Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Paradis La Bretonnière

Alt det får I:
Smuk natur og strand tæt på
Udendørs og indendørs pools
Kilometervis af cykelsti
Masser aktiviteter
Top faciliteter
Udendørs pool
Udendørs pool
Antal: 1, Ferskvand
Udendørs pool
Antal: 1, Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Udendørs pool
Antal: 1, Ferskvand
Udendørs pool
Antal: 1, Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Legeplads

Fransk ferieparadis for hele familien

Mange campingpladser bryster sig af at kunne akkommodere hele familien, men hos Camping La Bretonnière mener de det virkelig. Her er noget for mindre børn, større børn, teenagere, voksne og alt derimellem. Campingpladsen og området er exceptionelt bedårende, og det vil behage enhver, som søger de perfekte omgivelser til en afslappende ferie uden bekymringer. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
, Ferskvand, 1, Opvarmet, 1
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Junior klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
17 km
Fitness
Udendørs
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen, 2 km
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Massage

Velkommen til Camping Paradis La Bretonnière

Strand tæt på

Strand tæt på

Enhver ferie løftes af vand og sand; og dette får I rigeligt af på Camping La Bretonnière. Selve campingpladsen er lokaliseret 10 korte minutter fra de lange strande langs Atlantkysten ved St Gilles Croix de Vie, hvor man kan dase og bade alt det, man lyster. Husk blot solcremen og -brillerne (og måske en god madpakke), og så har I opskriften på en lang, afslappende og solrig dag ved de klare, blå bølger og fine sandstrand.

Pool til vandhundene

Pool til vandhundene

På campingpladsen findes swimmingpools i alle afskygninger. Til de helt små er der lavvandede pøler med vandlegetøj, hvor de kan nyde nogle gode timer med forældrene i sikre rammer. De ældre børn kan boltre sig i det tempererede vand i de mange øvrige pools, der er delvist overdækket, så man ikke behøver sætte en stopper for det sjove, blot fordi solen bliver for skarp. Hvis vejret virkelig driller, så er der også et indendørs poolområde, så vandhundene ikke går forgæves.

Underholdning og arrangementer

Underholdning og arrangementer

Campingpladsen sørger for aktiviteter og underholdning for enhver smag. Der arrangeres indendørs sportskonkurrencer til børnene, og det indendørs sportskompleks kan frit benyttes til at give den gas. Om man er til fodbold, tennis, petanque eller andet, så kan man få fyret noget god energi af. Når I er trætte og vil slappe af, så er der spillerum, TV-rum og gratis Wi-Fi til at holde kedsomheden på afstand.

En aktiv ferie

En aktiv ferie

Hvis I har en fiskeentusiast iblandt jer, så har pladsen en superfin put’n’take-sø, der gratis kan afbenyttes. Søen ligger i naturlige, dejlige omgivelser, så man virkelig kan koble af og nyde roen. Stedet tilbyder også leje af mountain bikes, hvis man vil give den gas i de franske bakker. Området har cykelstier, der rækker 1000 km., så I skal nok få cyklet jer trætte!

Restaurant og snack-bar

Restaurant og snack-bar

I campingpladsens restaurant serveres adskillige klassiske retter. To gange om ugen arrangerer restauranten tema-måltider såsom moules-frites, der nok er noget nær det mest franske, man kan spise. For slikmundende kan man spise til man dåner i stedets lækre crepes. Selv omkring maden kan man deltage i hyggelige arrangementer som bingo, koncerter og andet. Til morgenmaden anbefaler vi at følge duften af friskbagt traditionelt brød til campingpladsens bager, hvor I også kan finde croissanter (selvfølgelig), rosinbrød og masser andet godt direkte fra det lokale bageri.