Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Il Collaccio

Top Faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Kul
Tennis
Fodbold
Separat børnepool
Top Faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Kul
Tennis
Fodbold
Separat børnepool

Velkommen til Camping Il Collaccio

Hold ferie i Italiens grønne hjerte, hvor I mødes af frodig natur, bjerge og søer. I bor midt i en nationalpark på Camping Il Collaccio, hvor I vil opleve ægte italiensk stemning i ro og fred på en skøn campingplads. Med både pool, sportsfaciliteter og området får I både aktiviteter og afslapning for alle familiens medlemmer. I kan godt glæde jer til at komme på ferie til det smukke Umbrien! Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Mini klub
Højsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Basketball
Ridning
20 km
Tennis
Boule
Volleyball
Fodbold
Butikker
Frugt og grønt
Souvenirs
Minimarked
Restauranter / barer
Take away
Restaurant
Bar
Til børnene
Legeplads
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Rome Ciampino, 180 km
Generelt
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsstørrelse
Lille plads

Boliger - Camping Il Collaccio

Camping Il Collaccio i Umbrien

Om Camping Il Collaccio

Om Camping Il Collaccio

Camping Il Collaccio er en naturskøn campingplads, der ligger midt i nationalparken Sibillini Mountains i Umbrien. Pladsen er et ideelt sted for folk, der holder af at nyde naturen, det smukke landskab og den lækre lokale mad i Italien. På pladsen har I udsigt til de frodige bjergsider, som I selvfølgelig også kan udforske på cykel eller gåben. Ring på telefon 70 15 41 41 for råd og informationer om jeres rejse til Umbrien i Italien.

Pool med udsigt

Pool med udsigt

Campingpladsen råder over i alt 4 swimmingpools, hvor der både er bademuligheder for voksne og børn, da 2 af disse er børnebassiner med lavere vand. Det store poolområde har en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab med grøn natur og bjerge, og omkring poolen er der græsarealer, hvor I kan nyde både solen og udsigten fra en solseng. 

På og uden for pladsen

På og uden for pladsen

Camping Il Collaccio byder på mange forskellige sportsaktiviteter, hvor man for eksempel kan spille volleyball, basketball, fodbold, petanque og tennis. Desuden er Il Collaccio en oplagt feriedestination, hvis I vil på en masse udflugter til spændende middelalderbyer og ikke mindst ud i den skønne natur. Nationalparkens ejere arrangerer også skønne, guidede ture ud i området. 

Pladsen har minimarked, bar og restaurant, og det anbefales, at I prøver den lækre pastaret med trøffelsauce, som er en lokal specialitet, der tiltrækker flere lokale til campingpladsen.