Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Campo di Liccia

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 4 km
Udendørs pool
Mini klub
Alder 6-12 år, Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Separat børnepool
Restaurant
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 4 km
Udendørs pool
Mini klub
Alder 6-12 år, Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Separat børnepool
Restaurant

3-stjernet campingplads med aktiviteter for enhver

Dejlig 3-stjernet campingplads med aktiviteter for hele familien. På pladsen finder du blandt andet et stort og skønt poolområde med plads til mange timers sjov for alle aldersgrupper. Derudover tilbydes mange forskellige aktiviteter såsom underholdning for hele familien, sportsturneringer og miniklub for de mindste børn. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 4 km
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Underholdning
Mini klub
Alder 6-12 år, Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson, July - August
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Aquarobics
Volleyball
Fitness
Sportsturneringer
Ridning
Tæt på pladsen
Boule
Bordtennis
Restauranter / barer
Take away
June - September
Restaurant
June - September
Bar
Pizzaria
June - September
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Børnefaciliteter
Toiletter, Babybad
Vaskemaskiner
Strygejern
Butikker
Bageri
Minimarked
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
24 km
Nærmeste busstation
5 km
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill ikke tilladt
Vandsport
Windsurfing
i nærheden
Dykning
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Hund
Hund ikke tilladt
Til børnene
Legeplads

Boliger - Camping Campo di Liccia

Velkommen til Campo di Liccia

Hyggelig campingplads for hele familien

Hyggelig campingplads for hele familien

På den skønne 3-stjernede campingplads Campo de Liccia er der garanti for, at alle aldersgrupper får en dejlig ferie. Pladsen er beliggende i et naturskønt område og byder på et hav af forskellige aktiviteter såsom fitness, volley og petanque. Derudover er der et stort vandland med plads til hele familien. Hvis du er på udkig efter en dejlig campingplads med aktiviteter til alle aldersgrupper, er denne altså et ideel valg.
Skøn swimmingpool

Skøn swimmingpool

På pladsen er der en skøn swimmingpool med plads til alle aldersgrupper. Til de mindste er der en børnepool. I området er der solsenge frit tilgængeligt, så du rigtig kan få slappet af.
Velsmagende mad og købmand

Velsmagende mad og købmand

Uanset om du ønsker at smage på lokale specialiteter eller mere traditionelle retter, så kan du gøre det i pladsens restaurant. Her serveres et bredt udvalg af retter, eksempelvis steak med hjemmelavede pommes frites, pasta bolognese eller lækre salater. Desuden laves der et bredt udvalg af velsmagende pizzaer og desserter. Alle retterne kan fås som take-away, som du kan nyde på din plads. Er du på udkig efter en iskold drink, kan du få dette i restaurantens bar. Hos campingpladsens købmand kan du få alt, hvad der skal til for at gøre ferien god. Du finder blandt andet et fint udvalg af forskellige madvarer, friskbagt brød, kager og croissanter. Du behøver altså ikke at bevæge dig uden for pladsen for at kunne lave et dejligt måltid mad.
Giv jer i kast med sjove aktiviteter

Giv jer i kast med sjove aktiviteter

På pladsen kan du finde underholdning og aktiviteter for hele familien. Du kan eksempelvis dyste med din familie i forskellige sportsgrene såsom fitness, volley, petanque eller bordtennis. Derudover er der et underholdningsteam, som sørger for diverse aktiviteter dagen lang. Disse aktiviteter kan hele familien ligeledes frit deltage i. Derudover findes der en dejlig og sjov legeplads på pladsen, som står til fri rådighed for alle børn.
Sjove vandsportsaktiviteter

Sjove vandsportsaktiviteter

Campingpladsen er beliggende i Bonifacio i det sydlige Korsika. I området omkring pladsen har du rig mulighed for at lave mange forskellige ting. Særligt hvis du er vild med havet, er der mange aktiviteter at lave. Drømmer du eksempelvis om at udforske havets bund, findes der mange dykkerklubber, som tilbyder diverse dyk. Havet i området er klart og byder på mange flotte og farverige fisk. Vil du hellere være over vandets overflade, kan du stå på jetski, prøve tubing, leje en kajak eller prøve kræfter af med windsurfing. Disse ting er især ideelle at gøre i de to bugter Santa Manza og La Tonarra Beach. Vil du blot nyde havet og solen, er der mange fine sandstrande med turkisblåt hav i området. Her bør du besøge Roccapins, Palombaggia eller Maora. Du kan også tage en båd ud til en af de mange omkringliggende øer. Foruden flot vand og strande findes der både golf- og tennisbaner i området. Derudover er der mange små landsbyer at besøge, herunder Zaonza og Quenza.