Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Caminha

Alt det får I:
200 meter til strand
2,5 km til Caminha by
Utallige aktiviteter i området
Tæt på den spanske grænse
Top faciliteter
Strandtype
200 m
Legeplads
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
200 m
Legeplads
Restaurant

Omringet af skøn natur og tæt på skønne strande

Oplev det nordlige Portugal og bo på Camping Caminha, som ligger tæt på den spanske grænse. Her er I omringet af flot natur med strand, fyrreskov og flodlandskab. Dette idylliske sted sikrer afslapning og rekreation. Til børnene er der en legeplads, og stranden indbyder til vandleg. Der findes også en restaurant og et minimarked på Camping Caminho. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
200 m
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fiskeri
Golfbane
Ridning
Til børnene
Legeplads
Underholdning
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Vandsport
Bådudlejning
Kanoudlejning
Windsurfing

Velkommen til Camping Caminha

Svømmefaciliteter på Camping Caminha

Svømmefaciliteter på Camping Caminha

Der er ingen mangel på vandsjov hos Camping Caminha, da campingpladsen ligger, hvor floden Minho og Atlanterhavet mødes. Havet ligger kun 500 meter væk, hvor voksne og børn kan svømme, bygge sandslotte eller solbade på sandstranden. Høje bølger og pålidelige vinde er til stede langs Viana do Castelo-kysten, så I kan både opleve og afprøve kite- og windsurfing, samt almindelig surfing her.

Faciliteter på Camping Caminha

Faciliteter på Camping Caminha

Det entusiastiske underholdningsteam på Camping Caminha arrangerer mange spændende aktiviteter for børn og voksne, hvilket gør denne campingplads til den ideelle feriedestination for hele familien. Derudover boltrer børnene sig på den store udendørs legeplads. I kan bestille et velsmagende måltid i snackbaren eller restauranten, som begge ligger på campingpladsens areal. Her er også en butik og et bageri, hvor I kan købe frisk brød og dagligvarer.

Omgivelserne omkring Camping Caminha

Omgivelserne omkring Camping Caminha

Den livlige campingplads i Caminha ligger tæt på den historiske by Viana do Castelo. Her kan I beundre Santa Lucia-kirken og nyde den fantastiske udsigt over byen og Lima-mundingen. Derudover er et besøg i Santo Antão i Serra da Arga og vandmøllerne i Vilar de Mouros et must under jeres ferie. Er I til storby og shopping så ligger Porto kun en times tid væk i bil og er oplagt til en dagstur.