Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Château de l'Epervière

Alt det får I:
Børnevenlige pools på campingpladsen
Lækker, autentisk fransk restaurant
Mulighed for indkøb på campingpladsen
Aktiviteter som bla. vinsmagning
Top faciliteter
Mini klub
Højsæson
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Grill tilladt
Kul, gas og el
Separat børnepool
indendørs
Top faciliteter
Mini klub
Højsæson
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Grill tilladt
Kul, gas og el
Separat børnepool
indendørs

Besøg Camping Château de l'Epervière

Gør ferien til Bourgogne endnu mere magisk med ophold på Camping Château de I'Eperviére. Campingpladsen tilbyder et stort poolområde, egen restaurant og bar samt muligheder for indkøb i campingpladsens eget supermarked. Camping Château de I'Eperviére har aktiviteter og underholdning for både voksne og børn under opholdet. Brug campingpladsen som det ideelle springbræt til områdets mange fine seværdigheder og attraktioner. Få en skøn oplevelse i det smukke Burgundy ved at bo på det rigtige sted. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
indendørs
Indendørs pool
Opvarmet
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Golfbane
18-hullers
Bordtennis
Petanque
Sportsturneringer
Fiskeri
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Børne-disco
Højsæson
TV Rum
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Bageri
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Undendørsterrasse
Take away
Bar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
PC med Internet
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Kul, gas og el
Omgivelser
Tætteste by
6 km

Velkommen til Camping Château de l'Epervière

Noget for badenymfer i alle aldre

Noget for badenymfer i alle aldre

Ferien til Frankrig får tankerne hen på sol og muligheder for at bade. Camping Château de I'Eperviére tilbyder et stort poolområde, Her er der både indendørs og udendørs swimmingpools med forskellige dybder. På den måde kan alle familiens medlemmer få nogle uforglemmelige timer i vandet efter en lang dag med turistattraktioner. Poolområdet har et stort stativ med vandrutsjebaner. Der er samtidig også liggestole til de ægte soldyrkere i familien. Camping Château de I'Eperviére leverer mulighederne for mange timers sjov i vand.

Spis jer mætte i lækre retter

Spis jer mætte i lækre retter

Ferie med familien betyder hyggelige stunder. At være i Bourgogne betyder god mad og vin. Camping Château de I'Eperviére leverer egnens specialiteter og egnsretter på campingpladsens egen restaurant. Campingpladsen har også egen bar, hvor der serveres kolde drinks i dags- og aftentimerne. Flere oplevelser inden for den lokale gastronomi kan opleves i de mange nærtliggende byer omkring campingpladsen. At udforske området for restauranter og barer kan ikke blive nemmere. Mulighederne er nemlig mange. På den måde kan både børn og voksne få gode og uforglemmelige måltider i løbet af ferien.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Camping Château de I'Eperviére leverer gode muligheder for indkøb. Campingpladsen har sit eget supermarked, hvor dagligvarer kan købes til f.eks. morgen- og aftensmad. Hele familien har med andre ord nem adgang til dagens isvaffel eller sodavand på selve campingpladsen. Mulighederne for at shoppe eksisterer ikke på campingpladsen, men området er rigt på andre lidt større byer med muligheder for at handle. Gør en opdagelse i de byer med alverdens kunst og kultur rundt omkring. Gør en god handel på ferien i de mange butikker i f.eks. Chalon-sur-Saône.

Aktiviteter og underholdning på campingpladsen

Aktiviteter og underholdning på campingpladsen

Ferien bliver kun bedre med adgang til aktiviteter og underholdning. Camping Château de I'Eperviére skaber de gode rammer for, at familien bliver underholdt. De voksne kan f.eks. tage til vinsmagning og få oplevelsen af regionens populære vine. På samme tid kan børnene blive passet og underholdt af campingpladsens eget børnearrangement. Mange timers leg og sjov med andre børn på campingpladsen. Camping Château de I'Eperviére udlejer også cykler, så familien kan tage på rundtur i området.

I området

I området

Bourgogne byder på en række af attraktioner for alle aldre. Familien kan tage en rejse tilbage i tiden ved at besøge den ældgamle middelalderby ved Brancion. Få alle mand på cyklerne og følg den populære cykelrute i form af La Voie Verte. På den måde kan alle regionens naturskønne kvaliteter blive udforsket. Besøg samtidig de mange vingårde i området og få en masse dejlige smagsprøver på den populære vin fra Bourgogne. Familien kommer ikke til at kede sig med et ophold hos Camping Château de I'Eperviére!