Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Calella de Palafrugell

Alt det får I:
God beliggenhed tæt på strand
Velholdt poolområde på pladsen
Masser muligheder for aktiviteter
Stor solterrasse
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1.3 km
Vandrutsjebane
Antal: 1, Multibane
Udendørs pool
Antal: 1
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1.3 km
Vandrutsjebane
Antal: 1, Multibane
Udendørs pool
Antal: 1
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas

Velkommen til Camping la Siesta

"Hele familiens ønskeplads med førsteklasses faciliteter og super underholdning" Calella de Palafrugell er idyllisk beliggende i flotte omgivelser og nær de dejlige strande langs Costa Brava. Campingpladserne ligger spredt blandt gamle fyrretræer, hvilket giver en dejlig skygge for den varme sol. Faciliteterne er meget velplejede og tilbyder noget for enhver - den aktive kan spille volleyball, mens de mindre børn kan få mange timer til at gå på den store legeplads. Men hovedaktiviteten vil nok være det fantastiske poolområde. Her er rigelig med plads til solbadning og afslapning på den store solterrasse, mens børnene og vandhundene kan svømme og lege i de to store pools. Som aftenen falder på samles folk ved baren og restauranten, hvor I kan nyde et måltid mad, en dejlig kold is eller bare se det store underholdningsprogram. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 1.3 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Antal: 1, Multibane
Udendørs pool
Antal: 1
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
Junior klub
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Hæveautomat
På pladsen
Information
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Butik
Frugt og grønt
Kiosk
Souvenirs
Supermarked
Stort udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
PC med Internet
Pladsens terræn
Bakket
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Girona, 52 km
Nærmeste togstation
32 km
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Petanque
Til børnene
Legeplads

Praktisk information

Bemærk: parkering er kun tilladt i bestemte områder, inde på pladsen. Disse områder er ikke altid beliggende tæt på boligen. I højsæsonen er der ofte kun plads til, at parkere på den store parkeringsplads ved receptionen eller uden for pladsen.

Calella de Palafrugell ved Costa Brava

Pool og strand for vandhundene

Pool og strand for vandhundene

Calella de Palafrugell er den perfekte campingplads for vandhundene. Her er nemlig et dejligt stort og velholdt poolområde med to pools og rutsjebaner, der indbyder til svømning og leg blandt børnene. For de voksne og knap så store vandhunde nyde er det muligt at nyde solens varme på den store terrasse omkring poolen. I nærheden af pladsen finder I desuden en masse forskellige strande, der alle tilbyder det fineste sand og billedskønt azurblåt hav langs Costa Brava. Nogle strande ligger smukt omkranset af vilde klipper og smukke træer, mens andre ligger langs charmerende havnebyer. Calella de Palafrugell er derfor det perfekte udgangspunkt for udflugter til stranden og sjov ved poolen.

Aktiviteter på pladsen

Aktiviteter på pladsen

På Calella de Palafrugell er der rig mulighed for at dyrke sport, samt for at aktivere de små med underholdning og sjove aktiviteter. Besøg det veludstyrede fitnesscenter for at få sved på panden under ferien, eller benyt muligheden for at leje cykle, så lokalområdet kan udforskes. Pladsen har også en strandfodboldbane, hvor hele familien virkeligt kan blive udfordret, men i den grad også underholdt. Her er også en dejlig stor legeplads, hvor de små kan rutsje på rutsjebane eller prøve gyngerne. På fodboldbanen kan I også afprøve Jeres indre fodboldstjerner evner. 

Aktiviteter i nærområdet

Aktiviteter i nærområdet

Calella de Palafrugell er placeret helt genialt, hvis I holder af aktive ferier. I den smukke natur er det nemlig oplagt at tage på smukke og udfordrende vandreture. Eller hop på mountainbike-cyklen og oplev vinden suse på de mange flotte stier langs kysten. Området er også velegnet til racercykling. Langs kysten er det også muligt at afprøve en række typer vandsport. Tag for eksempel et dykkerkursus, en sejltur langs Costa Brava eller hop i kajakken.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Når sulten melder sig efter en sjov og aktiv dag har Calella de Palafrugell heldigvis både en restaurant og en bar, hvor i kan nyde aftensmaden eller blot en forfriskende drink. Et stort supermarked kan I også finde på pladsen. Der er derfor god mulighed for selv at lave dagens måltider i hyggeligt selvskab med familien. Det lille bageri sørger for friskbagt brød til morgenbordet.

Lokalområdet

Lokalområdet

Calella de Palafrugell ligger midt i en større fyrreskov, kun 15 minutters gågang ned ad en smuk bjergskråning til feriebyen Calella de Palafrugell. I denne gamle charmerende fiskeby finder I blandt andet barer og restauranter. Her er også en skøn strand og en hyggelig strandpromenade. Desuden er byen jævnligt vært for en række festivaler og arrangementer. Et eksempel er Habaneras festivallen, der er en musik-festival med masser af oplevelser i vente.