Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Centinera

Alt det får I:
Rolige omgivelser til ren afslapning
Suverænt aktivitetsprogram
God placering for udflugter
Direkte adgang til småstensstrand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis

Direkte ved Adriaterhavet

Den familievenlige campingplads Centinera ligger lige ud til Adriaterhavet i Kroatien. Der er rig mulighed for at slå sig løs i vandet, og er I en rigtig flok vandhunde, er dette derfor et oplagt valg. På campingpladsen er der naturligvis mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne, så I kommer med garanti ikke til at kede jer på en ferie netop her. Vil I blot slappe af og koble fra, kan I naturligvis også gøre dét på denne rolige campingplads. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
salt
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
ID armbånd/kort
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste busstation
1.5 km
Nærmeste hospital
12 km
Nærmeste lufthavn
13 km
Nærmeste marked
500 m
Nærmeste supermarked
2 km
Nærmeste togstation
15 km
Tætteste by
8 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn), Mountain bikes, Børnesæde
Fodbold
Tennis
Mod betaling
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Bådudlejning
Kanoudlejning

Alt om Camping Centinera på Istrien

Grunde til at vælge Camping Centinera

Grunde til at vælge Camping Centinera

Rigtig mange turister tager hvert år til Kroatien for at nyde en afslappende og hyggelig ferie i idylliske omgivelser. Især Istrien-området er populært, og det er der mange gode grunde til. Her findes der nemlig både et væld af hyggelige og interessante byer, mange skønne strande og et væld af smukke naturområder. Der er således noget for enhver at kaste sig over netop her. I finder Camping Centinera lige ved Adriaterhavet og der findes mange grunde til at vælge netop denne campingplads.

Vælg Camping Centinera fordi:

  • Der er en skøn strandbar på campingpladsen.
  • Campingpladsen har direkte adgang til Adriaterhavet.
  • Der er et omfattende aktivitetsprogram på Camping Centinera.
  • Campingpladsen ligger godt placeret til diverse udflugter. 
Pool og strand

Pool og strand

Fra denne campingplads er der direkte adgang til en skøn småstensstrand, hvor I helt sikkert kan nyde mange ferietimer. Imod et gebyr kan børnene slå sig løs i et udendørs vandland ved stranden, og det vil de uden tvivl elske. For de større børn og de voksne i familien er der blandt andet mulighed for at leje kajakker, stand up paddle boards og både. Der er derfor nok at give sig i kast med.

Der er desuden en indendørs swimmingpool på denne campingplads. Uanset hvordan vejret arter sig, kan I altså få stillet svømmetrangen.  

Restauranter, barer og indkøb

Restauranter, barer og indkøb

I restauranten på Camping Centinera er der mulighed for at nyde skøn buffet til både morgenmad og aftensmad. Har I ligeledes brug for frokost, kan dette bestilles. Derudover er der en skøn bar lige ud til vandet på campingpladsen. Her kan I stille den lille sult i løbet af dagen eller nyde en lækker kop kaffe om morgenen. Når mørket falder på, er det desuden oplagt at smage på nogle af de mange lækre cocktails eller lokale vine, der er på menukortet. Om sommeren er der livemusik i strandbaren.

Der er rig mulighed for at handle ind i området omkring campingpladsen.


Aktiviteter og underholdning på campingpladsen

Aktiviteter og underholdning på campingpladsen

Der er et yderst veludviklet aktivitetsprogram med underholdning for både børn og voksne i højsæsonen. Der er desuden en sjov børneklub for familiens yngste medlemmer. For disse er der naturligvis også en fin legeplads. For familiens ældre børn og de voksne er der ganske nær campingpladsen mulighed for at spille eksempelvis tennis og beachvolley. Der er mange forskellige aktiviteter at give sig i kast med. Derudover er der alle de førnævnte strand- og vandaktiviteter, I kan nyde godt af på en ferie på Camping Centinera.

I området

I området

Denne campingplads ligger blot cirka en kilometer fra det nærmeste dykkercenter. Har I lyst til at tage på eventyr under havets overflade, kan I nemt og hurtigt komme det, og Kroatien har masser af spændende og smukke dive sites at byde på.

Campingpladsen ligger desuden nær flere spændende byer og naturområder. Disse bliver der jævnligt planlagt udflugter til, så vil I ud på eventyr, er der rig mulighed for at komme det. Hold blot øje med campingpladsens aktivitetsprogram, hvis I vil se, hvilke ekskursioner, I kan komme på.

Hvad end I er til kulturelle oplevelser, ren afslapning eller en aktiv ferie, er der noget for jer på Camping Centinera. Det er en familievenlig plads, som byder på mange skønne faciliteter og desuden har en helt ideel placering i forhold til at tage på diverse spændende udflugter