besøg Camping Cala Gogo

Besøg Camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo er en rigtig dejlig familiecampingplads på Costa Brava kysten, hvor I kan nyde et stort og lækkert poolområde eller tilbringe mange dejlige timer på stranden. I får mulighed for at tilbringe en masse tid sammen til familiesamvær og underholde jer med et bredt udvalg af aktiviteter og sportsfaciliteter. Derudover har området en masse at byde på med både natur, hyggelige byer og mange seværdigheder. Pladsen egner sig ikke til gangbesværede, da den ligger i et kuperet område, og det derfor kan være svært at komme rundt.
Indbydende poolområde og direkte til strand

Indbydende poolområde og direkte til strand

I kan tilbringe mange dejlige timer ved feriestedets pool eller på den nærliggende strand. I poolområdet finder I en stor pool og en separat børnepool, så hele familien kan nyde en afkølende dukkert. Tag én af de mange vandrutsjebaner ned i poolen med fart, sus i maven og garanti for vandsjov. I poolområdet kan i benytte solsenge og parasoller, så I også kan få en afslappende stund til lands i skyggen. Der er et minitog på pladsen, som kører jer frem og tilbage fra stranden, men I kan også gå de få meter til stranden. 

Restaurant, bar, minimarked og strandbar

Restaurant, bar, minimarked og strandbar

Start dagen på en god måde ved at købe friskbagt brød i campingpladsens bageri, som I kan nyde ved jeres mobilhome eller anden bolig. I løbet af dagen har I også mulighed for at handle ind i pladsens supermarked, der byder på et stort og bredt udvalg af varer. Derudover er der bar, restaurant, take-away og isbod på pladsen, så I kan tage jer et hvil i løbet af dagen og blive afkølet med kolde drinks eller is. Nyd også aftenmaden på restauranten, som byder på lækre specialiteter for både børn og voksne.

Området omkring pladsen

Området omkring pladsen

I området omkring pladsen kan I få en masse dejlige ferieminder i både naturen, de hyggelige byer, oplevelser langs strandpromenaden og besøge familievenlige forlystelsesparker. Forkæl børnene med en tur i vandlandet Parc Aquatic Aquadiver eller mærk kildren i maven i forlystelsesparken Pp's Park Platja d'Aro. I får nok at begive jer til under sydens sol i Spanien.