Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping del Forte

Alt det får I:
Gåafstand til strand
Skøn pool med børneområde
Restaurant og indkøbsmuligheder
Tæt på natur og kultur
Top Faciliteter
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Ferskvand
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Ferskvand
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Velkommen til Camping del Forte

Rejs til Italiens smukke Toscana og bo på en campingplads med gode bademuligheder. Pladsen ligger ved Marina di Bibbona i badebyen Livorne blot 400 meter fra stranden og med eget poolanlæg. Der er hjemlig stemning, hyggelig atmosfære og naturskønne omgivelser, så hele familien kan få en afslappende ferie i sydens sol. I hjertet af pladsen er der er center med alt, hvad I behøver! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Udendørs pool
Ferskvand, May - September
Solsenge ved poolen
Gratis
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Kul

Boliger - Camping del Forte

Camping del Forte i Italien

Hjemlig stemning

Hjemlig stemning

Camping del Forte ligger i det smukke italienske Toscana i feriebyen Livorno ved Marina di Bibbona, og er en fantastisk plads til familien, der vil have badeferie ved havet og afslapning i poolen. Camping del Forte er kendetegnet ved camping under åben himmel, frisk luft og naturomgivelser, som giver en skøn atmosfære på ferien. I får en masse aktiviteter til hele familien og kan nyde godt af pladsens mange dejlige faciliteter, der skaber gode ferierammer. 

Poolanlæg

Poolanlæg

Svøm, dyk, leg eller slap af i solen. Poolområdet har plads til det hele! Omgivet af en terrasse med solsenge kan børnene nyde den lavvandede pool på 50 cm med vandplask, mens de voksne og mere erfarne svømmere kan nyde den 3 meter dybe pool.


Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

På land er der også plads til både børn og voksne. Campingpladsen byder også på underholdning i form af cirkus, shows, karaoke og spil samt meget mere, som I kan glæde jer til. Derudover er der legeplads, boldspil og en fodboldbane 5 minutter fra pladsen.

Center i feriestedets centrum

Center i feriestedets centrum

I hjertet af pladsen ligger et stort center med gode muligheder for indkøb og shopping, hvor I også kan nyde en rolig og hyggelig stund på restaurant. I centeret finder I et marked, en frugt- og grønthandler samt et pizzeria og en bar. Her kan I både stille sulten og slukke tørsten med en masse lækkerier. Det er helt op til jer, om I vil nyde måltiderne ved ferieboligen, spise på restaurant eller benytte de forskellige grillområder på feriestedet.