Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Cavall de Mar

Alt det får I:
Gode faciliteter og indkøbsmuligheder på pladsen
Stor campingplads med masser aktiviteter
Kun 100 meter til stranden
2 pools på campingpladsen
Top faciliteter
Direkte til hav
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til hav
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads

Velkommen til Camping Cavall de Mar

Tag familien med på en sommerferie, som I sent vil glemme, og hvor familietid, oplevelser og sydens sol er det, der står øverst på jeres liste. Pak bilen og sæt kursen mod det spanske land, hvor du finder alt det, som du måtte have brug for på en ferie. Tager du til Girona-provinsen, som er et nordøstligt område i Spanien, så er du garanteret en ferie, hvor du har alt inden for rækkevidde, hvad end du er til storby, strand eller poolferie. Her finder du også den skønne campingplads Cavall de Mar, der er særdeles familievenlig, og som sørger for, at du bare kan nyde din ferie. Så skal du ikke tænke på andet, end at du endelig kan holde en velfortjent ferie med din familie, så du kan vende hjem med ny energi. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
Andre faciliteter
Bilvask
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Lokale produkter
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt, Max. 2 hunde
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Vandsport
Vandpolo

Camping Cavall de Mar i Spanien

Til Spanien på familieferie

Til Spanien på familieferie

Nyd din sommerferie i det spanske sammen med familien og få en ferie, som du sent vil glemme. Mange danskere kører hvert år til Spanien for at nyde varmen, maden og kulturen, som der er noget helt særligt over dernede. Her er der nemlig særdeles god mad, glade mennesker og mange gode muligheder for at holde en ferie på lige præcis den måde, som man ønsker. På Cavall de Mar er det ingen undtagelse, og her vil der være noget for hele familien. Hvad end du er til afslapning, sport eller underholdning, så skal du ikke frygte at komme til at kede dig. Især børnene vil blive godt underholdt på pladsen, så du kan tage en pause og nyde sommersolen.

Pool til alle og lækre strande

Pool til alle og lækre strande

Du skal selvfølgelig ikke snydes for at kunne blive kølet ned, når du har allermest brug for det. Faktisk er der hele to pools på pladsen, hvoraf den ene er til børnene. Hver sommer sættes der en oppustelig legeplads op i deres pool, så børnene kan fordrive timevis med at lege på den. I den anden pool, der er mere voksenvenlig, finder du en afdeling med jacuzzi, så du rigtig kan slappe af efter en lang dag. Vil du hellere til stranden, så har du også denne tæt på. Kun 100 meter væk fra pladsen finder du et pragteksemplar af en spansk strand, og du har hele 4 kilometer kyststrækning, som du kan nyde.

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

Du behøver ikke stå i køkkenet hver aften for at lave mad til familien, og heller ikke når det gælder morgenmad eller frokost. Der er nemlig en restaurant på pladsen, der byder på lidt af hvert, og som har åbent hele dagen. Du kan desuden nemt slutte dagen af en med kold drink i pladsens bar, hvor du kan nyde de sidste timer, inden det er tid til at gå i seng. 

Der er også mulighed for at købe de mest almindelige varer ind på pladsen, for du finder et lille supermarked med det mest nødvendige. Vil du gerne handle større ind, så kan du nemt køre ind til Blanes, der ligger 2 kilometer fra pladsen. Her finder du forskellige supermarkeder med alt, hvad du måtte stå og mangle.

Underholdning for alle

Underholdning for alle

Der er nok at tage sig til, hvis man bor på Cavall de Mar, så du behøver ikke frygte for, at I kommer til at kede jer. Børnene kan også lege på land, da der er en stor legeplads til dem. De kan også deltage i workshops og forskellige underholdningsprogrammer i dagstimerne. For de sportsinteresserede er der forskellige sportsaktiviteter, og du kan deltage på sportshold som zumba og GBA. Der er også mulighed for at blive bedre til fodbold og basketball, da der afholdes sportscamps i disse to discipliner. Tilmed vil der være et bredt underholdningsprogram i løbet af sommerhalvåret, som strækker sig over dag- og aftentimerne.

Oplev Costa Brava

Oplev Costa Brava

Cavall de Mar ligger i det skønne område Costa Brava, hvor der er nok at tage sig til. Vil du have hele familien med på tur, og skal det være en dag i børnenes tegn, så kan du passende besøge det nærliggende vandland Marineland Cataluña. Der er også nem vej til et bowlingcenter, hvor I kan bruge en aften sammen. Vil I gerne til storbyen, så ligger Barcelona kun en times kørsel fra pladsen. Her kan I nyde spansk gastronomi, blive betaget af byens charme og få lidt kultur med hjem til Danmark igen.