Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Centro Vacanze Mirage

Alt det får I:
Skønt poolanlæg
Privat badestrand med sand
Stort udvalg af sportsaktiviteter
Fantastisk beliggenhed
Top faciliteter
Strandtype
700 m
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Legeplads
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
700 m
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Legeplads
Restaurant

Velkommen til familieferie på Mirage

Hvis du elsker naturen og drømmer om en ferie tæt på de smukke strande i Marina di Altidona, er campingpladsen Centro Vacanze Mirage det sted, du leder efter. Fra dette rolige område, skygget af fyrretræer, kan du nyde en vidunderlig udsigt over havet, og børnene vil have det sjovt sjovt i Bimbilandia, en stor flot legeplads, hvor de kan lege og få nye venner. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
700 m
Strand
Solsenge på stranden
Swimmingpool
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Jacuzzi / Whirlpool
Sportsfaciliteter
Fitness
Udendørs
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Mini klub
June - September
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
June - September
Butikker
Kiosk
Restauranter / barer
Bar
Take away
Pizzaria
Restaurant
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Nærmeste togstation
4 km
Nærmeste lufthavn
73 km

Vi kender Centro Vacanze Mirage

Strand og pool

Strand og pool

Feriestedets private strand er ideel til at tilbringe gode ferieøjeblikke med børnene. Vandet bliver ikke hurtigt dybt og skaber derfor ideelle forhold for børnene til at lege i vandet og sandet. Stranden er udstyret med strandstole og parasoller og livreddere. Der er mange muligheder for strand- og vandaktiviteter såsom beachvolley, og der er også vandcykel- og kajakudlejning. Og for dem, der er trætte af stranden, er der swimmingpools: en for voksne og en for børn med legeplads og rutsjebaner. Desuden kan du nyde jacuzzien for total afslapning.

Restaurant, bar og indkøb

Restaurant, bar og indkøb

Den hyggelige restaurant med skøn udsigt over havet, serverer dejlige kød- og fiskeretter, der er typiske for Marche-regionen og andre italienske retter. Pizzaelskere vil blive elske pizzaerne her, da de bages i en brændeovn! Det er også muligt at bestille take-away måltider. I baren kan du nyde en forfriskende drink i slutningen af dagen.

Ønsker I selv at lave mad, ligger der flere indkøbsmuligheder lige i nærheden.

Faciliteter og aktiviteter på stedet

Faciliteter og aktiviteter på stedet

Hvis I ikke ved, hvad I skal lave i jeres ferie, bortset fra at nyde strandene i Marina di Altidona, har vi et svaret til jer her! Sport! Holiday Center Mirage kan prale af en lang række sportsfaciliteter og aktiviteter, der kan tilfredsstille jeres tørst efter sport og wellness.

Blandt de mange sportsfaciliteter finder I ridning, tennis, basketball, volleyball, fodbold og sports turneringer arrangeret af animationsteamet.

Der er en træningssti med 13 stationer til gratis træning i den smukke natur. Du kan holde dig i form selv med aqua gymundervisning eller i gymnastiksalen, hvor der er fri adgang. Der kan anmodes om en personlig træner. For en fuld udforskning af den smukke natur i Marche-regionen er det muligt at tage trekking eller mountainbike-guidede udflugter for at udforske omgivelserne.