Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Vakantiepark Het Stoetenslagh

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, Sø
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Multisportsbane
Restaurant
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, Sø
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Multisportsbane
Restaurant

Gode rammer for en sjov familieferie

En campingferie på Vakantiepark Het Stoetenslagh byder på skønne ferieoplevelser, uanset om I ønsker ren afslapning, en aktivitetsrig ferie eller flotte naturoplevelser. Campingpladsen har en badesø, hvor der er rig mulighed for at sole og lege i sandet eller more sig med de sjove vandsportsaktiviteter. Der er underholdning for børn og voksne, forlystelsesparker og interessante byer i nærheden, og når sulten melder sig, kan I nyde et udsøgt måltid i restauranten, en sprød pizza eller handle ind i minimarkedet på pladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, Sø
Swimmingpool
Indendørs pool
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Sprog som tales
Engelsk, Hollandsk, Tysk
Grill tilladt
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Take away
Bar
Pizzaria
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
TV Rum
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Billard / pool
Bowling
Bordtennis
Multisportsbane

Velkommen til Vakantiepark Het Stoetenslagh

Ferieoplevelser for alle

Ferieoplevelser for alle

Vakantiepark Het Stoetenslagh er omgivet af skov, som danner rammen for en naturskøn og hyggelig ferie. Campingpladsen er beliggende i Overijissel i Holland, hvor der er flere sjove og spændende oplevelser i nærområdet for både børn og voksne.

Lyder Vakantiepark Het Stoetenslagh som noget for dig og din familie, kan du nemt og hurtigt bestille ferien online her på friferie.dk. Ønsker du hjælp til bookingen, eller har du et par spørgsmål om pladsen, kan du ringe til vores erfarne rejserådgivere på tlf. 7015 4141. 

Indendørs pool, sø og strandlignende forhold

Indendørs pool, sø og strandlignende forhold

Selvom campingpladsen ikke ligger ud til havet, kan I stadig få følelsen af at være på stranden på Vakantiepark Het Stoetenslagh. Campingpladsen har sin egen badesø med det fineste sand og sjove aktiviteter. Der er blandt andet forskellige vandlegeredskaber i vandet og to vilde vandrutsjebaner. Uanset vejr og vind kan I snuppe en dukkert, da der er et dejligt indendørs poolområde med en stor swimmingpool og et separat børnebassin med legeredskaber. Campingpladsen har lavet et stort indendørs område, hvor der er sand over det hele og udsigt til søen, hvor der er en bar i sandet, beachvolley og arrangerede strandfester, som giver jer den helt rette stemning af at være på stranden.
Aktiviteter og underholdning for familien

Aktiviteter og underholdning for familien

Vakatiepark Het Stoetenslagh lægger op til sjov underholdning og en aktiv ferie med familien. I kan blandt andet give jer i kast med et spil bowling, bordtennis eller hvad I nu lyster på multisportsbanen. Nyder I at fiske, er der mulighed for det i fiskedammen nær campingpladsen. Der er også cykeludlejning på pladsen, hvis I ønsker at opleve nærområdet på en hyggelig og aktiv måde. Familiens mindste kan more sig på hoppeborgen, legepladsen eller i miniklubben, hvor der bliver sørget for kreative og sjove aktiviteter for børnene. Om aftenen kan hele familien glæde sig til underholdning!
Lækker mad og drikke

Lækker mad og drikke

Der er rig mulighed for at få sulten og tørsten stillet på selve campingpladsen! Der er både en god restaurant, bar, snackbar, pizzaria og mulighed for take-away, hvis I gerne vil nyde middagen hjemme. Mangler I nogle fornødenheder på ferien, kan I købe det i supermarkedet på pladsen, hvor der er et mindre udvalg. 
Oplevelser for børn og voksne

Oplevelser for børn og voksne

Området omkring campingpladsen indbyder til flere spændende oplevelser. Forlystelsesparken Slagharen, den zoologiske have i Emmen eller eventyrsparken Hellendorrn er alle oplevelser, som børnene vil elske! Ønsker I at besøge de nærliggende byer, kan I besøge de hyggelige små byer Orvelte eller Giethoorn, hvor I kan sejle ned gennem kanalerne.