Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Caravelle Camping Village

Alt det får I:
Udforsk Rivieraen
Skønne sportsfaciliteter
Mad og drikke på pladsen
Pool med børnebassin
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Mod betaling, 800 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Mod betaling, 800 m

Velkommen til Caravelle Camping Village

Oplev luksuscamping ved Den Italienske Riviera i Italien på Caravelle Camping Village. Her finder I en udendørs pool, mens der under en kilometer fra campingpladsen findes et stort vandland, der byder på alt, hvad en ægte vandhund kunne drømme om. Vandrutsjebaner, forskellige bassiner og en uendelighed af vand. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strand
Bus til stranden
Højsæson, mod betaling, June - August
Hundestrand
2 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, April - September
Separat børnepool
April - September
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
800 m
Nærmeste togstation
2.5 km
Tætteste by
2.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
June - August
Pizzaria
June - September
Restaurant
June - September
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
mod betaling
Petanque
Tennis
Mod betaling, 800 m
Volleyball
Til børnene
Aktivitetspark
Mod betaling, 600 m
Legeplads

Caravelle Camping Village i Italien

Luksuscamping Caravelle Camping Village

Luksuscamping Caravelle Camping Village

Få en fantastisk ferie på en dejlig, trestjernet campingplads, hvor der er taget hensyn til alle. Børn som voksne. Ikke langt fra campingpladsen finder du et stort vandland samt forskellige sportsfaciliteter, hvor de små kan lege på legepladsen, mens de voksne kæmper om sejren i fodbold. Caravelle Camping Village tilbyder det hele - en ferie her vil skabe minder for livet. Du bør vælge Caravelle Camping Village,  hvis du har børn, der elsker vand, vil opleve Rivieraen samt vil på en aktiv ferien med klatring eller trekking.

Udendørs pool til afslapning og aktiviteter

Udendørs pool til afslapning og aktiviteter

På Caravelle Camping Village  finder du en stor udendørs pool. Den udendørs pool henvender sig både til de små samt til de ældre børn - og naturligvis voksne. Imens børnene nyder poolen, kan du trygt ligge hovedet tilbage og slappe af i din liggestol. Om morgenen tilbyder campingpladsen fitnesslektioner med eget personale som instruktør. Derfor er der rig mulighed for at anvende poolen som et aktivitetsområde, hvis det ønskes. 

Hvis dine børn er ægte vandhunde, har I mulighed for at benytte det kæmpe vandland La Caravelle, der blot ligger 100 meter fra Caravelle Camping Village (mod betaling). Der er over 15 vandrutsjebaner, et bølgebassin, boblebad og meget mere. Her vil hele familien kunne få flere dage til at gå med et stort smil på læben og hjertelig latter fra børnene.

Oplev lokal og autentisk mad

Oplev lokal og autentisk mad

På campingpladsen finder du en pizzarestaurant, der tilbyder pizza til enhver smag. Restauranten indbyder til, at du inviterer hele din familie med. Det gælder, uanset om I er en familie på fire eller en større familie. Hvis du har børn med, vil der ude foran restauranten være en legeplads, hvor børnene kan boltre sig, mens de voksne nyder maden i ro og mag. Desuden tilbyder restauranten en snackbar samt take-away. Hvis din familie en dag ønsker at spise hos jer selv, er I velkomne til at tage maden med jer. Fra slutningen af maj til september organiserer restauranten aftenunderholdning og diverse shows.

På Caravelle Camping Village er der aldrig kedeligt

På Caravelle Camping Village er der aldrig kedeligt

Caravelle Camping Village tilbyder en lang række forskellige aktiviteter og underholdning. Mindre end en kilometer fra campingpladsen ligger byen Caravelle Camping Village  hvor du finder flere sportsfaciliteter. Her har I mulighed for at få sved på panden på fodboldbanen, ved beachvolleybanen eller ved en kamp ved bordtennisbordet. Desuden finder I her tre forskellige legepladser til de mindste. Mens de små klukker hjertelig latter fra legepladsen, kan du nyde en park af mandler og oliven.

På opdagelse

På opdagelse

I samarbejde med campingpladsen har du mulighed for at komme på diverse ture, hvor du kan opleve de omkringliggende byer og deres seværdigheder. Du kan blandt andet se huler i Toirano og Borgio Verezzi, som begge ligger omkring 15 minutter fra campingpladsen. Desuden ligger byen Albenga og Genova ikke langt fra campingpladsen. Hvis du er til en aktiv ferie, kan du tilmelde dig en klatretur eller en trekkingtur i den smukke og bjergede natur.