Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Du Golf

Alt det får I:
Kun 500 meter til fin strand
Masser sjove aktiviteter på pladsen
Tæt på golfbane, vandsport vandrestier og meget mere
Gode faciliteter
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Vandrutsjebane
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul
Fodbold
Separat børnepool
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Vandrutsjebane
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul
Fodbold
Separat børnepool

Smuk beliggenhed tæt på stranden

Du Golf er en lille og familievenlig campingplads, som ligger kun 500 meter fra Normandiets smukke kyst. Uanset vejr og vind kan familiens vandhunde glæde sig til at få en dukkert, da campingpladsens poolkompleks er overdækket, og som altid kan åbnes, når solen bager. I finder faciliteter og aktiviteter for store og små på Du Golf samt naturskønne omgivelser, I kan udforske på bedste vis fra campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Separat børnepool
Indendørs pool
Solsenge ved poolen
Pladsstørrelse
Lille plads
Generelt
Sprog som tales
Tysk, Engelsk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul
Butikker
Minimarked
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Børne-disco
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Volleyball
Fodbold
Golfbane
Ridning
200 m
Boule
Cykeludlejning
Bordtennis

Praktisk information

Bemærk: restauranten på pladsen vil ikke være åben denne sæson (2019)

Velkommen til Camping Du Golf

Hold campingferie på Du Golf

Hold campingferie på Du Golf

En ferie til Camping Du Golf byder på hyggeligt samvær med familien. Campingpladsen er en lille plads, hvor der er et skønt poolområde, tæt beliggenhed til stranden og forskellige sportslige aktiviteter og underholdning. Ønsker I at opleve Frankrigs vestkyst, Normandiet, fra en lille plads, er Du Golf et perfekt feriested. Campingferien kan bookes direkte her på friferie.dk eller igennem vores erfarne rejseeksperter på tlf. 7015 4141. 

Pladsens poolkompleks

Pladsens poolkompleks

Foruden den fine strand, der ligger blot 500 meter fra campingpladsen, er der en skøn swimmingpool på Du Golf. Den er overdækket, så hvis vejret ikke er fantastisk alle dage, kan I stadig få masser af svømmeture, vandplaskeri og afslapning. Skinner solen, kan taget åbnes, så I på bedste vis kan nyde varmen. Der er et stort bassin, en børnepool og en vandrutsjebane med to baner, så I kan suse om kap. Poolområdet er omkranset af liggestole, hvor I kan slappe helt af og nyde ferieroen med familien.

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Du Golf har trods sin lille pladsstørrelse et stort udbud af aktiviteter for børn og voksne. Der er bordtennis, petanque, en legeplads, hoppeborg og mulighed for at spille fodbold, volleyball og badminton på den store multisportsbane. I højsæsonen er der aftenunderholdning for hele familien og organiserede aktiviteter af pladsens personale. Ønsker I at gå på opdagelse i nærområdet, er der cykeludlejning på pladsen, så I kan komme vidt omkring på hyggelig vis. Ikke langt fra campingpladsen ligger der en 18-hullers golfbane, vandsportsaktiviteter, ridning, fiskeri og gode cykel- og vandrestier. 

Restaurant, bar og indkøb

Restaurant, bar og indkøb

Prikken over i'et på en fantastisk ferie er god mad og drikke. På Camping Du Golf behøver du ikke at køre væk fra campingpladsen, da der både er en restaurant med mulighed for take-away, snackbar og en bar, der serverer kolde drikkevarer på pladsen. Du finder et minimarked, hvor der sælges is, drikkelse og basale nødvendigheder på ferien.