Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Champ la Chèvre

Alt det får I:
Masser at udforske i naturen
Vild natur
Børnevenlige aktiviteter
Pool med udsigt
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Overdækket
Mini klub
Alder 6-12 år
Grill tilladt
Kul
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Overdækket
Mini klub
Alder 6-12 år
Grill tilladt
Kul
Bordtennis
Multisportsbane

Kobl af og nyd omgivelserne på Camping Champ la Chèvre

De Franske Alper danner rammerne om jeres næste ferie, hvis I vælger Camping Champ la Chèvre som jeres destination. Her finder I hurtigt en fredfyldt ro takket være de naturlige omgivelser, som omringer campingpladsen. Hele Camping Champ la Chèvre optager fire hektar af området, og der er derfor rigeligt med plads til alle feriegæster, som har behov for en afslappende ferie med naturen i fokus. Der er ikke mere end 200 meter til den nærmeste by, så ingen kommer til at føle sig helt afskåret fra civilisationen. Den lokale by er en udflugt værd i sig selv takket være de mange små specialbutikker, som byder på flotte souvenirs og lækre retter fra området. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet, Overdækket
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Alder 6-12 år
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
200 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Multisportsbane

Velkommen til Camping Champ la Chèvre

Udsigten er hovedattraktionen på Camping Champ la Chèvre

Udsigten er hovedattraktionen på Camping Champ la Chèvre

Der er ingen tvivl om, at udsigten er en af de største grunde til, at folk vælger Camping Champ la Chèvre. Camping Champ la Chèvre har en beliggenhed, der gør, at I kan stå op til en spektakulær udsigt hver dag. Den opvarmede pool hos Camping Champ la Chèvre er ganske vist overdækket, men der er stadig en smuk udsigt hele vejen rundt om poolen, som kan tage pusten fra enhver. Her kan I også slappe af med en tur i jacuzzi, imens jeres børn leger i børnepoolen. Poolområdet er kun tilladt for beboere på Camping Champ la Chèvre, og den er derfor afskærmet for at give yderligere ro.

Restaurant med udsigt

Restaurant med udsigt

Ved siden af poolområdet har Camping Champ la Chèvre desuden også sin egen restaurant, der altid er klar til at servere lækre retter med råvarer fra lokalområdet. Uanset hvornår på døgnet I vælger at besøge restauranten, kan jeres smagsløg se frem til at blive forkælet. Fra restauranten er der også en helt speciel udsigt. I kan altså nyde udsigten, når I spiser morgenmad, eller når I tager på en romantisk aftendate.

Afslapning i kombination med aktiviteter

Afslapning i kombination med aktiviteter

Placeringen så tæt på De Franske Alper betyder også, at det er den oplagte feriedestination for alle, som er glade for at vandre eller tage en cykeltur på mountainbike. Om det skal være en rolig rute, hvor du selv bestemmer tempoet og kan nyde naturens mange skønheder, eller en mere eventyrlysten cykeltur er helt op til dig. Med hjælp fra receptionen på Camping Champ la Chèvre kan I booke jer ind på forskellige ruter og arrangementer i nærområdet.

Udforsk områdets frodige natur

Udforsk områdets frodige natur

Der er rig mulighed for at slappe af i området omkring campingpladsen, hvis I har lyst til en stille dag på liggestolen med en god bog. Hvis I derimod har lyst til at udforske området, kan I tage på vandretur omkring den store og smukke sø Lauzon eller blive forført af naturens skønhed på en gåtur i haverne i Lus-La-Croix-Haute, som står i fuld flor hele sommeren. I kan vælge mellem forskellige vandreruter, alt efter hvilken sværhedsgrad I ønsker. Camping Champ la Chèvre er valget for den aktive familie, som også nyder at slappe af efter at have været på farten.