Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Cala Gogo (St. Cyprien)

Alt det får I:
Direkte til hvid, bred sandstrand
2 store familiepools
Tæt på den spanske grænse
Masser familieaktiviteter
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn), Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn), Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson

Besøg Camping Cala Gogo St. Cyprien

Camping Cala Gogo er en livlig campingplads beliggende med direkte adgang til en hvid og bred sandstrand med smukke bjerge i baggrunden. Fra pladsen er der ca. 25 minutters gang til Saint Cyprien Plage, hvor I finder både butikker, barer og endnu en dejlig strand. Camping Cala Gogo har et fint poolområde med palmer, solterrasse og bar og i højsæsonen arrangeres mange forskellige aktiviteter bl.a. med sportsarrangementer og diskotek. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn), Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Separat børnepool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Solbadningsområde
Sten
Sportsfaciliteter
Petanque
Bordtennis
Tennis
Fodbold
Volleyball
Basketball
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Pladsstørrelse
Stor plads
Vandsport
Dykkerskole
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Junior klub
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Kiosk
Souvenirs
Restauranter / barer
Restaurant
Diskotek
Højsæson
Strandbar
Take away
Snackbar
Bar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter
Tørretumblere
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Babybad
Vaskemaskiner
Strygejern
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Pladsens terræn
Flad
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el

Cala Gogo St. Cyprien i Frankrig

Camping Cala Gogo direkte til stranden

Camping Cala Gogo direkte til stranden

I det sydlige Frankrig i et smukt og kuperet område ligger denne perle af en campingplads Camping Cala Gogo. Pladsen er yderst velholdt, har egen strand og et stort poolområde. Børnene kan nemt bruge hele dagen på at deltage i mange af de aktiviteter, som dagligt arrangeres på pladsen. Der findes både take-away og restaurant på Camping Cala Gogo. Herfra er der en fantastisk udsigt over Middelhavet, som I kan nyde, mens I hygger med en drink eller en is. Camping Cala Gogo et oplagt valg til dig, som ønsker en campingplads, der har det hele. Her er plads til afslapning samt et væld af aktiviteter for hele familien.

Mange familieaktiviteter

Mange familieaktiviteter

Mellem blomstrende buske og træer og med udsigt over Pyrenæerne ligger denne skønne, 5-stjernet campingplads. For børnene er der børneklub, minidiskotek og legeplads, og der er mulighed for at spille tennis, petanque, bordtennis, basketball og volleyball. Om aftenen er der underholdning af alle mulige arter for hele familien! Der er talentshows, karaoke, sportsturneringer og temaaftener, så I er sikret timevis af sjov! Desuden er der diskotek for de unge over 18, og der er mulighed for at deltage i en DJ-workshop! Der er altså nok at give sig til for hele familien!

Pool og strand

Pool og strand

På Camping Cala Gogo er der 2 store familiepools med plads til både sjov og leg og til afslapning. Der er en børnepool til familiens yngste medlemmer, hvor der også er en vandrutsjebane. I højsæsonen er der mulighed for at tage et dykkerkursus og prøve kræfter med undervandsverdenen. Poolområdet er indrettet med palmer og fine skulpturer, som skaber en helt særlig atmosfære omkring de store swimmingpools. Desuden er der liggestole, så komforten er helt i top, når du skal slappe af med en god bog eller blot skal arbejde på feriekuløren. Ud over poolområde er der direkte adgang til strand ud til Middelhavet. Fra denne smukke sandstrand er der udsigt over Pyrenæerne, så slå jer blot ned og nyd de skønne omgivelser!

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Hvis I bliver sultne af al den skønhed, der hersker på pladsens strand, kan I smutte i strandbaren og købe snacks og kølige forfriskninger, så I kan holde den kørende. Desuden er der en restaurant på pladsen, hvor I både kan få stillet sulten til frokost og middag. Her kan I få alverdens lækre retter, som vil falde i god jord hos både børn og voksne. Hvis I foretrækker at spise i jeres egen campingvogn eller jeres mobilhome, kan I naturligvis også få maden som take-away. Ved siden af poolen ligger der endnu en bar, som har åbent lidt længere ud på aftenen. Her kan I for eksempel få spanske vafler og lækre is, og så kan I selvfølgelig nyde skønne, kølende drinks. Om aftenen er der karaoke eller livemusik, så det er et perfekt sted til at afslutte feriedagen!

Indkøb på pladsen

Indkøb på pladsen

Hvis I står og mangler lidt hist og her på campingferien, ligger der et lille minisupermarked placeret centralt på campingpladsen, så I kan købe forskellige dagligvarer og lokale specialiteter. Her kan I få det mest nødvendige til campinglivet, og der er desuden en aviskiosk. Så kan du holde dig opdateret på verden omkring dig, selvom du er på ferie! Pladsen har altså alt, hvad I skal bruge for at nyde ferien, lige ved hånden. Hvis I skal handle større ind, er der 1,5 kilometer til den nærmeste by.


Lidt om området

Lidt om området

Camping Cala Gogo er beliggende meget tæt ved den spanske grænse. Får I lyst til at opleve en anden kultur end den franske, er der altså rig mulighed for at tage et smut til Spanien og tilbage igen samme dag. Derudover ligger badebyen Saint Cyprien halvanden kilometer fra pladsen, og her er der et væld af aktiviteter! Her kan I for eksempel besøge det populære vandland ”Aqualand” eller den anderledes og sjove klatrepark ”Canyoning Park”, som ligger 8 kilometer fra pladsen, og her er der sjov og udfordringer for hele familien! Desuden er der i området mulighed for at komme ud at ride, prøve kitesurfing eller jetski, leje vandcykler eller tage på bådtur. Desuden kan man spille golf under 4 kilometer fra pladsen, eller man kan køre gokart, og så er der glimrende muligheder for at tage på en fisketur! Der er altså nok at give sig til.