Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Campo Dei Fiori

Alt det får I:
Stort poolområde
Børnevenlig campingplads
Hyggelig restaurant
Gode faciliteter på ferien
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 800 m
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Multisportsbane
Basketball, Fodbold
Tennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 800 m
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Multisportsbane
Basketball, Fodbold
Tennis

Oplev Italien!

Denne store, men hyggelige campingplads er placeret midt i en skøn maritim fyrreskov. På grund af de mange træer er der masser af skygge på pladsen, og det er nemt at finde et køligt sted at skærme sig fra den varme toskanske sol. Camping Campo Dei Fiori tilbyder en rolig og hyggelig plads, hvor selv de mindste trygt kan færdes på egen hånd, da den store plads har velreguleret trafik på de små veje. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 800 m
Strand
Bus til stranden
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
April - September
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
mod betaling
Multisportsbane
Basketball, Fodbold
Aquarobics
Bordtennis
Boule
Tennis
Sportsturneringer
Fitness
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
June - September
Underholdning (dag)
June - September
TV Rum
Børne-disco
June - September
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Kiosk
Basar
Souvenirs
Restauranter / barer
Pizzaria
Bar
Restaurant
Take away
Snackbar
Isbod
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Generelt
ID armbånd/kort
Grill tilladt
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Tysk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
Nærmeste busstation
5 km
Nærmeste hospital
5 km
Nærmeste marked
1.5 km
Nærmeste togstation
3 km

Camping Campo Dei Fiori i Toscana

Restauranter og barer på Camping Campo Dei Fiori

Restauranter og barer på Camping Campo Dei Fiori

Camping Campo Dei Fiori har masser at byde på til den madglade feriegæst. På pladsen finder I hele to barer samt en restaurant og pizzaria. I restauranten kan I smage traditionelle toskanske retter tilberedt af lækre råvarer, og selfølgelig er der også mulighed for at købe pizzaer, som kan nydes på restauranten eller tages med hjem til ferieboligen som takeaway. Barerne tilbyder noger for enhver, uanset alder. Til børnene er der is og snacks i rigelige mængder mens de voksne kan nyde en lækker cocktail. 

Til familiens vandhunde

Til familiens vandhunde

Hvis I er ægte vandhunde, der elsker at svømme, eller er I bare vilde med luksusafslapning, så har Camping Campo Dei Fiori et poolområde for jer. Pladsen har en fantastisk pool på over 800 kvadratmeter og et jacuzzi-område med plads til 10 personer. Desuden er der over 1.200 kvadratmeter afsat til solsenge, som I frit kan benytte jer af og nyde det varme klima i solen eller skyggen. Området har små vandfald og en hyggelig ø i midten af poolen, så I ikke kan undgå at mærke en dejlig feriestemning. Her kan både børn og voksne boltre sig i vandet eller bare slappe af ved vandkanten. Pladsen tilbyder desuden i visse tidsperioder en shuttlebus, der kører til stranden.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

I midten af pladsen ligger der et minimarked med alt det, I kunne tænke jer. I kommer altså ikke til at mangle hverken snacks, shampoo eller kolde drikkevarer på jeres ferie. Minimarkedet har nemlig rigeligt med friske og lokale madvarer, som I kan nyde i jeres feriebolig. På pladsen findes der desuden en aviskiosk, hvor I kan blive opdateret på nyheder, mens I ellers nyder at være væk fra dagligdagen. Nær pladsens indgang er der yderligere en bazar, hvor man kan købe alt fra badedyr til gode bøger på forskellige sprog.

Aktiviteter og underholdning for hele familien

Aktiviteter og underholdning for hele familien

Hele familien kan blive underholdt på Camping Campo Dei Fiori. Hvis I er sportsglade typer, tilbyder pladsen blandt andet faciliteter til blandt andet tennis, fodbold, volleyball, bueskydning, bordtennis og bordfodbold. Uanset hvilken grad af aktivitet I søger, er der derfor rig mulighed for at finde det på pladsen. I kan selv benytte disse faciliteter så meget, I har lyst, men for de konkurrencelystne arrangeres der mellem juni og september jævnligt turneringer inden for mange af disse sportsgrene. Desuden kan børn deltage i pladsens miniklub, hvor de kan prøve kræfter med en lang række sjove og spændende aktiviteter. Pladsen har derudover aftaler med omkringliggende faciliteter, så der er mulighed for at prøve ting som windsurfing, kitesurfing, ridning og meget mere. 

Dejlige Toscana

Dejlige Toscana

Camping Campo Dei Fioris beliggenhed er helt fantastisk og inspirerer til mange forskellige oplevelser i det nærliggende område. Der er muligheder for gode gåture langs havet og i det omkringliggende landskab. Vil I se området med lidt vind i håret, kan I på pladsen også leje cykler til dette formål. Området byder også på vingårde, hyggelige byer og meget mere, som I med fordel kan udforske, hvis I vil lære Toscana bedre at kende.