Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Miramar

Alt det får I:
Udforsk kysten ved Costa Dorada
Skøn placering direkte til strand
Elegant middelhavsrestaurant
Afslappende campingplads
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Restaurant
Supermarked
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Restaurant
Supermarked

Indbydende camping ved Costa Dorada

På Camping Miramar kan I nyde ren afslapning i rolige omgivelser på den skønne kyststrækning Costa Dorada i Spanien. Campingpladsen ligger ved en næsten uspoleret sandstrand, hvor I kan nyde mange solskinstimer og komme helt ned i gear. Campingpladsen har flere gode restauranter, hvor I kan smage de lokale specialiteter inden for både mad og drikke. Rundt omkring campingpladsen ligger både naturoplevelser, forlystelsesparken Port Aventura World og historiske seværdigheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Supermarked
Generelt
Grill tilladt
Kul
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Reus, 27 km
Tætteste by
3.6 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Strandbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads

Velkommen til luksus på Camping Miramar i Spanien

Rolig campingplads i Spanien

Rolig campingplads i Spanien

Camping Miramar er en flot og indbydende campingplads, der ligger direkte til stranden på den spanske kyst Costa Dorada. Der er knap 4 kilometer til den nærmeste by, men det skal I ikke bekymre jer om, da der både er indkøbsmuligheder og flere restauranter på campingpladsen. Det er en rolig campingplads uden alt for mange aktiviteter, hvor I kan nyde duften af saltvand, middelhavets specialiteter og ikke mindst hinanden.

Camping med restauranter

Camping med restauranter

I campingpladsens elegante restaurant La Mar Salada kan I nyde forskellige spanske retter som tapas og paella til både frokost og aftensmad. Kokken bruger friske og lokale råvarer, så I får den bedst mulige smagsoplevelse. Campingpladsen har også en lille butik, hvor I finder kul, vin og lokale produkter. Her serveres desuden morgenmad og snacks med både brød, crossainter og en kop kaffe. På stranden finder I en strandbar med fantastisk atmosfære, lette retter og kolde drinks.

Oplevelser ved Costa Dorada

Oplevelser ved Costa Dorada

Costa Dorada er et unikt hjørne af Middelhavet, og selvom strandene er skønne, venter der en masse andre oplevelser langs kysten. Her finder I både kulturelle og gastronomiske oplevelser samt oplevelser i storbyen. I kan besøge den romerske by Tarragona med et gammelt amfiteater, det livlige Barcelona med La Rambla og shopping, fiskerbyen Cambrils eller forlystelsesparken Port Aventura, hvis børnene rigtig skal forkæles med et sus i maven.