Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Campo di Liccia

Alt det får I:
Fantastisk område at udforske
Gode familieaktiviteter
Restaurant med god spise
Vandland til alle aldre
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 4 km
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Mini klub
Alder 6-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 4 km
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Mini klub
Alder 6-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads

3-stjernet campingplads med aktiviteter for enhver

Dejlig 3-stjernet campingplads med aktiviteter for hele familien. På campingpladsen finder du blandt andet et stort og skønt poolområde med plads til mange timers sjov for alle aldersgrupper. Derudover tilbydes mange forskellige aktiviteter såsom underholdning for hele familien, sportsturneringer og miniklub for de mindste børn. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 4 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson, Alder 6-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Ferie tema
På en ø
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
5 km
Nærmeste lufthavn
24 km
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Babybad
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Billard / pool
Bordtennis
Fitness
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Dykning
Windsurfing
i nærheden

Velkommen til Campo di Liccia

Hyggeligt for hele familien

Hyggeligt for hele familien

På den skønne 3-stjernede campingplads Campo de Liccia er der garanti for, at alle aldersgrupper får en dejlig ferie. Campingpladsen er beliggende i et naturskønt område og byder på et hav af forskellige aktiviteter såsom fitness, volley og petanque. Derudover er der et stort vandland med plads til hele familien. Hvis du er på udkig efter en dejlig campingplads med aktiviteter til alle aldersgrupper, er denne altså et ideel valg.

Skøn swimmingpool

Skøn swimmingpool

På campingpladsen er der en skøn swimmingpool med plads til alle aldersgrupper. Til de mindste er der en børnepool, hvor de kan plaske og lege i det lavere vand. I området omkring poolen er der solsenge frit tilgængeligt, så du rigtig kan få slappet af på din campingferie, mens du nyder solen, en god bog eller andet.

Velsmagende mad og købmand

Velsmagende mad og købmand

Du kan både smage på lokale specialiteter eller mere traditionelle retter i campingpladsens restaurant. Her serveres et bredt udvalg af retter, eksempelvis steak med hjemmelavede pommes frites, pasta bolognese eller lækre salater samt velsmagende pizzaer og desserter. Alle retterne kan fås som takeaway. Er du på udkig efter en iskold drink, kan du få dette i restaurantens bar. Hos campingpladsens købmand kan du få alt, hvad der skal til for at gøre ferien god. Du finder blandt andet et fint udvalg af forskellige madvarer, friskbagt brød, kager og croissanter. Du behøver altså ikke at bevæge dig uden for campingpladsen for at kunne lave et dejligt måltid mad.

Giv jer i kast med sjove aktiviteter

Giv jer i kast med sjove aktiviteter

På campingpladsen kan du finde underholdning og aktiviteter for hele familien. Du kan eksempelvis dyste med din familie i forskellige sportsgrene såsom fitness, volley, petanque eller bordtennis. Derudover er der et underholdningsteam, som sørger for diverse aktiviteter dagen lang. Disse aktiviteter kan hele familien ligeledes frit deltage i. Derudover findes der en dejlig og sjov legeplads på campingpladsen, som står til fri rådighed for alle børn.

Sjove vandsportsaktiviteter

Sjove vandsportsaktiviteter

Campingpladsen er beliggende i Bonifacio i det sydlige Korsika. I området omkring pladsen har du rig mulighed for at lave mange forskellige ting. Særligt hvis du er vild med havet, er der mange aktiviteter at lave. Drømmer du eksempelvis om at udforske havets bund, findes der mange dykkerklubber, som tilbyder diverse dyk. Havet i området er klart og byder på mange flotte og farverige fisk. Vil du hellere være over vandets overflade, kan du stå på jetski, prøve tubing, leje en kajak eller prøve kræfter af med windsurfing. Disse ting er især ideelle at gøre i de to bugter Santa Manza og La Tonarra Beach. Vil du blot nyde havet og solen, er der mange fine sandstrande med turkisblåt hav i området. Her bør du besøge Roccapins, Palombaggia eller Maora. Du kan også tage en båd ud til en af de mange omkringliggende øer. Foruden flot vand og strande findes der både golf- og tennisbaner i området. Derudover er der mange små landsbyer at besøge, herunder Zaonza og Quenza.