Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Castell Montgri

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Udendørs pool
Ferskvand
Grill tilladt
Gas og el
Tennis
Mod betaling
Restaurant
Undendørsterrasse
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Udendørs pool
Ferskvand
Grill tilladt
Gas og el
Tennis
Mod betaling
Restaurant
Undendørsterrasse
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Velkommen til Camping Castell Montgri

Camping Castell Montgri ligger lidt udenfor L’Estartit. Her er der virkelig tale om en campingplads af format. Pladsen breder sig på et 25 ha stort kuperet område. Der er et mindre poolområde med rutchebaner, som er nærmest receptionen, mens det større er højere beliggende på pladsen og har musikscene, hvorfra mange af pladsens aktiviteter har deres udgangspunkt. Derudover er der et 3. poolområde, der ligger nærmest oppe på bjerget, og som kun er åbent i højsæsonen. Her er der også en lille restaurant og ofte arrangeres der mere stille aftenunderholdning her. Der betales for brug af solstole ved poolområderne, men fordelen er så også at de ikke konstant er kunstigt optagede af lagte håndklæder. Nogle af de aktiviteter, som pladsen kan tilbyde er tennis, bordtennis, udendørs biograf, diskotek for de ældre børn, og et meget alsidigt aktivitetsprogram (jul.-aug.) . Pladsen ligger ca. 1000 m fra stranden, men hver dag kører en bus mellem pladsen og stranden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Ferskvand
Solbadningsområde
Græs
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsens terræn
Bakket, Ikke egnet for folk med gangbesvær
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
ID armbånd/kort
Medbring pasfoto
PC med Internet
Mod betaling
Grill tilladt
Gas og el
Restauranter / barer
Diskotek
På pladsen
Bar
Undendørsterrasse
Restaurant
Undendørsterrasse
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Sportsfaciliteter
Ridning
På pladsen
Bueskydning
Mod betaling
Tennis
Mod betaling

Praktisk information

Bemærk: Terrænet på pladsen er meget kuperet, og vi anbefaler derfor ikke denne plads, hvis man er gangbesværet.

Boliger - Camping Castell Montgri

Camping Castell Montgri i Spanien

Camping Castell Montgri – Costa Brava

Camping Castell Montgri – Costa Brava

På Costa Brava-kysten ligger den fantastiske, 4-stjernede campingplads, Castell Montgri. Campingpladsen er yderst velegnet til både småbørn, teenagere og voksne og er derfor ideel til familieferie! Der er et stort aktivitetsprogram med både leg og sjov for de mindste og fest og aktiviteter for de unge og voksne - om aftenen er der for eksempel musik og shows for hele familien samt et diskotek til de unge mennesker. Derudover er der mulighed for at få brændt lidt energi af med de mange aktivitetsmulighed såsom fodbold, tennis, håndbold, vandpolo, bueskydning, bowling, bordtennis og minigolf! Ud over disse mange aktiviteter er der en multibane, som kan bruges til alverdens ting og sager, og Castell Montgri arrangerer løbeklub, cykelklub og aquagym samt diverse sportsturneringer, så der er nok at give sig til for hele familien!

Hele tre poolområder samt lækker strand

Hele tre poolområder samt lækker strand

På Castell Montgri er der ikke blot ét sjovt poolområde, men hele tre! I hvert enkelte afdeling er der en særlig atmosfære, og du kan dermed vælge det område, der passer bedst til dit humør og temperament! Er du til ren afslapning og smuk udsigt, kan du for eksempel vælge området Panorama, og er du mere til sjov og leg, er Ombra måske den bedste mulighed – her er der nemlig to vandrutsjebaner og et stort græsareal!
Er du lidt af en strandløve, er der selvfølgelig også mulighed for en strandtur! Blot 1,5 km fra campingpladsen ligger der en fantastisk sandstrand med azurblåt hav! Stranden viser tydeligt, hvorfor Spaniens østkyst er blevet så populær med sine dejlige strande, og fra denne strand – l’Estartit – er der udsigt over Medes øer, så de voksne kan nyde udsigten og solen, imens børnene boltrer sig i vandet – stranden er nemlig yderst børnevenlig! Der er desuden mulighed for at udforske forskellige former for vandsport i nærheden.


Restauranter og barer på Castell Montgri

Restauranter og barer på Castell Montgri

På campingpladsen er der rig mulighed for at få et godt måltid mad, hvad end du er til traditionelle spanske retter eller diverse internationale retter. Restauranten International Cuisine byder på et bredt udvalg af retter, som alle er tilberedt med lækre, lokale råvarer! På Aluda Restaurant kan du få traditionelle retter såsom skøn pizza tilberedt i stenovn! Ud over disse restauranter er der også et klassisk pizzeria og 2 take-away-restauranter, hvis du foretrækker at spise hjemme i campingvognen eller dit mobilhome. Derudover finder du på pladsen en snackbar, et crêperie og intet mindre end tre isbutikker, hvor du kan købe en skøn forfriskning i løbet af dagen! Og så er der naturligvis to barer, hvor du kan slukke tørsten i lækre drinks – og i den ene af dem er der ovenikøbet livemusik om aftenen!

Handlemuligheder på campingpladsen

Handlemuligheder på campingpladsen

Hvis I foretrækker selv at handle ind og tilberede jeres måltider, er dét selvfølgelig også muligt! På campingpladsen kan du købe alverdens dagligvarer i supermarkedet, og især den friske frugt, de lokale specialiteter og det hjemmebagte brød er populært! Desuden er der et lækkert udvalg af lokalproducerede vine, som kan sætte prikken over i’et på en god, hjemmelavet middag!

Lidt om området

Lidt om området

Campingpladsen er placeret ved feriebyen Estartit og ligger naturskønt og nær en lækker sandstrand. Spaniens østkyst er et yderst populært feriemål, og det er der bestemt en grund til! Kom selv og oplev en bid af paradiset på Camping Castell Montgri!