Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41
Top Faciliteter
Tennis
basketballkurv
WiFi
hele pladsen (gratis)

Velkommen til Camp Rehut

På denne skønne campingplads, Camp Rehut, vil I med garanti få en god og oplevelsesrig ferie, som hele familie vil nyde. Rehut campingplads har en smuk beliggenhed på øen Murter i Kroatien i området Dalmatien. Bare 50 meter fra campingpladsen ligger den børnevenlige strand Slanica, hvor I kan nyde solen og det friske havvand. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Solsenge på stranden
mod betaling
Sportsfaciliteter
Tennis
basketballkurv
Fiskeri
Ridning
1 km
Cykeludlejning
Vandsport
Bådudlejning
Windsurfing
Dykning
Vandcykeludlejning
Kanoudlejning
Vandski
Til børnene
Indendørs legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Organiserede udflugter
Butikker
Minimarked
100 m
Butik
500 m
Vinhandel
500 m
Kiosk
500 m
Bageri
Frisør
500 m
Souvenirs
Restauranter / barer
Take away
100 m
Pizzaria
100 m
Restaurant
100 m
Snackbar
100 m
Bar
100 m
Isbod
100 m
Diskotek
800 m
Andre faciliteter
Information
Hæveautomat
Bilvask
Pladsstørrelse
Lille plads
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Strygejern
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Omgivelser
Nærmeste busstation
300 m
Nærmeste hospital
500 m
Nærmeste marked
100 m
Nærmeste supermarked
500 m
Nærmeste togstation
50 m
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk
WiFi
hele pladsen (gratis)
Wellness faciliteter
Massage

Boliger - Camp Rehut

Læs mere om Camp Rehut

Nyd ferieroen på Camp Rehut

Nyd ferieroen på Camp Rehut

Rehut camping er det perfekte valg for børnefamilier. Rehut camping indbyder til ro og afslapning langt væk fra hverdagens travlhed. Men hvis I trænger til sjove aktiviteter, er der også rig mulighed for det. Camp Rehut har et tæt samarbejde med de omkringliggende aktivitetssteder, hvor I kan dyrke sport, tage på cykel- og vandreture eller afpøve diverse vandaktiviteter. På selve Rehut campingplads kan I prøve at ride på heste og tage på rideture. Campingpladsens ejere har nemlig Pocahontas gården med en masse fine heste.
Fantastisk strand for store og små

Fantastisk strand for store og små

Rehut Camping ligger bare 50 meter fra den skønne og populære strand Slanica. Stranden er utrolig børnevenlig og perfekt for børn at lege på, da vandstanden er lav. Desuden er der vandrutsjebaner og andre sjove aktiviteter for børn på stranden. Ældre børn og voksne kan nyde godt af sportsaktiviteter og muligheden for at få en afslappende massage. Stranden tilbyder altså aktiviteter for hele familien. Slanica strand er blandet sand- og stenstrand. Den dejlige strand er omgivet af klipper og træer, så der er rig mulighed for at finde gode skyggesteder, når I trænger til en pause fra solbadningen. Skulle sulten eller tørsten melde sig, mens I er på stranden, er der flere forskellige caféer og fastfood-tilbud, som I kan benytte jer af. Stranden tilbyder faciliteter som omklædningsrum, brusebade samt mulighed for at leje parasoller og solsenge. Det er meget rart, hvis I skal tilbringe en hel dag på stranden. Derudover vil I kunne se de blå flag, hvilket betyder, at  sikkerheden og vandkvaliteten er helt i top. Det er altså en ren og pæn strand, hvor I ikke skal bekymre jer om skrald med mere.
Mad og drikke på og nær Camp Rehut

Mad og drikke på og nær Camp Rehut

Ikke langt fra Rehut campingplads finder I både strandbarer og pizzeriaer. Trænger I til at komme på restaurantbesøg, kan I tage til byen Murter, som også ligger tæt på campingpladsen. I byen Murter er der en række gode restauranter, hvor I kan prøve lokal og international mad. Der skulle altså være noget for enhver smag. Rehut Camping tilbyder en butik, hvor der er mulighed for at købe strandtøj, souvenirs og friskbagt brød. Kun 600 meter fra campingpladsen ligger der derudover flere supermarkeder, hvis I får brug for at handle dagligvarer. En særlig service på Rehut Camping er, at I kan købe økologiske grøntsager, som ejerne af stedet selv dyrker. Derudover tilbyder de originale opskrifter, så I har mulighed for at tilberede kroatiske retter på egen hånd.
Aktiviteter for alle

Aktiviteter for alle

Rehut campingplads har et samarbejde med de aktivitetssteder, der ligger omkring campingpladsen. I kan henvende jer i campingpladsens reception, hvor medarbejderne vil hjælpe jer med at arrangere og booke. Der er rig mulighed for at afprøve sportsaktiviteter, vandaktiviteter, udflugter og andre sjove ting. I kan for eksempel prøve kræfter med vandski, dykning, leje af vandcykler ved stranden, leje af forskellige både bl.a. robåde, sejlbåde og motorbåde, leje af cykler, bowling og en multisportsområde, hvor I kan spille forskellige boldspil såsom volley, basket, badminton, minigolf, tennis og bordtennis.
Ideel til udflugter på øer eller i nationalparker

Ideel til udflugter på øer eller i nationalparker

Der er masser af skønne udflugtsdestinationer fra Rehut camping. Campingpladsen ligger i et fantastisk smukt område, hvor I kan tage på vandre- eller cykelture. I kan udforske resten af øen og måske besøge de andre strande langs kysten. Eller hvad med at tage til nogle af de omkringliggende øer? Den flotte nationalpark Kornati ligger eksempelvis ikke langt fra øen Murter.